• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא חלון העברות קיץ 23/24 ע"ש לורן אברג'ל ונייתן בקסטר

• יוצר הנושא יוצר הנושא Smurk
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
מעטים השחקנים הצעירים שנותנים לך תחושה של בגרות ושל בשלות. גיל כהן הוא אחד כזה.
מקווה שיבוא בלי קשר לצרכים הנקודתיים של העונה הזו

כרמליסט ירוק אמר:
וואלה אני עדיין הייתי מנסה להביא את חמודי עכשיו עם הנחה רצינית בגלל הפציעה
גם אבל הוא לא ילד פלא של יענקל’ה כמו בוזגלו שיקחו עליו הימור.

כל עוד זה רק טוכמן אז אין בזה כלום והוא סתם משתמש בשם שלנו. אם נראה עוד איזה כתב שמסקר את מכבי חיפה מתייחס לשם הזה נבין שיש דברים בגו. בכל מקרה אני לא חושב שהם יביאו אותו במחירים שג׳קי ידרוש עליו. זה לא מכבי חיפה להוציא כסף על שחקנים.

בן דור חרטטן גדול, אני זוכר שבוע שעבר הוא עלה אצל אופירה וברקו וחירטט איזה משהו על החוזה של כיאל בהפועל חיפה.
ואז העלו את יואב כץ שאמר בנוכחות של בן דור שמה שהוא אומר זה שטויות.

הוא סוג של CHAT GPT של הכתבים, נותן איזו חירטוט בביטחון על בסיס מקרים ישנים יותר, ולפעמים הוא פוגע

צריך פשוט לסנן ידיעות.

הרי ברור שכל האתרים חייבים לתת כתבה אחת על מכבי חיפה ביום ולפעמים עוזרים להם בחו''ל עם דיווחים ולפעמים צריך למלא מילים בכתבה אז רושמים "אופטימיות", "פסימיות", "ההחלטה תתקבל בקרוב" ודברים כאלה.

ויש ידיעות שמפורסמות במקביל בשלושת האתרים ומבינים שיש פה משהו רציני (כמו נניח שוראנוב, קנדיל וכו')

גם לגבי גולדשטיין נניח הוא פרסם כבר שאיזה 3 שחקנים סיכמו פה והם בכלל לא הגיעו.

זה סתם עושה נזק למועדון כל הכתבות האלה כי הקהל באמת חושב שאברג'ל סיכם פה לגמרי וכבר היה על הטיסה או כמו אלימרטרה נניח

נראה שגולדשטיין מסתמך על הטורקים שמסתמכים על אלירן

https://www.yurtspor.com/haber/ankaragucunden-lamine-diacka-surpriz-talip-51719.html

ברק.י אמר:
נראה שגולדשטיין מסתמך על הטורקים שמסתמכים על אלירן

https://www.yurtspor.com/haber/ankaragucunden-lamine-diacka-surpriz-talip-51719.html

מיישרים קו

Liberman אמר:
Apoc אמר:
דיאק? יש אמת בפרסום?

מה התחלת להטריל

חחחח חלילה התכוונתי לפרסום בספורט 5 אני הנחתי שכולנו חיים על כפתור F5 על שלושת האתרים המרכזיים בחודשים האלה

כרגע הסלב לא קופץ עם ה-"וואה וואה וואה מיישרים קו עם החשיפה של הקיץ" אז כנראה שאין חדש

dyarok אמר:
Liberman אמר:
אם הוא חותם זה רכש של אלירן או של סק?

לפי הכתבה זו מתנה של סבע (לפני שהוא עוזב...)

הם בקטע הזה מסתמכים על אלירן שליו לדעתי שטען את זה

מה שהכתבה הטורקית מוסיפה מעצמה זה שהם דורשים עליו גם אחוזים ממכירה עתידית ושהעסקה "תסוכם בימים הקרובים".

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה