• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נבחרת ישראל

• יוצר הנושא יוצר הנושא רונן22
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
צוות עם אגו מנופח ובלי איכויות…
המקרה עם וייסמן בכלל מביך, השחקן הציל לך את התחת עם שער בדקה ה88, ובמקום לתת לו יותר קרדיט במשחק הבא, הוא הכניס את תאי בריבו שברצינות הוא איפשהו ברמה של מוחמד עאווד….
ולמה? כי הוא עשה תנועת השתקה והם חשבו שאולי זה מכוון אליהם…
בדיחה

benrey אמר:
צוות עם אגו מנופח ובלי איכויות…
המקרה עם וייסמן בכלל מביך, השחקן הציל לך את התחת עם שער בדקה ה88, ובמקום לתת לו יותר קרדיט במשחק הבא, הוא הכניס את תאי בריבו שברצינות הוא איפשהו ברמה של מוחמד עאווד….
ולמה? כי הוא עשה תנועת השתקה והם חשבו שאולי זה מכוון אליהם…
בדיחה

זו ההתנהלות שלהם בכל הקמפיין. מילא זה היה שווה עם צוות אימון איכותי, אבל גם את זה לא קיבלנו פה. כשאבו פאני עשה שקט נגד אולימפיאקוס בכר ידע איך לטפל בזה ועדיין להרוויח את השחקן למשחק הבא, בלי סדרות חינוך. כאן כנראה שהאגו או הרצון לחנך היה יותר חשוב, כמו במקרה עם זהבי אגב שכבר הציע שרק לילה לפני המשחק הוא יישן לבד.
שלא לדבר על זה שאין תבניות התקפה.
שלא לדבר על זה שגלוך וזהבי (למעט הגול ששם) משחקים רע כבר שלושה משחקים והוא מתעקש לא להוציא אותם, ולפתוח עם קניקובסקי שהיה טוב במקום גלוך.
שלא לדבר על זה שהוא מנסה לשחק על הנעת כדור בקוסובו.

יש חומר לא רע בנבחרת, בעיקר הצעירים. כמובן שמנור חסר וזו האבידה הכי משמעותית כיום.

הזוי שתורג׳מן כמעט לא זוכה לקרדיט בעמלק, יש לו פוטנציאל עצום. רביבו המגן לדעתי לא מספיק טוב והוא משחק רק כי אין מגנים שמאליים.
ויטור הרבה מעבר לשיא ושון בלם טוב לליגה.

בנוסף, נכון להיום ישראל סובלת מחוסר מושג מקצועי וניהולי, אלון חזן חסר מושג באימון ובניון חסר מושג בניהול.
כל הטוב הזה כנראה ימשיך גם לליגת האומות כאילו הכשלון הקולוסאלי שלהם לא הספיק עד כה.

אני לא מבין למה תמיד כולם באשליות שנבחרת ישראל מסוגלת להעפיל במוקדמות.
יש לנו נבחרת חלשה (והדור הנוכחי הוא אחד החלשים שהיו).
בעוד נבחרות אחרות מתקדמות או לפחות יש להם "פיקים" אצלנו זה רק מתדרדר.
הגנה פח אשפה, אין לנו משחק הגנה ואין לנו הגנה.

נבחרת ישראל צריכה להכיר את המקום שלה, היא לא טובה יותר משוויץ וגם לא מרומניה עם כל הצער שבדבר.
והכי מעצבן שממשיכים לפמפם את האשליות - "דרך הפלייאוף נוכל לעלות".
לא חמודים, גם דרך הפלייאוף לא נעלה, בוסניה, פינלנד ואיסלנד/לא יודע מי יותר טובות מישראל נקודה.

איך אפשר להיות מאוכזבים? צריך להכיר בחולשתנו.

בונא איזהאפס בניון מאז שחזר לארץ בשלהי הקריירה שלו כשחקן היא פשוט נכשל בכל מה שעשה

DelPiero אמר:
בונא איזהאפס בניון מאז שחזר לארץ בשלהי הקריירה שלו כשחקן היא פשוט נכשל בכל מה שעשה

הנבחרת זה כישלון ידוע מראש, סתם חיפש ג'וב שיקדם אותו.

אחרי הטייטל של ג'נרל מנג'ר של נבחרת ישראל הוא יכול לעשות את זה גם באיזו קבוצה בליגה או מעבר לים.
חוץ מזה שעדיף לו להיות בפרונט ולקבל כסף מאשר לשבת בבית ולגרבץ.
לא מאשים אותו שהוא מנסה לנצל הזדמנויות.
פשוט הבחירה שלו במאמן (באמת בחירה שלו בכלל?) טרפה את הקלפים.

עקב השחקנים הישראלים הצעירים שיוצאים לחו"ל ובכלל הכישרונות פה, מעניין אותי מה אתם חושבים לגבי נבחרת ישראל ואיך היא תיראה בעוד כמה שנים. איפה ישחקו השחקנים המובילים של הנבחרת. אני אתחיל כדי להמחיש:

דניאל פרץ
היום - שוער שלישי בבאיירן.
בעוד שנתיים - שוער ראשון בליגה הגרמנית הראשונה.

רוי רביבו
היום - מכבי תל אביב
בעוד שנתיים - בקבוצה בבלגיה

שון גולדברג
היום ובעוד שנתיים: מכבי חיפה

למקין
היום ובעוד שנתיים: שחטאר דונייצק

אלי דסה (אין מה להרחיב, די בירידה) כנראה שנראה בעמדה הזו את פיינגולד או בן הרוש או שחקן שמשחק אצלנו או מכבי תל אביב.

נטע לביא - יפן
דור פרץ - מכבי תל אביב

סולומון - טוטנהאם
חלאיילי - קבוצה מובילה בבלגיה
גלוך - קבוצה בליגה הגרמנית הראשונה
תורג'מן - קבוצה מובילה בבלגיה

נתפסת חזק על הליגה הבלגית…
חלאיילי עוד שנתיים אני מאמין שיהיה בליגה יותר בכירה,
יש עוד כמה כישרונות
תאי עבד, טוקלומטי, מדמון, ליאל עבדה
בכלל יש פה דור שלא היה פה הרבה זמן.

MH13 TILL I DIE אמר:

אתה באמת עד כדי כך שונא את בניון, שתעדיף שנבחרת ישראל, בזמן מלחמה וכשכל שונאינו מתים שנפסיד, תחמיץ אולי את ההזדמנות הגדולה ביותר שלה להגיע לטורניר גדול?

מישהו יודע אם ג'וש כהן יכול לשחק בנבחרת כרגע? אני זוכר שאמרו שאחרי שקיבל אזרחות ישראלית, הוא היה צריך לחכות 5 (?) שנים שבהם הוא גר בארץ כדי להיות רשאי לשחק.
עכשיו כשהוא לא גר בארץ אז זה כבר לא רלוונטי?

adoram אמר:
מישהו יודע אם ג'וש כהן יכול לשחק בנבחרת כרגע? אני זוכר שאמרו שאחרי שקיבל אזרחות ישראלית, הוא היה צריך לחכות 5 (?) שנים שבהם הוא גר בארץ כדי להיות רשאי לשחק.
עכשיו כשהוא לא גר בארץ אז זה כבר לא רלוונטי?
חושב שעכשיו זה כבר לא רלוונטי וגם ככה יש את גלזר ופרץ, אין טעם

חזרה
למעלה