ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
אני חושב שהרימו אותו יותר מדי עם המוכשר וכישרון וכל זה.Judokan אמר:גלוך צריך שאיזשהו מאמן יוריד לו כאפה אימתנית כל פעם שהוא מאבד כדור במקום מסוכן.
כל משחק שלישי יש לו איבוד ששווה גול ליריבה. הוא מוכשר בטירוף, אבל טקטית הוא נטל אדיר
KevinDurant אמר:אני חושב שהרימו אותו יותר מדי עם המוכשר וכישרון וכל זה.Judokan אמר:גלוך צריך שאיזשהו מאמן יוריד לו כאפה אימתנית כל פעם שהוא מאבד כדור במקום מסוכן.
כל משחק שלישי יש לו איבוד ששווה גול ליריבה. הוא מוכשר בטירוף, אבל טקטית הוא נטל אדיר
כמו שאמרת, הוא נטל בלי הכדור והוא אולי מוכשר מאוד ברמת הכדורגל הישראלי, אבל לא ברמת הכדורגל האירופאית
אני לא חושב שהוא מוכשר ברמות הגבוהות אבל גם אם כן, הבעיה העיקרית שלו היא שכל הכדורגל היום הולך ל4-3-3 והוא לא יכול (ולא צריך) לשחק באגף והוא יצטרך למצוא את עצמו כחלק משלישיית אמצע וזו תהיה הבעיה העיקרית שלו לדעתי.Judokan אמר:KevinDurant אמר:אני חושב שהרימו אותו יותר מדי עם המוכשר וכישרון וכל זה.Judokan אמר:גלוך צריך שאיזשהו מאמן יוריד לו כאפה אימתנית כל פעם שהוא מאבד כדור במקום מסוכן.
כמו שאמרת, הוא נטל בלי הכדור והוא אולי מוכשר מאוד ברמת הכדורגל הישראלי, אבל לא ברמת הכדורגל האירופאית
אני לא מסכים. לגלוך יש כישרון ברגליים ברמות הגבוהות, הוא יתקדם לליגות הבכירות משם.
הבעיה שחסרים לו מאמנים שידעו באמת לקדם אותו עד עכשיו ולטפל בליקויים שלו
מצד שני את ההופעה שלו במשחק חוץ באיצטדיון הזה הוא יעדיף לשכוח סמעשןJudokan אמר:גנדלמן נהיה מפלצת של שחקן. אני זוכר שפסלנו אותו כמועמד למכבי, אבל עשו ממנו שחקן בבלגיה
רק בריאות!!!!!Apoc אמר:פיינגולד וחזיזה פותחים היום בהרכב הנבחרת במשחק ליגת האומות נגד נבחרת איטליה