• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נבחרת ישראל - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא רונן22
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
Apoc אמר:
אוי נטע לביאץ'
אולי עכשיו לא יזמנו אותו
להפיץ את זה לסקאוטים בכל העולם

איזה כדור ספורי נתן לדין דוד בגול הראשון, מטורף

Shocking4U אמר:
גולדברג שוב פותח

אלון חזן אתה פושע ומנוול

אלון חזן מת שהוא יפצע

לא מובן איך גולדברג מרשה לדבר כזה וגם המועדון

תחרות קשה מה יותר מעניין, משחק הפתיחה של המונדיאל בין קטאר לאקוודור או המשחק ידידות הזה של הנבחרת נגד קפריסין

Apoc אמר:
תחרות קשה מה יותר מעניין, משחק הפתיחה של המונדיאל בין קטאר לאקוודור או המשחק ידידות הזה של הנבחרת נגד קפריסין
לראות חדשות יותר מעניין וזה הכי לא מעניין

עוד עוד עוד

מקווה שיגמר 7-0 לקפריסין

אלון חזן מנוול

מאחל להם שהנבחרת תכשל בכל מה שתעשה, למה בשביל משחק ידידות מסריח לשחוק שחקנים ששיחקו בלי הפסקה

מעולם לא רציתי שמאמן ומנהל מקצועי יכשלו כמו אלון חזן ויוסי בניון. אני מאחל להם רק רע

דניאל פרץ ראה יותר כדורים נבעטים לעבר השער שלו ב82 דקות ממה שהוא ראה בכל קריירת הבוגרים שלו ביחד

מועדון מטומטם, היה צריך לזייף פציעה או לדרוש שלביא וגולדברג לא ישחקו מול קפריסין.

הציטוט של חזן על זה שהוא יותר מבואס מהפציעה של נטע מההפסד זה להשתין מהמקפצה ברמות הגבוהות שיש

Shocking4U אמר:
הציטוט של חזן על זה שהוא יותר מבואס מהפציעה של נטע מההפסד זה להשתין מהמקפצה ברמות הגבוהות שיש

אני לא אתפלא אם זה נכון.
סתם עוד יצור ישראלי מצוי שמקבל תפקיד על סמך קשרים וליקוק לאנשים הנכונים. הבנה בכדורגל ששואפת ל0, ובעיקר יכולת כמוטיבטור.
יש מצב טוב שהוא מהזן הלחמני-גוטמני-פטרייה שלא מבין מה זה ניהול עומסים ושזה מגדיל סיכוי לפציעות

Judokan אמר:
Shocking4U אמר:

אני לא אתפלא אם זה נכון.
סתם עוד יצור ישראלי מצוי שמקבל תפקיד על סמך קשרים וליקוק לאנשים הנכונים. הבנה בכדורגל ששואפת ל0, ובעיקר יכולת כמוטיבטור.
יש מצב טוב שהוא מהזן הלחמני-גוטמני-פטרייה שלא מבין מה זה ניהול עומסים ושזה מגדיל סיכוי לפציעות
הכי מפחיד זה שהכתבי חצר סטייל בן דור כבר מריצים אותו למאמן אחרי בכר וזה מינוי שמתאים ליענקלה. מאמן ״התקפי״ עם עבר במכבי חיפה שיודע לדבר יפה. לא מחזיק ממנו בשיט.

חזרה
למעלה