נבחרת ישראל - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא רונן22
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
שטייפמן לא מוכן לנבחרת עדיין

אין באמת שום בלם אחר זמין ?

שטייפמן לא מוכן לנבחרת עדיין

אין באמת שום בלם אחר זמין ?
כמו שכתבו מקודם, יש המון פציעות בבלמים. אני חושב שהאופציה היחידה שלא זומנה שעוד אפשר להתווכח עליה זה בלטקסה.

פאני וגנדלמן שלא כשירים ב-100% לא בסגל למשחק הערב.

למעשה ירין לוי המחליף היחיד בקישור (אזולאי התחתן ולא הגיע עדיין, ואחיו של קניקובסקי התחתן גם הוא, ואף הוא לא זמין).
מה שאומר שדי בוודאות נראה אותו משותף מהספסל.

בן שמעון הודיע לשחקני הנבחרת על ההרכב מול אוסטריה: דניאל פרץ, גיא מזרחי, ניקיטה סטויאנוב, עידן נחמיאס, רוי רביבו, אליאל פרץ, דור פרץ, אוסקר גלוך, מנור סולומון, ענאן חאליילי, סייד אבו-פרחי.

נערך לאחרונה:
מנהל מקצועי נורמלי, יושב על הראש של אליאל פרץ מהיום עד ינואר כדי שלא יחתום על חוזה חדש בב"ש ויבוא לכאן. זה מה שג'ורדי היה עושה, לא מבין מה התפקיד של המנהלים המקצועיים הפחים האלה אצלנו

זה ישראל טיפוסי, אבל מצד שני שום שחקן התקפה לא הגיע למשחק.
אי אפשר לשחק הגנה מושלמת עם שחקנים הגנה כאלה.

מתי מנור סולומון יתפוצץ בנבחרת? ובכלל אוסקר גלוך הוא בלוף רציני, העיקר שגוטמן הזה מזיל עליו ריר

רן בן שמעון הזייה.
פותח עם אליאל פרץ 6. המצאה. מעולם הוא לא שיחק ככה.
גם בבאר שבע תמיד הוא משחק 8. בטח כשונטורה משחק, גם עכשיו כשונטורה פצוע, יהושע משחק את ה-6. ופרץ לפניו.
אין גם סיבה לפתוח עם דור פרץ בעמדה שהיא לא 10.

אבל יותר מזה, אם הוא ידע שאזולאי וקינקובסקי לא יהיו ב-2 המשחקים הראשונים, למה לא לזמן עוד קשר אחורי? ניב יהושע בכושר מצוין. קארצב עושה עונה טובה בסין.

ירין לוי היה המחליף היחיד(!) בקישור בספסל. וגם הוא לא 6 בכלל.

וכמובן שהוא מכניס את דסה שלא שיחק חודשים ולא את שטייפמן. היה ברור שזה הולך לכדורים ארוכים והרמות מהצדדים, תכניס את הגובה של שטייפמן שיכול להתמודד בפיזיות.

רב"ש גם איחר מאוד בחילופים.

אבל בסוף כמו נבחרת ישראלית טיפוסית, הפסד בדקה ה-90. חסר רק שזה היה ממצב נייח, והכל היה כמו שכתוב בספר.

לא חושב שאבו פרחי עשה משהו לא בסדר. לא הגיע לו צהוב ממה שאני מבין.

מעבר לזה ההתערבות המוגזמת (פנדלים ואדומים) כמעט בכל משחק מוציאה את החשק מהספורט הזה. כרטיס אדום זה משהו שצריך לראות פעם בשמונה משחקים, לא כל משחק וחצי. היד של השופט צריכה לרעוד לפני שהוא משפיע כך על המשחק, וגם צהובים רכים, שעל הנייר צריכים להישלף, לא צריכים להישלף במקרה של צהוב שני, כי בסופו של דבר מה שיפה בספורט הוא שהמשחק נערך בצורה שיוויונית בין השחקנים.

רן בן שמעון הזייה.
פותח עם אליאל פרץ 6. המצאה. מעולם הוא לא שיחק ככה.
גם בבאר שבע תמיד הוא משחק 8. בטח כשונטורה משחק, גם עכשיו כשונטורה פצוע, יהושע משחק את ה-6. ופרץ לפניו.
אין גם סיבה לפתוח עם דור פרץ בעמדה שהיא לא 10.

אבל יותר מזה, אם הוא ידע שאזולאי וקינקובסקי לא יהיו ב-2 המשחקים הראשונים, למה לא לזמן עוד קשר אחורי? ניב יהושע בכושר מצוין. קארצב עושה עונה טובה בסין.

ירין לוי היה המחליף היחיד(!) בקישור בספסל. וגם הוא לא 6 בכלל.

וכמובן שהוא מכניס את דסה שלא שיחק חודשים ולא את שטייפמן. היה ברור שזה הולך לכדורים ארוכים והרמות מהצדדים, תכניס את הגובה של שטייפמן שיכול להתמודד בפיזיות.

רב"ש גם איחר מאוד בחילופים.

אבל בסוף כמו נבחרת ישראלית טיפוסית, הפסד בדקה ה-90. חסר רק שזה היה ממצב נייח, והכל היה כמו שכתוב בספר.
פרץ היה טוב מאוד. לא מבין מה הבעיה.

כל החוקים האלה נגד חגיגות שערים מוציאות את החשק והכיף מהמשחק.
מה זה מפריע ששחקן חוגג עם הדגל או מוריד חולצה?
כל עוד הוא לא מתגרה בקהל היריב שיחגוג איך שבא לו.

לא חושב שאבו פרחי עשה משהו לא בסדר. לא הגיע לו צהוב ממה שאני מבין.

מעבר לזה ההתערבות המוגזמת (פנדלים ואדומים) כמעט בכל משחק מוציאה את החשק מהספורט הזה. כרטיס אדום זה משהו שצריך לראות פעם בשמונה משחקים, לא כל משחק וחצי. היד של השופט צריכה לרעוד לפני שהוא משפיע כך על המשחק, וגם צהובים רכים, שעל הנייר צריכים להישלף, לא צריכים להישלף במקרה של צהוב שני, כי בסופו של דבר מה שיפה בספורט הוא שהמשחק נערך בצורה שיוויונית בין השחקנים.
יש חוקה שאומרת שזה צהוב.
אבו פרחי קיבל באלוף האלופים צהוב על חגיגה דומה. שם זה היה צהוב ראשון. והיום זה צהוב שני.

יש חוקה שאומרת שזה צהוב.
אבו פרחי קיבל באלוף האלופים צהוב על חגיגה דומה. שם זה היה צהוב ראשון. והיום זה צהוב שני.
גם אם כן, אני בדעה ששופט לא צריך להתערב, אלא לתת למשחק להתנהל.
יכול להיות שאבו פרחי עשה טעות, אבל הכדורגל היום הפך להיות משחק הרבה פחות ספורטיבי מבעבר. את הצופה הנייטרלי בבית לא מעניין אם השחקן חגג עם דגל הקרן או לא, הוא רוצה לראות 11 נגד 11.

גם אם כן, אני בדעה ששופט לא צריך להתערב, אלא לתת למשחק להתנהל.
יכול להיות שאבו פרחי עשה טעות, אבל הכדורגל היום הפך להיות משחק הרבה פחות ספורטיבי מבעבר. את הצופה הנייטרלי בבית לא מעניין אם השחקן חגג עם דגל הקרן או לא, הוא רוצה לראות 11 נגד 11.
שופט צריך לשפוט לפי החוקה.
וזה לא גם אם כן, יש תקנה ספציפית שמדבר על האירוע הזה בדיוק.
אין פה שיקול דעת.

כל האשמה פה על שחקן שלפני חודשיים קיבל צהוב על חגיגה זהה באלוף האלופים, וברוב טיפשותו עושה את זה היום שוב.

באופן כללי אני מתחבר לטענה של הליכי הפורמליזציה שהכדורגל עובר.
בחלק מהמקרים זה הכרחי, בחלק מהמקרים זה כבר מוגזם. המטוטלת נעה יותר מידי לכיוון הזה, וצריך לעשות מהלכים לאיזון.

חזרה
למעלה