ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
מותר לך לחשוב מה שאתה רוצה זה שלך ותגיד את דעתך. אבל מפה ועד הודעות שעלו פה (לא בהכרח שלך) כאילו זה החתמה הזויה ושעקצו אותנו המרחק גדולאליאור אמר:The real Tsepo אמר:כן חבר. אי אפשר לדעת. ממש ככה. אין שום חוקיות.אליאור אמר:וגם אחד השחקנים הטובים בקבוצה היום היה לפני כמה שנים בליגה השנייה. אז על כל שחקן ששיחק בליגה השנייה נגיד "אי אפשר לדעת"?
אנחנו מדברים על פרופילים. מבחינת פרופיל זה בעייתי להביא אחד כזה שבירידה תלולה בקריירה. עדיף פרופיל כמו דיאק.
לא בושה להודות שאכלנו חרא הקיץ מכל כיוון אפשרי. גם בפרופיל של המאמן, וגם הפרופיל של השחקנים. 100 מיליון שקל הכנסות בשביל שיצלילו אותנו ככה. פשוט בושה.
אני גם עצבני מהקיץ הזה ומהרבה מחדלים שנעשו, אבל יש גבול לכמה אפשר להיות בטילט על כל דבר שנעשה.
אני לא אומר שאני מאושר מההחתמה הזו אבל רחוק מלהיות ממורמר. דווקא בתחום הזה אני סומך על אלברמן
אבל כל אחד יכול להגיד "אי אפשר לדעת". גם אי אפשר לדעת אם תהיה רעידת אדמה מחר בבוקר. אנחנו מדברים פרופיל, על השערות, לאף אחד אין כדור בדולח. אז ברור שאני פחות מרוצה מפרופיל כזה. מה? בגלל שאלברמן פגע עם רוב הזרים בשנה שעברה אני אמור לעצום עיניים ולהגיד שאני סומך עליו?
Nirgreen אמר:מעניין כמה יעקוץ את שחר אם וכאשר
Shocking4U אמר:אני מהמר שזאת באמת רק התרשמות והוא יהיה פה כמה ימים ולא יחתום.
כל הקיץ הזה עצוב. זה התרחיש הריאלי לדעתי. ברגע שתדרכו פתאום שזאת רק התרשמות והעובדה שזה שחקן אנגלי לא מבשרת טובות בעיניי. גם צריך להגיד שאני עדיין חושב שזה מוזר ששחקן כזה יגיע לכאן מה אנחנו יכולים להציע לו שהוא לא יקבל במקום אחר? אפילו מבחינת שכר אנחנו לא שדרוג עבורו כי הוא יושב שם על חוזה טוב להבנתי. למה לא ללכת לקבוצה אחרת בצ׳מפיונשיפ או לאיזה קבוצה בטורקיה?Apoc אמר:Shocking4U אמר:אני מהמר שזאת באמת רק התרשמות והוא יהיה פה כמה ימים ולא יחתום.
זה יהיה מאוד מאוד עצוב אם זה יקרה
תבדיל בין תקשורת לבין אוהדים. רוב האוהדים של אנטוורפן שדיברתי איתם דווקא אהבו אותו וחשבו שהוא שחקן טוב שפשוט לא התאים לשיאה שהמאמן החדש שלהם ניסה ליישם.רק מכבי אמר:אני זוכר איך בבלגיה אמרו על סק שהוא הפלופ הגדול
ולא להאמין שהוא ישחק בליגת האלופות.
חכו עם הסכינים.
בואו נראה בכלל שהוא "התרשם"