• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא חלון העברות קיץ 23/24 ע"ש לורן אברג'ל ונייתן בקסטר

• יוצר הנושא יוצר הנושא Smurk
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
לא מבין איך ידוע לכולם שהוא לא מגיע ועדיין אף אחד מהאתרים לא מדווח על זה. מתי המועדון מכוון שזה ייצא החוצה?

אולי נותנים להם זמן להביא שם חדש.
זאת האופציה היחידה שאני יכול לחשוב עליה.

בן דור אמר שבועיים שלמיטב הבנתו זה נסגר ״תוך יום-יומיים״, ״יחתך לכאן או לכאן״ וסתר את עצמו בנושא הזה ואחרים שלוש מאות פעם.

אפילו החברים שלו ברדיו שם צחקו עליו על הפרסום על גוני נאור והתעצבנו עליו שהוא מסנגר על המועדון.

אני לא מתייחס למילה שהבן אדם אומר, באמת. להקריא דפי מסרים שהוא קיבל מודפסים מהמועדון גם בוט יכול לעשות.

מי יודע מה הלך שם…יכול להיות שכבר מזמן ויתרו עליו. אני כבר ממזמן התייאשתי מהקיץ הזה, אבל יש בי עדיין אופטימיות זעירה שמשהו יגיע משום מקום

hezildo אמר:
Shocking4U אמר:
דיאק לא מגיע

בהצלחה לכולנו

אלברמן עכשיו

giphy.gif
הוא דווקא רגוע. יש לו כת שלמה שמצדיקה כל מהלך

NOSFERATU ZODD אמר:
אולי נותנים להם זמן להביא שם חדש.
זאת האופציה היחידה שאני יכול לחשוב עליה.

ממש מוזר.
אם לא יהיו מחר הארכות חוזה רשמיות או שחקני רכש חדשים, הדיווח על דיאק ייצא וכל המערכת תהיה על הגריל, רגע לפני המסע״ת ופתיחת חנות המועדון.

David אמר:
Nirgreen אמר:
מה הסיפור כי אין שום דיווח על דיאק בטוויטר.

כמו שאפוק טען פה הדוד איסלאמי ובגלל זה לא רוצה שדיאק יהיה פה אני מתחיל לחשוב שכול שם שעולה אברג’יל ריטהרה ודיאק זה סתם פירסומים להראות שיענקי היה מוכן להשקיע בסוף יביא קשר זול בלחץ

אני לא אופתע בכלל.
העיקר יצאה כתבה של בן דור על הכסף שיענק'לה שלנו משקיע וזה עוד לפני שבכלל הייתה עסקה. זו בדיחה פשוט.

🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨
פרסום ראשון - לאחר שעסקת דיאק התפוצצה , המועמד הבכיר הוא אומנוק אמפולו שחקן נבחרת קונגו ולאס פאלמס הספרדית מדובר בשחקן פיזי מאוד שיכול למלא את החלל שנוצר ולהוסיף אגריסיביות באמצע של הירוקים . kaka השחקן הזה באמת מעומד או שזה הטרלה ?

אני דווקא שמעתי על הקשר הקרואטי גונה נאוריץ'

חזיזוש אמר:
Shocking4U אמר:
hezildo אמר:
אלברמן עכשיו

giphy.gif

איזו כת, מי לדעתך מבסוט מהמצב?

אנחנו כבר לא בשלב הזה של לעשות להם הנחות על סמך מספר ניסיונות או מצב הרוח שלהם. עוד שבוע יש לנו משחק קריטי באירופה, והיה צריך להיות קשר אחורי בזמן למחנה. במקום לנהל משא ומתן במקביל עם שלושה מועמדים ולבחור מבינם אנחנו מחכים חודש לתשובה מילד סנגלי. זו בדיחה נו. כולה שחקן אחד רציני היה צריך להביא לפה הקיץ, כי מספרים לנו שישראלים אין (לדעתי יש). גם את זה לא מצליחים לעשות. כישלון טוטאלי. אין פה הנחות.

David אמר:
🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨
פרסום ראשון - לאחר שעסקת דיאק התפוצצה , המועמד הבכיר הוא אומנוק אמפולו שחקן נבחרת קונגו ולאס פאלמס הספרדית מדובר בשחקן פיזי מאוד שיכול למלא את החלל שנוצר ולהוסיף אגריסיביות באמצע של הירוקים . kaka השחקן הזה באמת מעומד או שזה הטרלה ?

https://www.transfermarkt.es/nuke-mfulu/profil/spieler/203516

אוי ואבוי

David אמר:
🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨

מה המקור?

מחר שוב נשמע על התקדמות משמעותית בגזרת בלקטסה.

איזה קיץ מחפיר

Nirgreen אמר:
מחר שוב נשמע על התקדמות משמעותית בגזרת בלקטסה.

איזה קיץ מחפיר
עלי סיכם איתם שהוא יסכם איתם על הסיכום בהמשך השבוע

חזיזוש אמר:
David אמר:
🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨
סתם חבר דפוק שלח לי את זה לא יודע מאיפה איפה תשטות הזאת מקווה שזה חרטא והוא סתם ניסה לעצבן אותי
מה המקור?

David אמר:
🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨

מאיפה מביאים את הדברים האלה

אני גם יכול לשים צקלקות ולרשום שהמועמד הבכיר הוא מרקו וראטי.
זה לא הופך את זה לאמין

אליאור אמר:
חזיזוש אמר:
Shocking4U אמר:

איזו כת, מי לדעתך מבסוט מהמצב?

אנחנו כבר לא בשלב הזה של לעשות להם הנחות על סמך מספר ניסיונות או מצב הרוח שלהם. עוד שבוע יש לנו משחק קריטי באירופה, והיה צריך להיות קשר אחורי בזמן למחנה. במקום לנהל משא ומתן במקביל עם שלושה מועמדים ולבחור מבינם אנחנו מחכים חודש לתשובה מילד סנגלי. זו בדיחה נו. כולה שחקן אחד רציני היה צריך להביא לפה הקיץ, כי מספרים לנו שישראלים אין (לדעתי יש). גם את זה לא מצליחים לעשות. כישלון טוטאלי. אין פה הנחות.

אף אחד לא מרוצה מהמצב הזה. תהיה בטוח. אני לא יודע מה קורה בפועל, לא יודע אם כן מדברים במקביל או לא מדברים במקביל עם מועמדים אחרים ומחכים חודש לתשובה מילד סנגלי. אני גם לא חושב שמישהו פה בפורום יכול להגיד מידיעה את מה שאתה אומר.
תהיה בטוח במאה אחוז שאין אוהד אחד שאוהב לרפרש ולראות שעדיין אין רכש. ההבדל היחיד בינינו הוא שאנשים לפעמים מגדירים כישלון אחרת, מבחינתי כישלון טוטאלי יהיה אם בסופו של דבר ייבנה פה סגל כושל, אם לא נגיע מוכנים למשימות שיש לנו. קשה לי להגיד כישלון טוטאלי ב15.7 על ספקולציות שיכולות להתהפך מחרתיים.
זה שאנשים לא צועקים ״כישלון טוטאלי״ 7 פעמים ביום לא אומר שיש להם מקדש של אלברמן בבית.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה