• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא חלון העברות קיץ 23/24 ע"ש לורן אברג'ל ונייתן בקסטר

• יוצר הנושא יוצר הנושא Smurk
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Ganjot אמר:
Kaka אמר:
ToniKroos אמר:
למה בעצם לא הציעו לאצילי אותו חוזה כמו שמציעים לסבע, שכן הוא בוודאות היה נשאר בחוזה כזה ומדובר בשחקן שקצת קצת יותר משמעותי לנו?

די נו. הבנאדם קיבל שם הצעה של 20 מיליון שקל ב 3 שנים.

זה פשוט לא נכון. התקשורת מערבבת ומנפחת מספרים.

כן אני בטוח... הוא קיבל הצעה של בערך פי 3 ממה שהציעו לסבע. אולי זה קצת פחות מזה ועדיין אין שום סיכוי שהוא מוותר על סכום כזה בשביל להישאר. זה לא המקרה של סבע שחי בטורקיה והמשפחה לא אהבה את המקום אז הוא וויתר על הכסף.

greenguy אמר:
Hulk אמר:
ToniKroos אמר:
למה בעצם לא הציעו לאצילי אותו חוזה כמו שמציעים לסבע, שכן הוא בוודאות היה נשאר בחוזה כזה ומדובר בשחקן שקצת קצת יותר משמעותי לנו?

1. לא היה נשאר
2. סבע שחקן טוב מאצילי בהרבה.
כשסבע יתן חצי מהתפוקה שאצילי נתן לנו תוכל להגיד את זה,עכשיו אין לך שום ביסוס לאמירה הזאת
אצילי היה ה-כוכב שלנו וכל מי שאומר אחרת לא אובייקטיבי

סבע כבר נתן את המספרים האלה בליגה, והרבה יותר מגוון מאצילי.
ובניגוד לאצילי סבע יכול לתרום משמעותית באירופה לעומת אצילי שהיה נטל מלבד יובה שהיה לו מאצאפ טוב עם הכבדות שלהם.

סבע אחלה שחקן ומההתחלה הייתי בעד להביא אותו.
אבל אצילי נתן פה 2 וחצי עונות גדולות.
לא יודע אם סבע יתקרב לרמה שלו.

אני חושב שהתתפקיד האידיאלי של סבע הוא מתחת לחלוץ, ובהינתן ששרי ורפאלוב הם סימני שאלה לעונה הקרובה, הייתי בהחלט מביא את לאיוס או דוידה כדי שתהיה גם את האפשרות להזיז את סבע מתחת לחלוץ.

Hulk אמר:
ToniKroos אמר:

1. לא היה נשאר

איזה יציאות יש לך, איך אפשר להגיד על אצילי שהרגע הלך אחרי 2 וחצי שנים פסיכיות שלא זכור לי שחקן לוקח ככה מועדון על הגב שלו להוציא את זהבי (גם וואקמה לא), שיש מישהו ש"עדיף עליו"?

וזכור לי שאתה אותו אחד שבכלל הכי יצא נגד הבאה של סבע בפורום פה בינואר ואמר שאין בו כלום והוא סתם ירצה פה הרכב, אז איך אפשר לקחת את זה ברצינות?

Kaka אמר:
Ganjot אמר:
Kaka אמר:
די נו. הבנאדם קיבל שם הצעה של 20 מיליון שקל ב 3 שנים.

כן אני בטוח... הוא קיבל הצעה של בערך פי 3 ממה שהציעו לסבע. אולי זה קצת פחות מזה ועדיין אין שום סיכוי שהוא מוותר על סכום כזה בשביל להישאר. זה לא המקרה של סבע שחי בטורקיה והמשפחה לא אהבה את המקום אז הוא וויתר על הכסף.

נמנעתי הרבה מזמן מלכתוב את התגובה הזאת אבל הגיע הזמן לשים לערבובים האלה סוף.
בקצרה, עומר אצילי קיבל חוזה של כ 1.8 מיליון יורו נטו לעונה (לפי הדיווחים לפחות) לשלוש שנים. המס באמירויות ליחידים (אנשים פרטיים) הוא 0% - אין מס.

כדי שעומר אצילי יוכל להנות מה-0% מס הזה הוא יצטרך (לפי החוק הנוכחי, יש כל מיני הצעות לשינוי הקריטריונים אבל כרגע זה לא רלוונטי):
1. לנתק תושבות מארץ ישראל (מס הכנסה, ביטוח לאומי, ויתור על זכויות) - תהליך לא כל כך פשוט
2. להוכיח שמרכז חייו באמירויות (נכסים, עסקים, משפחה, ימי שהייה ועוד כל מיני "מבחנים" של מס הכנסה ישראל)
3. להיות מחוץ לישראל 4 שנים לפחות. לא רוצה לשפוט אבל לא נראה לי בדיוק הטיפוס שיחזיק הרבה שנים מחוץ לישראל.

יש עוד הרבה פרמטרים\בירוקרטיה שמעורבת פה וזה רק על קצה המזלג.

במידה ולא עמד בתנאים של מס הכנסה בארץ (במיוחד שעבר למדינה כמו איחוד האמירויות שאין בה מיסים ליחידים) הוא צפוי לשלם מס גבוה מאוד כשיחזור (כ48%).
עם כל מה שכתבתי למעלה, עדיין השכר שלו יהיה גבוה משמעותית ממה שקיבל ממכבי חיפה אבל אני באמת חושב שעם מאמץ מסוים היה אפשר להשאיר גם אותו.

Ganjot אמר:
Kaka אמר:
Ganjot אמר:

בקצרה, עומר אצילי קיבל חוזה של כ 1.8 מיליון יורו נטו לעונה (לפי הדיווחים לפחות) לשלוש שנים. המס באמירויות ליחידים (אנשים פרטיים) הוא 0% - אין מס.

כדי שעומר אצילי יוכל להנות מה-0% מס הזה הוא יצטרך (לפי החוק הנוכחי, יש כל מיני הצעות לשינוי הקריטריונים אבל כרגע זה לא רלוונטי):
1. לנתק תושבות מארץ ישראל (מס הכנסה, ביטוח לאומי, ויתור על זכויות) - תהליך לא כל כך פשוט
2. להוכיח שמרכז חייו באמירויות (נכסים, עסקים, משפחה, ימי שהייה ועוד כל מיני "מבחנים" של מס הכנסה ישראל)
3. להיות מחוץ לישראל 4 שנים לפחות. לא רוצה לשפוט אבל לא נראה לי בדיוק הטיפוס שיחזיק הרבה שנים מחוץ לישראל.

במידה ולא עמד בתנאים של מס הכנסה בארץ (במיוחד שעבר למדינה כמו איחוד האמירויות שאין בה מיסים ליחידים) הוא צפוי לשלם מס גבוה מאוד כשיחזור (כ48%).
עם כל מה שכתבתי למעלה, עדיין השכר שלו יהיה גבוה משמעותית ממה שקיבל ממכבי חיפה אבל אני באמת חושב שעם מאמץ מסוים היה אפשר להשאיר גם אותו.
בדיוק בגלל כל הדברים שרשמת הוא טס עם עורכי הדין שלו והעסקה לקחה לא מעט זמן. דומה למה שקרה עם נטע לביא.

לפי תחושה שלי גם את נטע וגם את אצילי וגם את פאני יכלו להשאיר בהצעה הנכונה.
הסיבה שכל כך מתאמצים עם סבע היא כי אנחנו עם הגב לקיר אחרת גם איתו לא היו עושים כלום.
למישהו יש בכלל ספק בעניין?

Apoc אמר:
Hulk אמר:
ToniKroos אמר:

1. לא היה נשאר

איזה יציאות יש לך, איך אפשר להגיד על אצילי שהרגע הלך אחרי 2 וחצי שנים פסיכיות שלא זכור לי שחקן לוקח ככה מועדון על הגב שלו להוציא את זהבי (גם וואקמה לא), שיש מישהו ש"עדיף עליו"?

וזכור לי שאתה אותו אחד שבכלל הכי יצא נגד הבאה של סבע בפורום פה בינואר ואמר שאין בו כלום והוא סתם ירצה פה הרכב, אז איך אפשר לקחת את זה ברצינות?
נראה לי שאתה מתבלבל, רציתי את כנעאן טרום הפציעה הרבה יותר מסבע ובזמנו הוא היה זכור לי מהקדנציה שלו בבש שהיה בינוני ועצלן, לא אמרתי שאין בו כלום.
אכן שמחתי לאכול את הכובע עם סבע שהיה כאן מחוייב מאוד ואיכותי בשתי דרגות ממה שחשבתי שהוא ואחרי הדרבי הבנתי כמה טעיתי ומבחינתי הוא לבל מעל אצילי.
אצילי נתן פה מספרים מדהימים אבל חושב שסבע יכול לספק אותם+ תרומה משמעותית באירופה.

Kaka אמר:
Ganjot אמר:
Kaka אמר:

בדיוק בגלל כל הדברים שרשמת הוא טס עם עורכי הדין שלו והעסקה לקחה לא מעט זמן. דומה למה שקרה עם נטע לביא.
עו"ד ויועצי מס הם ליצנים ששותים ללקוח את הכסף עם יעוץ רע (ראה ערך משפחת רפאלי ועוד שלל דוגמאות אחרות) אבל אנחנו נראה עוד כמה שנים מי צדק.

Hulk אמר:
ToniKroos אמר:

1. לא היה נשאר

ועפ מה אתה אומר את זה?

Gutti אמר:
Hulk אמר:
ToniKroos אמר:

1. לא היה נשאר

ועפ מה אתה אומר את זה?
ככה אני רואה את הדברים, חושב שיכול לתת מספרים דומים לאצילי וגם לתרום לנו באירופה מה שאצילי לא עשה למעט יובה.

Hulk אמר:
Gutti אמר:
Hulk אמר:
1. לא היה נשאר

ועפ מה אתה אומר את זה?
ככה אני רואה את הדברים, חושב שיכול לתת מספרים דומים לאצילי וגם לתרום לנו באירופה מה שאצילי לא עשה למעט יובה.

קודם כל אצילי כמעט לא שיחק במשחקים האירופים עד הבתים. דבר שני, גם אם הוא יתרום אותם מספרים ואני בספק, איך זה הופך אותו להרבה יותר טוב?

Hulk אמר:
Apoc אמר:
Hulk אמר:
1. לא היה נשאר

נראה לי שאתה מתבלבל, רציתי את כנעאן טרום הפציעה הרבה יותר מסבע ובזמנו הוא היה זכור לי מהקדנציה שלו בבש שהיה בינוני ועצלן, לא אמרתי שאין בו כלום.
אכן שמחתי לאכול את הכובע עם סבע שהיה כאן מחוייב מאוד ואיכותי בשתי דרגות ממה שחשבתי שהוא ואחרי הדרבי הבנתי כמה טעיתי ומבחינתי הוא לבל מעל אצילי.
אצילי נתן פה מספרים מדהימים אבל חושב שסבע יכול לספק אותם+ תרומה משמעותית באירופה.

בסדר מבחינתי זה שאמרת בינואר שסבע הוא בינוני ועצלן ו"שאסור שידרוך פה בחיים" זה אומר שהיית אנטי כלפי סבע, ומפה ללהפוך פתאום לאחד שמקטין את אצילי מול סבע זה מוגזם לעניות דעתי וחתיכת שינוי קיצוני.

לאצילי יש הרבה מניות ועד שלא יתעלה עליו מישהו מבחינת ההישגים שהוא מביא לקבוצה אני לא אגיד שהוא יותר טוב ממנו.

Gutti אמר:
Hulk אמר:
Gutti אמר:
ועפ מה אתה אומר את זה?

קודם כל אצילי כמעט לא שיחק במשחקים האירופים עד הבתים. דבר שני, גם אם הוא יתרום אותם מספרים ואני בספק, איך זה הופך אותו להרבה יותר טוב? ועוד בהרבה?

אצילי לא שיחק באירופה כי היה לא טוב, בשני קמפיינים שונים ראו שהוא לא בקצב ולא מסוגל ליצור לעצמו מצבים ברמות הגבוהות, סבע כבר כיכב בטורקיה והוא שחקן הרבה יותר טכני ומהיר ככה שרואה אותו תורם יותר.
סבע הרבה יותר מגוון וורסטילי יכול לתרום לנו בהרבה יותר אספקטים מאצילי שסיפק מספרים מדהימים אבל לא תרם למשחק השוטף.

Apoc אמר:
Hulk אמר:
Apoc אמר:

בסדר מבחינתי זה שאמרת בינואר שסבע הוא בינוני ועצלן ו"שאסור שידרוך פה בחיים" זה אומר שהיית אנטי כלפי סבע, ומפה ללהפוך פתאום לאחד שמקטין את אצילי מול סבע זה מוגזם לעניות דעתי וחתיכת שינוי קיצוני.

לאצילי יש הרבה מניות ועד שלא יתעלה עליו מישהו מבחינת ההישגים שהוא מביא לקבוצה אני לא אגיד שהוא יותר טוב ממנו.
הייתי אנטי כלפי סבע בגלל הקדנציה שלו בבש הוא הוכיח לי אחרת בחצי עונה פה, ומבחינת איכויות הוא שחקן מגווון ואיכותי יותר.
דעתי היא שרק חמור לא משנה את הדעה שלו, יכול להיות גם שאני טועה בענק וסבע לא יצליח להכנס לנעלייים של אצילי, לטעמי כן והוא גם יתרום לנו באירופה מה שמאוד חרה לי אצל אצילי.

Hulk אמר:
greenguy אמר:
Hulk אמר:
1. לא היה נשאר
כשסבע יתן חצי מהתפוקה שאצילי נתן לנו תוכל להגיד את זה,עכשיו אין לך שום ביסוס לאמירה הזאת
אצילי היה ה-כוכב שלנו וכל מי שאומר אחרת לא אובייקטיבי

סבע כבר נתן את המספרים האלה בליגה, והרבה יותר מגוון מאצילי.
ובניגוד לאצילי סבע יכול לתרום משמעותית באירופה לעומת אצילי שהיה נטל מלבד יובה שהיה לו מאצאפ טוב עם הכבדות שלהם.

האלק, נאלץ להסכים איתך לגמרי.
סבע שחקן פי 7 יותר טוב מאצילי בכל אספקט, אפילו בבעיטה.

מוכן לשים כסף שסבע אם כשיר ומשחק מעל 85% בליגה הוא מלך השערים.

סבע שחקן מחויב, טקטי, עושה הגנה, שלא לדבר על הגאונות שלו במשחק וכדורי עומק. לאצילי *חוץ* ממספרים אין את כל אלה.

גם אצילי היה מלך השערים. פעמיים.

כולל עונה אחת של מלך שערים + מלך הבישולים שזה כמעט ולא נעשה בישראל אי פעם.

לאצילי היו לא מעט חסרונות, הרבה היעלמויות במשחק השוטף, מניירות של פרימדונה בהמון משחקים ובכללי מנטליות בעייתית ולא כריזמטית ביחס למה שמצופה ממנו במעמדו בקבוצה. (בכללי נראה כמו בן אדם טמבל אבל זה דיון אחר)
אני מבין למה על בסיס זה סבע הרשים יותר בחצי השנה האחרונה ולמה כביכול אפשר להתרשם שהוא יותר טוב.
יחד עם זאת אצילי זה שחקן שהמספרים פשוט נדבקו אליו, זה היה נראה לפעמים שבלי לרצות הוא מבקיע ומבשל. במובן הזה הוא שחקן בלתי נתפס והיסטורי, מסוג השחקנים שההימצאות שלו בקבוצה פשוט מקפיצה את הסיכויים שלך לזכות באליפות בכמה דרגות. ותכלס זה מה שמעניין אותנו כאוהדים.
אין תחליף לאצילי ולא יהיה תחליף לאצילי בשוק הקיים, גם אם סבע יותר ורסטילי ומחוייב זה לא תחליף לתכונה הזו של אצילי שציינתי שהיא פרייסלס
לא קובע שלסבע אין אותה. פשוט זה עוד לא הוכח

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה