נבחרת ישראל - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא רונן22
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
האם נשמע ביקורת באתרי הספורט על המאותרג דניאל פרץ?
כל חלון הוא מקבל גולים קלים ומצחיקים.

יש הרבה אוברייטדיים בנבחרת. גלוך הוא דוגמא. אבל במקרה שלו הוא מקבל לא מעט ביקורת.

השתיקה בכל מה שקשור לדניאל פרץ פשוט מביכה.

ועכשיו הוא אומר בראיון שהוא גאה במחצית השנייה. איזה ליצן.

• אהבתי
תגובות: Kaka
אולי זה דל"פ, אבל אני באמת חושב שיש כאן דור טוב מאוד ואפשר לעשות איתו דברים טובים.
רק תביאו צוות זר, תשפכו כסף, ותנו להם לעבוד.

זה ממש לא תירוץ ליכולת של הנבחרת, אבל צריך לזכור שגם היום היו חסרים:
הבלם הכי טוב של הנבחרת - למקין. וחוץ ממנו הבלמים בלוריאן ורוטמן. 2 מתוך 3 הבלמים הפותחים. יש את שטייפמן שברמת הנתונים יכול וצריך להתפתח לבלם שיכול לתרום לנבחרת. יש גם כישרונות נוספים כמו פלדמן שגם הוא זכאי להזדמנות.
הקישור המרכזי של הנבחרת - נטע, פאני, גנדלמן, ג'אבר פצועים ולא שיחקו (ויש לך בפול גם את יהושע שהוא לדעתי די מהר יקבל מקום בנבחרת).
צריך לבנות גם את אוריין גורן בקישור. מבחינתי זה הפוטנציאל הכי גדול ששצמח כאן מאז ברקוביץ'.

הדור הנוכחי מוכשר. יש שוערים(אני באמת חושב שגלזר צריך להיות שוער ראשון בנבחרת ולא פרץ), יש מגנים בצדדים (ותודה לרבש שמעדיף את מזרחי על פיינגולד שמתואם עם חלאיילי), רביבו, חלאיילי, יש קישור מרכזי איכותי (ותודה למאמן שהופך את א. פרץ שהוא 8 לקשר אחורי בודד, ובמשחק מול אוסטריה עולה עם דור פרץ 8 למרות שהוא לא משחק ככה כבר כמה שנים, והכל בשביל להנדס את גלוך להרכב. רב"ש עושה את אותה טעות שעושים כאן והפקיר את האמצע ב-2 המשחקים האחרונים. וזה נראה כמו שזה נראה) ויש התקפה עמוקה בכל העמדות (תאי בריבו למשל גם פצוע ולא קיבל דקות. זה סוג החלוץ שהיה צריך לעלות בהרכב בתור זה שיודע לשמור כדור עם הגב, וייתן מאבקים פיזיים במקום לעלות עם תורג'מן/אבו פרחי).

תביא מאמן נורמטיבי שיידע להעמיד נבחרת, לבחור סגל, לייצב הרכב, לא להתחשב במה כתבו אתמול או יכתבו מחר בתקשורת. יש פה סגל שחקנים מספיק טוב להוציא ממנו הרבה יותר ממה שרב"ש עושה, ולא להיראות כמו נבחרת מדרג ז'.

אבל במקום לעשות את זה, בטח ימנו את יצחקי/רוני לוי כל שקר אחר במקום להביא לפה אנשי מקצוע אמיתיים ולא עוד בלנדרים.

נערך לאחרונה:
נבחרת ישראל זאת אנומליה מבחינתי. אין לזה אח ורע בספורט העולמי בעיניי. מדינה מצליחה בכל אספקט שהוא עם כלכלה חזקה בטירוף ואוכלוסיה מוכשרת ויצרנית, שפשוט נכשלת בתחום מסוים כבר 50 שנה ברצף בלי סיבה אמיתית נראית לעין בזמן שמדינות כושלות לחלוטין עם אוכלוסיה בסדר גודל דומה (אלבניה, בוסניה, סלובקיה) עוקפות אותה בסיבוב. גם אם אנחנו לא אימפרית ספורט (אפילו שיש לנו מדליסטים אולימפיים, כוכב נבא וליגת כדורגל סבירה) עדיין לא הייתי מצפה לכשלון רצוף שנה אחרי שנה כבר 50 שנה בלי שום יוצאים מן הכלל. זה ברמת המיסטיקה כבר

זה לא קשור למי עולה לשחק.

יש שתי בעיות בכדורגל הישראלי - פיזיות ומנטליות.

אלו בעיות מערכתיות שמשום מה רק בכדורגל בארץ לא מצליחים לשנות, לעומת תחומים אחרים בארץ, כולל ענפי ספורט, שבהם אין בעיות כאלו. נכון, הישראלים לא בנויים כמו הדנים או הגרמנים אבל יש לנו בוודואת מספיק אנשים שיכולים לתת פייט פיזי לאירים ואתמול ראיתם מההתחלה שהאירים באו לשבור ואנחנו באנו לחלום בהקיץ.

נבחרת יוון ניצחה את גרמניה אתמול. היוונים כאלו שונים מהישראלים פיזית או מנטלית כחברה באופן כללי? לא נראה לי.

משהו ביסודות של הכדורגל אצלנו עקום ועד שלא ישנו דיסקט לא יזוז כלום. גם אם תביאו מאמן זר. זה הרבה יותר עמוק מזה.

אנחנו ממשיכים להיכשל כי מי שמנהל את הכדורגל בארץ הם עסקנים ששונאים את הענף והדבר היחיד שמעניין אותם זה הם עצמם.

הכי מצחיקים אותי: שחקנים לשעבר בנבחרת ישראל שמבקרים את המאמן והשחקנים
מי שעובד בתקשורת זה התפקיד שלו, מה לעשות

זה כמו שאנשים שנשכשלו או טעו בכל דבר אפשרי מעבירים ביקורת באולפנים של החדשות

לאף אחד לא אכפת

מדהים אותי שאותה טקטיקה בכל הענפים.
מועדון מסריח.
לגמרי העתיקו את המודל של הכדורסל וכל הבעלים אידיוטים שימושיים, לא מתארגנים נגד זה.
מהדגנרט הזקן שלנו אין לי ציפיות, אבל גם בלעדיו אין לי מושג למה אין התנגדות מאורגנת. הם שמים כסף כדי שמאירי יזרוק אותו לפח.

חזרה
למעלה