• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נבחרת ישראל

• יוצר הנושא יוצר הנושא רונן22
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
MH13 TILL I DIE אמר:
adoram אמר:
MH13 TILL I DIE אמר:
ואת שני הליצנים מינו חבורת אפסים שבטוחים שהם המציאו את המשחק... כדורגל משחקים 90 דקות ובית הדין נותן את הנקודות למי שהוא רוצה

נו הנה, יוסי בחוץ.
אתה חוזר לאהוד את הנבחרת?
כבר כתבתי פה שזה לא רק יוסי בניון, כל עוד ההתאחדות תמשיך להפחית נקודות על ימין ועל שמאל אני לא רואה שום סיבה להיות בעד הנבחרת
אוקיי. אז גם באולימפיאדה תרצה שנבחרת ישראל לא תצליח?

adoram אמר:
MH13 TILL I DIE אמר:
adoram אמר:
נו הנה, יוסי בחוץ.
אתה חוזר לאהוד את הנבחרת?
כבר כתבתי פה שזה לא רק יוסי בניון, כל עוד ההתאחדות תמשיך להפחית נקודות על ימין ועל שמאל אני לא רואה שום סיבה להיות בעד הנבחרת
אוקיי. אז גם באולימפיאדה תרצה שנבחרת ישראל לא תצליח?
באולימפיאדה הם חלק ממשלחת אולימפית ישראלית כוללת של מגוון ענפי ספורט, כל עוד הם מטעם ההתאחדות בלבד אני לא בעד שום דבר שקשור להתאחדות...
לגבי הקמפיין הבא? הכל שאלה של כמה נקודות ההתאחדות עוד תיקח לקבוצות בליגה הזאת בגלל הקהל ואיך זה ישפיע על המשך הכדורגל פה

כל העניין עם החזרה והזימונים של זהבי זה פשוט פרייסלס ומראה שכמו תמיד במקרה שלו אין עשן בלי אש.
מצד שני, אם הדיווח שההתאחדות כפו אותו על בניון וחזן, זה גם מראה שכנראה יש סיבות טובות לזה שלא נגיע בקרוב לאנשהו...

שוב הוכח כמה בניון היה שחקן גדול, אבל בן אדם קטן.
אבל, ספציפית במקרה הזה , בניון יצא גבר ואמר את כל מה שכולם חושבים - החזרה של זהבי לנבחרת הייתה טעות גדולה. הנבחרת הסתדרה יפה מאוד בלעדיו בליגת האומות.
הטעות של בניון הייתה שהוא היה צריך להתעקש על עניין זהבי ולאיים בהתפטרות, כמו שעשה בפרשת החדר.

adoram אמר:
שוב הוכח כמה בניון היה שחקן גדול, אבל בן אדם קטן.
אבל, ספציפית במקרה הזה , בניון יצא גבר ואמר את כל מה שכולם חושבים - החזרה של זהבי לנבחרת הייתה טעות גדולה. הנבחרת הסתדרה יפה מאוד בלעדיו בליגת האומות.
הטעות של בניון הייתה שהוא היה צריך להתעקש על עניין זהבי ולאיים בהתפטרות, כמו שעשה בפרשת החדר.
הוא רב עם כל דבר שזז. להגיד שגם לא צריך היה לזמן את אבו פאני ושבריבו יותר טוב מוייסמן

תמיד אני אוהב את בניון במובן שגדלתי עליו, גם במכבי חיפה וגם את האהבה שלו למועדון (למרות שבילדות אמרו לי שהוא אהד את ביתר לפני שהצטרף אלינו אבל יש מצב שסתם שיקרו לי) וגם בנבחרת כשהוא עלה לשחק עם זריקות.
הוא גם נראה בסך הכל בן אדם חביב ולא טיפש.
יחד עם זאת, כמנהל מקצועי הוא נכשל בנבחרת ומעבר להכל הוא צריך להוריד את רמות האגו ובעיקר להתבגר.

נראה לי נושא מתאים לדבר על הנבחרת האולימפית.

הזיה מוחלטת שאחרי שפרץ ואליאסי נפצעים, לוזון הולך על עומר ניראון, אמיר אבו ניל ורוי שושן לפני שריף כיוף. בדיחה.

Judokan אמר:

הזיה מוחלטת שאחרי שפרץ ואליאסי נפצעים, לוזון הולך על עומר ניראון, אמיר אבו ניל ורוי שושן לפני שריף כיוף. בדיחה.
טוב לנו.

הסיפור עם כיוף הוא לא מקצועי כמובן ויש שם משהו מאחורי הקלעים.

אגב אני חושב שמבחינת כיוף זו ההחלטה הכי טובה שלו בקריירה לא ללכת לאולימפיאדה ולנבחרת ולהישאר פה ולא לאבד את המקום שלו.
.
תאר לך שהוא לא היה בשני המשחקים מול סבאח ובמשחק מול ב''ש וכל המחנה אימונים וסולטאני היה מרשים ותופס לו את המקום, יכל להרוס לעצמו את הקריירה.

Judokan אמר:

מה קורה בסוף עם החריג גיל? מביאים מישהו אחר?

אי אפשר לזמן כבר חריג גיל אחר במקום. נדפקו עם מה שיש

אז מה בלגיה איטליה וצרפת - 0 נקודות ו- 0 שערים ?

DelPiero אמר:
אז מה בלגיה איטליה וצרפת - 0 נקודות ו- 0 שערים ?
למה 0 נקודות???
שיפחיתו 2 נקודות לעצמם על התפרעות אוהדים בנסיבות מחמירות

הנבחרת נראית יפה בינתיים אצל רב"ש. אמנם בלגיה בתקופה מחרידה שממשיכה את היורו הכושל תחת המאמן ההזוי שלהם, ועדיין לא מובן מאליו שהנבחרת תשחק כדורגל חיובי מול יריבה עדיפה.
איפה זה ואיפה החרפה של חזן את בניון

Judokan אמר:
הנבחרת נראית יפה בינתיים אצל רב"ש. אמנם בלגיה בתקופה מחרידה שממשיכה את היורו הכושל תחת המאמן ההזוי שלהם, ועדיין לא מובן מאליו שהנבחרת תשחק כדורגל חיובי מול יריבה עדיפה.
איפה זה ואיפה החרפה של חזן את בניון

לפחות אני מבזבז את הנאחס שלי על הנבחרת ולא על מכבי :(

נראה כמו משחק במעמד צד אחד
עברנו את החצי אולי 3 פעמים במחצית השנייה

חבל מאוד שאין לנו הגנה נורמלית, הקישור וההתקפה שלנו לא רעים בכלל והיה אפשר להגיע יותר רחוק מכרגיל.

גלוך, גנדלמן ופאני- 3 שחקנים משחקים קבוע באירופה ובכושר טוב - על הספסל.
מה לוקחים המאמנים שלנו שהם בטוחים שהם הכי חכמים בעולם?

חזרה
למעלה