מי פותח את השרשור הבא? אולי [mention]חזיזוש[/mention]?
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
רק מכבי אמר:silvas אמר:גם אני לא רואה סיכוי שסבע נשאר.
היה ברור שהוא מנסה למצוא קבוצה בטורקיה או באמירויות ורק לא להישאר כאן.
תכלס, בטורקיה הליגה יותר איכותית וגם יותר כסף, אני יכול להבין אותו.
מצד שני בשנה שעברה הוא ברח משם, אז לא ברור למה הוא חוזר לטורקיה.
בכל מקרה, לדעתי, הלך.
היעד. עכשיו מדובר על אנקרה, לפני כן הוא היה בסיבאספור שזה כמו ריינה ותל אביב לצורך העניין.
dyarok אמר:רק מכבי אמר:silvas אמר:גם אני לא רואה סיכוי שסבע נשאר.
היה ברור שהוא מנסה למצוא קבוצה בטורקיה או באמירויות ורק לא להישאר כאן.
תכלס, בטורקיה הליגה יותר איכותית וגם יותר כסף, אני יכול להבין אותו.
מצד שני בשנה שעברה הוא ברח משם, אז לא ברור למה הוא חוזר לטורקיה.
בכל מקרה, לדעתי, הלך.
היעד. עכשיו מדובר על אנקרה, לפני כן הוא היה בסיבאספור שזה כמו ריינה ותל אביב לצורך העניין.
אנקרה זה כמו ירושלים, איסטנבלול כמו ת"א.
מי שרוצה להשאיר את סבע במועדון לא מחכה כמו עבדאי "שתהיה לו הצעה" ומנסה להתחרות בה, אלא פועל הרבה לפני - כבר במאי-יוני אוכלים לו את הראש כל יום ונותנים לו הצעה שלא יוכל לסרב לה ולא מחכה ליולי כשיש כבר תחושה של ספינה טובעת וכל מי שיכול בורח ממנה.
Shocking4U אמר:יענקל’ה לא הציע לשחקן בן 30 חוזה ל5 שנים ב600 אלף יורו. אני מוכן להתערב על זה עם מי שרוצה.
רק מכבי אמר:dyarok אמר:רק מכבי אמר:היעד. עכשיו מדובר על אנקרה, לפני כן הוא היה בסיבאספור שזה כמו ריינה ותל אביב לצורך העניין.
מי שרוצה להשאיר את סבע במועדון לא מחכה כמו עבדאי "שתהיה לו הצעה" ומנסה להתחרות בה, אלא פועל הרבה לפני - כבר במאי-יוני אוכלים לו את הראש כל יום ונותנים לו הצעה שלא יוכל לסרב לה ולא מחכה ליולי כשיש כבר תחושה של ספינה טובעת וכל מי שיכול בורח ממנה.
אחלה סיסמא
"הצעה שלא יוכל לסרב לה". אחלה סיסמא.
הבן אדם עם מצנח זהב ביד. אופציה עד ה-10 באוגוסט להשתחרר.
למה אתה חושב שביוני, מאי, הוא היה חותם איתך כשהוא מכוון לאמירויות, כשהוא רואה את אצילי מקבל שם חוזה, ושאתה רחוק מהכסף שהם יכולים לשלם לו.
די עם השיט הזה.
סבע לא רצה להיות פה. בינואר היה נס, והוא הגיע לפה.
הבן אדם רוצה לחיות במדינות הללו, הבן אדם מאור רוצה כסף, ואני לא שופט אותו לאור מה שעבר כילד.
מי שבנה עליו הבעיה היא אצלו.
לא היה לזה צ'אנס אמיתי. נקודה.
והוא שיחק עלינו יפה את המשחק, ומוציא הבהרות על ראיונות, ואומר לדןבאי שהוא רוצה דובאי, ולטורקיה הוא טס(תחת חוזה במכבי חיפה אני מזכיר), ופה הוא מתחנף לאוהדים עם איזה סטורי. ביזנס. ביזנס. ביזנס.
רק שיסגרו כבר את זה באופן רשמי, ויתקדמו להבאת זר במקומו.
סאגה מאוסה יותר מאמבפה.
אופטימיים עאלק
שוער עולה אמר:התארגנו לעזיבה שלו
הביאו את רפאלוב
ביום שרפאלוב חתם אמרתי שזה על חשבון סבע. לא נראה לי הגיוני שיהיה לנו על עמדה אחת 3 שחקנים יקרים, מבוגרים ובעלי אגו.
ולא, סבע לא שחקן אגף. הוא ושרי דרכו אחד לשני על הרגליים. לא היינו מאוזנים התקפית בחצי עונה האחרונה.
זה לא עובד ככה. אצילי זה הרבה יותר מהשערים והבישולים שלו, זה גם תשומת הלב שהוא מושך.שוער עולה אמר:בכל קבוצה מצליחה יש שחקן שאחראי ל30 שערים בעונה?
צריך שיהיה מספיק שחקנים שמסוגלים לכבוש ולבשל
לא אוהב להתעסק בעבר אבל לדעתי גם בלי אצילי היינו זוכים באליפויות שזכינו איתו.
שחקנים אחר+ים היו לדדעתי מתחלקים בשערים והיבושלים שלו.
רק מכבי אמר:dyarok אמר:רק מכבי אמר:היעד. עכשיו מדובר על אנקרה, לפני כן הוא היה בסיבאספור שזה כמו ריינה ותל אביב לצורך העניין.
אחלה סיסמא
למה אתה חושב שביוני, מאי, הוא היה חותם איתך כשהוא מכוון לאמירויות, כשהוא רואה את אצילי מקבל שם חוזה, ושאתה רחוק מהכסף שהם יכולים לשלם לו.
די עם השיט הזה.
הבן אדם רוצה לחיות במדינות הללו, הבן אדם מאור רוצה כסף, ואני לא שופט אותו לאור מה שעבר כילד.
והוא שיחק עלינו יפה את המשחק, ומוציא הבהרות על ראיונות, ואומר לדןבאי שהוא רוצה דובאי, ולטורקיה הוא טס(תחת חוזה במכבי חיפה אני מזכיר), ופה הוא מתחנף לאוהדים עם איזה סטורי. ביזנס. ביזנס. ביזנס.
סאגה מאוסה יותר מאמבפה.
אופטימיים עאלק
שוער עולה אמר:לא מסכים איתך שהתרומה שלו היא הרבה מעבר לשערים ובישולים
גם בכר לא חשב ככה, לכן אצילי לא היה שחקן הרכב במוקדמות ליגת האלופות
התרומה שלו מסתכמת בשערים ובישולים. וכדי להגיע למספרים שהוא הגיע אצלנו, הוא צריך שישחקו המון עליו
אנחנו שיחקנו המון עליו. בכל פעם שלא היו לנו פתרונות או ששחקנים אחרים היו בתקופה פחות טובה, שיחקנו על הרגל המסיימת של אצילי
זה לא מקרי שבקבוצות הקודמות שלו הוא הגיע בקושי לחצי מהמספרים שלו אצלנו
רק אגיד שההצעה מבוטפגו זה הנפצה, אף פעם לא הייתה כזאת, וגם עם הייתה הוא לא היה עובר בחיים עם המשפחה שלו לברזיל אחרי ששדדו אותו פעמיים.dyarok אמר:רק מכבי אמר:dyarok אמר:אנקרה זה כמו ירושלים, איסטנבלול כמו ת"א.
אחלה סיסמא
די עם השיט הזה.
סאגה מאוסה יותר מאמבפה.
אופטימיים עאלק
אז איך זהבי בצהבת כשהייתה לו הצעה מפתה מבוטפוגו (שדרך אגב מובילה את הליגה בברזיל?).
רק כסף? בצהבת הוא עם שכר גבוה אבל מקבל פחות מברזיל, ישבו לו על הראש, ליטפו אותו, אמרו לה כמה הוא חשוב וחתם.
תזכר בראיון עם אבו פאני- הוא לא הרגיש שבאמת רוצים אותו.
לא הכל זה כסף.
המועדון באופן מסורתי מתנהג עם שחקנים בגישה "נתנו הצעה יפה לדעתינו ומי שלא רוצה או יש לו הצעה טובה יותר שילך".
הנה עוד דוגמא- מדוע בכר בכוכב? לא רק כסף ואתגר. רצה במכבי חיפה את קראסו או איך שלא קוראים לו. לא הגיע.
בכר בכוכב והשחקן שם. שם הבעלים עושה מה שהצוות המקצועי מבקש ומצפה לתוצאות.
נקודתית אפשר לתרץ כל עזיבה, בסוף אין לנו קבוצה. יש רק חולצות ירוקות עם שרידים מהשנה שעברה, בלי מחליפים.
אם היו נוהגים אחרת אפשר היה לצמצם משמעותית את כמות העזיבות והפגיעה בקבוצה.
הוא שינה סגנון משחק אצל בכר, זה שחקן אחר.שוער עולה אמר:לא מסכים איתך שהתרומה שלו היא הרבה מעבר לשערים ובישולים
גם בכר לא חשב ככה, לכן אצילי לא היה שחקן הרכב במוקדמות ליגת האלופות
התרומה שלו מסתכמת בשערים ובישולים. וכדי להגיע למספרים שהוא הגיע אצלנו, הוא צריך שישחקו המון עליו
אנחנו שיחקנו המון עליו. בכל פעם שלא היו לנו פתרונות או ששחקנים אחרים היו בתקופה פחות טובה, שיחקנו על הרגל המסיימת של אצילי
זה לא מקרי שבקבוצות הקודמות שלו הוא הגיע בקושי לחצי מהמספרים שלו אצלנו
שוער עולה אמר:התארגנו לעזיבה שלו
הביאו את רפאלוב
ביום שרפאלוב חתם אמרתי שזה על חשבון סבע. לא נראה לי הגיוני שיהיה לנו על עמדה אחת 3 שחקנים יקרים, מבוגרים ובעלי אגו.
ולא, סבע לא שחקן אגף. הוא ושרי דרכו אחד לשני על הרגליים. לא היינו מאוזנים התקפית בחצי עונה האחרונה.
Shocking4U אמר:מי פותח את השרשור הבא? אולי @חזיזוש?