• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא חלון העברות קיץ 23/24 ע"ש לורן אברג'ל ונייתן בקסטר

• יוצר הנושא יוצר הנושא Smurk
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
https://www.transfermarkt.com/yvan-neyou/profil/spieler/469669

זה השחקן שגולדשטיין טוען שמועמד

שיחק בסנט אטיין ושייך להם עדיין. מעניין אם מכירים את השם כי שיחק עם קרסו שעקבו אחריו.

הגיע לשווי של 5 מיליון בטרנספר מרקט והיום שווה מיליון.

Shocking4U אמר:
https://www.transfermarkt.com/yvan-neyou/profil/spieler/469669

זה השחקן שגולדשטיין טוען שמועמד

שיחק בסנט אטיין ושייך להם עדיין. מעניין אם מכירים את השם כי שיחק עם קרסו שעקבו אחריו.

הם לא שיחקו ביחד, קראסו היה מושאל עד עונה שעברה

אז טעות שלי.

הוא לא אמור להיות יקר על הנייר. עוד שנה בחוזה והם לא רוצים אותו כנראה לפי העובדה שהושאל. זה עסקה של גג כמה מאות אלפי יורו פיצוי.

למי שמעריך מדדים כאלה:
המספרים שלו במנג׳ר לא להיט בכלל בכלל.

נשארה לו שנה אחת בחוזה והצרפתים רכשו אותו ב-400K. זה אומר שהמחיר שלו יהיה באיזורים האלה, אולי אפילו פחות.

הוא לא היה שחקן הרכב העונה בלגאנס. פתח רק ב-10 משחקי ליגה ועלה מהספסל בעוד 11. כמעט 20 משחקים לא שיחק דקה. פרופיל זול ולא מרשים בכלל.

Smurk אמר:
הוא לא היה שחקן הרכב העונה בלגאנס. פתח רק ב-10 משחקי ליגה ועלה מהספסל בעוד 11. כמעט 20 משחקים לא שיחק דקה. פרופיל זול ולא מרשים בכלל.
מתאים בול לקבוצה שבונים פה

ואתה צודק. ככל שאתה מעמיק בנתונים שלו השנה זה שוקינג (סליחה על המשחק מילים). מלא משחקים שהוא לא בסגל ולא בגלל פציעה ורוב ההופעות שלו מהספסל כשבהרבה משחקים גם לא שותף.

אמן שלא יגיע.

אם באמת זה שחקן שמועמד לפה, אני לא מבין מאיפה מביאים את החרבונים האלה.
מזל שיש אידיוטים במכבי חיפה או למות להגיד לנו שאנחנו כפויי טובה כי אנחנו לא אוהבים את ההתנהלות של השליט של צפון קוריאה

Ganjot אמר:
אם באמת זה שחקן שמועמד לפה, אני לא מבין מאיפה מביאים את החרבונים האלה.
מזל שיש אידיוטים במכבי חיפה או למות להגיד לנו שאנחנו כפויי טובה כי אנחנו לא אוהבים את ההתנהלות של השליט של צפון קוריאה

לא באמת מועמד. לא הוזכר בשום מקום, לא נשמע רציני. כתבה בודדת של יגאל גולדשטיין בלי יותר מדי פרטים על מחירים וכאלה. לא יגיע. חבל לטחון מים. נקסט.

מכבי חיפה שמה לה למטרה להתחזק בקשר במקומו של מוחמד אבו פאני ומנסה לקדם את עסקת העברתו של קשר נבחרת מדגסקר וקפטן שרלרואה הבלגית, מרקו אילאימאהריטרה.

ל-ONE נודע שכרגע מדובר במאמצים ראשוניים של תהליך המשא ומתן, וכי על הירוקים יהיה לשלם דמי העברה על הקשר שטרם נקבעו, וזאת ללא קשר לרצון להגיע עם השחקן לסיכום כספי.

הקשר האחורי בן ה-27 נולד בצרפת ורשם 21 הופעות ושלושה שערים במדי נבחרת מדגסקר, כאשר הוא הפך למועמד המוביל. אילאימאהריטרה שיחק העונה 32 משחקי ליגה במדי שרלרואה, כבש שלושה שערים והוסיף שני בישולים מעמדת הקשר האחורי.

מדובר בשחקן שהגיע לשרלרואה לפני חמש שנים מסושו הצרפתית והספיק לרשום 186 הופעות בליגה הבלגית הראשונה. השחקן בעל השם הארוך ביותר שצפוי לנחות בכרמל רשם בקריירה 12 שערים ו-14 בישולים בכל המסגרות

בוואן חזרו לאופציה של הקשר ממדגסקר. אני נשאר בדעתי שהוא שחקן טוב אבל לא הפרופיל שאנחנו צריכים.

אני בספק שגם הוא יגיע, אם יתחילו לדבר על מחירים ספציפים אני אהיה יותר קשוב.

מקווה שאתם צודקים. צריך שחקן בפרופיל אחר לדעתי. לא קשור בכלל לכסף.

דווקא הקשר ממדגסקר בעיניי זה בדיוק מה שאנחנו צריכים.

Kaka אמר:
דווקא הקשר ממדגסקר בעיניי זה בדיוק מה שאנחנו צריכים.
הוא מאוד דומה לעלי. זה די אותו שחקן. אתה צריך 6 יותר סולידי

ותגיד יש חדש על סבע? אמרת תחילת שבוע.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה