• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא דיבורים ומחשבות לקראת המשחק נגד חאמרון ספרטנס (חוץ ובית)

• יוצר הנושא יוצר הנושא Shocking4U
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Shocking4U אמר:
Shocking4U אמר:
לא רוצה להיות הנער שצעק זאב אבל אין כרגע שידור למשחק. לפי מה שהבנתי יש דיבור בתעשייה שמישהו רכש את הזכויות אבל אף אחד לא מבין מי זה וכל הערוצים שניסו לגשש בנושא לא מצליחים לקבל תשובה קונקרטית. אז נכון לעכשיו אין שידור ידוע למשחק. אומר לכם את זה מידיעה, לא בגלל הציוץ של רן בוקר. שוב הרבה פעמים דברים כאלה בדרך כלל נפתרים ברגע האחרון אבל צריך שמישהו יפעיל לחץ.
התייחסתי פה לנושא של השידור. שוב אומר שבנושא הזה אני מדבר מידיעה. הדברים האלה בדרך כלל נסגרים ברגע האחרון אבל כרגע אין שידור.
אבל ספורט 1 פרסמו שהם משדרים וכל השנים השלבים הראשונים זה אצלם

SaTla אמר:
Shocking4U אמר:
Shocking4U אמר:
לא רוצה להיות הנער שצעק זאב אבל אין כרגע שידור למשחק. לפי מה שהבנתי יש דיבור בתעשייה שמישהו רכש את הזכויות אבל אף אחד לא מבין מי זה וכל הערוצים שניסו לגשש בנושא לא מצליחים לקבל תשובה קונקרטית. אז נכון לעכשיו אין שידור ידוע למשחק. אומר לכם את זה מידיעה, לא בגלל הציוץ של רן בוקר. שוב הרבה פעמים דברים כאלה בדרך כלל נפתרים ברגע האחרון אבל צריך שמישהו יפעיל לחץ.
התייחסתי פה לנושא של השידור. שוב אומר שבנושא הזה אני מדבר מידיעה. הדברים האלה בדרך כלל נסגרים ברגע האחרון אבל כרגע אין שידור.
משחקי הבית במוקדמות הם קבוע אצלם, אבל משחקי החוץ נרכשים כל משחק בנפרד.

adoram אמר:
SaTla אמר:
Shocking4U אמר:

יש עדיין את החוק שמשחק חוץ באירופה חייב להיות בערוץ פתוח או שזה רק בשלב הבתים?

SaTla אמר:
adoram אמר:
SaTla אמר:

יש עדיין את החוק שמשחק חוץ באירופה חייב להיות בערוץ פתוח או שזה רק בשלב הבתים?
כן. בגלל זה ערוצים לא רצים לקנות זכויות כי הם מפסידים על זה כסף.

Judokan אמר:
itaybenji אמר:
Judokan אמר:
בנושא אחר ולא פחות חשוב, מי פותח נושא רשמי למשחק?

הרבה יותר חשוב, מי פתח במוקדמות עונה שעברה?

אלכס השם יקום משתמשו ודוראנט למיטב זכרוני
אין לי בעיה לקחת על עצמי אלא אם @lemmacantor מתעקש

כמו כל שנה מישהו רכש את השידור ועכשיו עושה מכירה פומבית בין כל הערוצים ומנסה לסחוט עוד כמה שקלים, אל תדאגו יהיה שידור כמו תמיד

KevinDurant אמר:
Judokan אמר:
itaybenji אמר:
הרבה יותר חשוב, מי פתח במוקדמות עונה שעברה?

אלכס השם יקום משתמשו ודוראנט למיטב זכרוני
אין לי בעיה לקחת על עצמי אלא אם @lemmacantor מתעקש

משהו אומר לי שהוא לא יתעקש..

SaTla אמר:
https://twitter.com/MiGreen1913/status/1678123109885288448
אמרתי לכם
כל שנה אותו חרא
אל תתייחסו ובטח אל תקנו אצל השרלטנים, עד שלישי בצהריים זה יסתדר. שם את הבית על זה

פרש מפה כי הרסתי את הפורום. הוא עוד יחזור וכשהוא יחזור זה יותר גדול מהחזרה של רפאלוב ובניון ביחד.

SaTla אמר:
https://twitter.com/MiGreen1913/status/1678123109885288448

מישהו שטען שהוא עובד בצ'רלטון הגיב לזה בפייסבוק ואמר שלא לדאוג, צ'רלטון בוודאות ישדרו את זה.

Shocking4U אמר:
Shocking4U אמר:

מקסימום נמצא קישור לשידור שמישהו מצלם עם הטלפון מהיציע, כמו שהיה במשחקי ידידות מול אריס

כל שנה אותו סיפור לפני המשחק הראשון עם השידורים.
בטוח שיהיה שידור.

הודעה בנוגע לשידור המשחק מול האמרון ספרטנס בחוץ.

זכויות השידור למשחקי המוקדמות כידוע, שייכות לקבוצה הביתית.
לצערנו בשלב זה, משחק החוץ במלטה לא ישודר בערוץ ישראלי.
האמרון ספרטנס עדכנו את הנהלת המועדון שמכרו את כל הזכויות במשחקי הבית שלהם לחברת סטרימינג זרה משבדיה שתשדר את המשחק דרך אינטרנט בשיטת שלם וצפה.

מועדון הכדורגל מכבי חיפה עשה ועושה ככל שביכולתו בכדי להביא לשידור המשחק בערוץ ישראלי, כולל התייעצות עם אופ"א בנושא, אך לקבוצה הביתית יש את הזכויות על שידור המשחק .
נמשיך לעדכן בנושא במידה ויהיו שינויים.

כובע קש אמר:
זה יפתר ברגע האחרון כמו תמיד

חשבתי גם כמוך בהתחלה, אבל ככל שעובר הזמן נראה שהפעם זה באמת לא יסתדר.
בקיצור, פלאשבקים לחרפת מינסק.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה