• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נבחרת ישראל

• יוצר הנושא יוצר הנושא רונן22
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
שהנורווגים ישברו את הרגליים לשחקני צהבת. מבחינתי זה יחשב ניצחון.

לא משנה כמה התקפה טובה תהיה לנו, בסוף שחוליית ההגנה מורכבת מדסה, רביבו, רז שלמה, נחמיאס וגולדברג אי אפשר לנצח נבחרות דרג ב' +

נורבגיה נבחרת בחמש מאות רמות מעל הנבחרת
אני חושב שבסך הכל ברוב המשחק עמדו יפה אבל מראש לא היה להם שום סיכוי

אני בעיקר מתרשם שעבדה שחקן אוברייטד עצום בעיקר אחרי הפציעות. איבד מהמהירות שהייתה הנשק העיקרי שלו, לא פיזי, אין לו דריבל יוצא דופן והוא לא מצליח לייצר כמעט שום דבר. עזבו שהוא לא מתאים בשום צורה כמגן כנף, לא ראיתי משחק טוב שלו בנבחרת עדיין.

הרכב הנבחרת הצעירה - 0 נציגים למכבי חיפה.
הרכב הנבחרת הבוגרת - 0 נציגים למכבי חיפה, גם לא ליגיונר שפעם שיחק במכבי חיפה.

אין הווה וגם אין עתיד.

כובע קש אמר:
גלוך הוא האוברייטד הכי גדול בכדורגל הישראלי אי פעם.
שחקן גדול, גם רק בן 21 עוד לא ראינו ממנו כלום.
תחשוב שבניון רק יצא לראסינג בגיל 22 וברקוביץ׳ בגיל 24, הוא רק בן 21 והולך להיות שנה שלישית כבר בליגת האלופות

benrey אמר:
כובע קש אמר:
גלוך הוא האוברייטד הכי גדול בכדורגל הישראלי אי פעם.
שחקן גדול, גם רק בן 21 עוד לא ראינו ממנו כלום.
תחשוב שבניון רק יצא לראסינג בגיל 22 וברקוביץ׳ בגיל 24, הוא רק בן 21 והולך להיות שנה שלישית כבר בליגת האלופות

שחקן טוב אבל לא גדול כמו שעושים ממנו. יש לו מכונת יחצ משומנת.
הוא מאוד מפוזר, לא מספיק אינטנסיבי, מול נבחרת כמו מולדובה הצליח לעשות דברים יפים רק בסוף כשהם כבר נופלים מהרגליים.

לא חושב שמנפחים אותו, לדעתי הוא מסוקר בדיוק כמו מה שהוא שווה

מסכים עם האוברייטד. כל מה שכתבו עליו בהולנד כשהוא הגיע נכון.
הוא בורח ממגע, מזייף במשחק הלחץ ואנוכי באזור הרחבה. מותר לעשות את הדברים האלה כשאתה מסי או רונאלדו, לא כשאתה עוד שחקן שעוד לא עשה כלום.
נראה שיש לו יכולת בעיטה טובה עם הרגל החלשה שזה יחסית נדיר, לפעמים מספק כדורי עומק שלא כל אחד יכול אבל לא מספיק

יש מישהו שמבין איטלקית וראה את הראיון של גטוסו ?

לפי התרגום שראיתי שבספורט חמש הוא אמר שזה ביש מזל שקיבלו את ישראל ושהוא "איש של שלום" ושהוא לא אוהב לראות אנשים או ילדים מתים - משהו בסגנון הזה.

כמה מתנשא אתה בן אדם שחי במדינה בלי מלחמה ואז אומר שאתה איש של שלום פיי

במשחקים האלה המטרה המרכזית היא לא להתבזות ולא לעשות טעויות מפגרות. לא אראה את המשחק כי הנבחרת לא מעניינת אותי אבל רק בגלל האמירות האלו שמאמנים אירופאים מטומטמים כל הזמן אשמח 'ישראל תנצח

ממי שלא יהודי/ישראלי/חי בישראל אני לא מצפה שפתאום יהפוך לחובב ציון מושבע... המינימום מבחינתי זה שלא יצדד בפלסטינים בלי רבע מושג על מה שבאמת מתרחש פה

האירופאים המתנשאים תמיד היו בעד הפלסטינים כדי למרק לעצמם את המצפון על מה שהם עשו ליהודים.
נכון שעכשיו בגלל המלחמה והסיקור התקשורתי המוטה על גבול האנטישמי (הניו יורק טיימס בקושי התנצל על התמונה
המזויפת של הילד, המירור באנגליה ממשיך להפיץ את העלילה),
יש להם לכאורה סיבה לבקר אותנו, אבל זה סתם תירוץ.
אני רוצה להזכיר לכם, שבתחילת שנות ה-2000 בזמן שהתפוצצו כאן אוטובוסים ומסעדות על בסיס שבועי,
גם אז האירופאים היו נגדנו והעבירו עלינו ביקורת, וזה עוד לפני אפילו שהתחלנו במבצע חומת מגן.
זה היה כל כך חמור, שאני זוכר שאפילו רזי ברקאי התלונן על כך ואמר משהו בסגנון "אני שמח שהנבחרות
האירופאיות מפסידות במונדיאל" (זה היה במונדיאל 2002).

hezildo אמר:
האירופאים המתנשאים תמיד היו בעד הפלסטינים כדי למרק לעצמם את המצפון על מה שהם עשו ליהודים.
נכון שעכשיו בגלל המלחמה והסיקור התקשורתי המוטה על גבול האנטישמי (הניו יורק טיימס בקושי התנצל על התמונה
המזויפת של הילד, המירור באנגליה ממשיך להפיץ את העלילה),
יש להם לכאורה סיבה לבקר אותנו, אבל זה סתם תירוץ.
אני רוצה להזכיר לכם, שבתחילת שנות ה-2000 בזמן שהתפוצצו כאן אוטובוסים ומסעדות על בסיס שבועי,
גם אז האירופאים היו נגדנו והעבירו עלינו ביקורת, וזה עוד לפני אפילו שהתחלנו במבצע חומת מגן.
זה היה כל כך חמור, שאני זוכר שאפילו רזי ברקאי התלונן על כך ואמר משהו בסגנון "אני שמח שהנבחרות
האירופאיות מפסידות במונדיאל" (זה היה במונדיאל 2002).

אל תכליל. האירופאים מתנשאים ואולי בורים, אבל ברובם ממש לא אנטישמים. אני מתייחס ספציפית לאדם האירופאי הממוצע במדינות מערב אירופה (כמו איטליה) ולא מהגרים.

התקשורת של ימי האינתיפאדה הייתה ברובה שמאלנית קיצונית והם רואים את העולם בזווית בינאריות של שולט ונשלט. הם ל-א מייצגים את האדם ברחוב בכלל.
עכשיו כשגופי התקשורת לאט לאט מתפרקים בזכות התחרות על עולם הנרטיבים שיש לנו את האינטרנט להודות לו, יש גם הרבה מאוד קולות בתקשורת בעדנו אבל הם יגיעו ממקומות מסוימים רק.

האמת היא שהאדם הממוצע, במיוחד ליברלים, עסוקים כל היום בעצמם וישראל לא מעניינת אותם אבל סטינו מספיק מהנושא פה חח

חזרה
למעלה