• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא דיבורים ומחשבות לקראת המשחק נגד חאמרון ספרטנס (חוץ ובית)

• יוצר הנושא יוצר הנושא Shocking4U
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
צנצי אומר שכולם טסים למשחק.
גם מי שלא בסגל. רק צ'יבוטה ישאר בארץ.

לא נראה לי הגיוני שיטיסו את כולם.

רק מכבי אמר:
צנצי אומר שכולם טסים למשחק.
גם מי שלא בסגל. רק צ'יבוטה ישאר בארץ.

לא נראה לי הגיוני שיטיסו את כולם.

למה לא? אנחנו עדיין בטרום עונה, מנסים לקחת כל הזדמנות לתת לשחקנים להתגבש ולהתאמן יחד. הגיוני מאוד לקחת את כולם גם אם הם לא בסגל

אם כולם טסים חוץ מצ'יבוטה אז באמת יכול להיות שהייתה תקרית וזה רק עונש אבל הוא עדיין בתכניות לעונה.

צ׳יבוטה גם לא היה בסגל למשחק אימון האחרון. בטח שחר חם על לתרום עוד שחקן לקבוצה האהובה עליו: ביתר ירושלים.

אני לא מאבד אותו לאף קבוצה כי 1. לא מחזק אף יריבה ובטח לא את הבבונים מירושלים 2. אין שחקני כנף טובים בכדורגל הישראלי

וזה שצנציפר יודע שהיה תקרית עם חזיזה באימון זה כבר רע. אצל בכר אצילי פאקינג קרע חולצה וירד באמצע אימון ואף אחד לא ידע מזה כלום עד שבכר ואצילי סיפרו על זה. פה אנחנו ביולי וכבר מדליפים תקריות מאימונים?

Shocking4U אמר:
צ׳יבוטה גם לא היה בסגל למשחק אימון האחרון. בטח שחר חם על לתרום עוד שחקן לקבוצה האהובה עליו: ביתר ירושלים.

אני לא מאבד אותו לאף קבוצה כי 1. לא מחזק אף יריבה ובטח לא את הבבונים מירושלים 2. אין שחקני כנף טובים בכדורגל הישראלי

צ'יבוטה לא חיזוק לאף קבוצה בפלייאוף העליון אצלינו.
צ'יבוטה הוא פוסטר של שחקן כנף.
לגבי ביתר- נכון. רוצים אותו? תשלמו.

שוער עולה אמר:
נאור ופיירו בהרכב המשוער של בן דור
שני שחקנים שאני לא יכול לראות

עם איך שג'אבר נראה לא בטוח שנאור זה לא האופציה הפחות גרועה

מעדיף את גאבר בכל יום ובכל שעה על גוני רוחב ואחורה נאור
גם את זרגרי אני מעדיף עליו

הרכב משוער: איתמר ניצן, דולב חזיזה, דניאל סונדגרן, עבדולאי סק, שון גולדברג, פייר קורנו, מחמוד ג'אבר (גוני נאור), עלי מוחמד, צ'ארון שרי, דיא סבע ופרנטזי פיירו

גולדשטיין

רואה את השם של ניצן בהרכב ועדיין לא מאמין.
וגם למה פיירו בהרכב? מספיק היה לראות את השער של שוראנוב במשחק אימון כדי להבין שהוא עדיף על פיירו.

רק מכבי אמר:
הרכב משוער: איתמר ניצן, דולב חזיזה, דניאל סונדגרן, עבדולאי סק, שון גולדברג, פייר קורנו, מחמוד ג'אבר (גוני נאור), עלי מוחמד, צ'ארון שרי, דיא סבע ופרנטזי פיירו

גולדשטיין

הרכב שבליגה היחיד שיהיה מסוגל לתת בו גול זה סבע וקצת שרי.

כובע קש אמר:
רק מכבי אמר:
https://www.uefa.com/uefachampionsleague/match/2038368--hamrun-vs-m-haifa/lineups/

זה הסגל שנרשם.

לפי זה ציבוטה כן בסגל
הרשימה נשלחה לאופא כבר לפני כמה ימים.
הודיעו ל-צ'יבוטה רק אתמול שהוא לא טס.

A player may be registered on List B if he is born on, or after, 1 January 1998 and has been eligible to play for the club concerned for any uninterrupted period of two years since his 15th birthday (players aged 16 may be submitted if they have been registered with the club for the previous two years). Clubs are entitled to register an unlimited number of players on List B during the season, but the list must be submitted by no later than 24:00CET the day before a match.

NOSFERATU ZODD אמר:
שיבלי לא רשום.
שחקנים בגיל 18 לא צריכים להיות רשומים?

עד גיל 21 לא צריכים להרשם

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה