• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא חלון העברות קיץ 23/24 ע"ש לורן אברג'ל ונייתן בקסטר

• יוצר הנושא יוצר הנושא Smurk
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
SaTla אמר:
לא מבין אנשים שלא רוצים אותו, אם כבר הוא עדיף על דיאק.
אני חושב שהרמה בצמפיונשיפ קצת רחוקה מהרמה בליגת העל, גם אם הוא לא היה בכושר, או לא ברמה, אני חושב שהוא יכול לשחק אצלנו בליגה

בליגה כן, אבל צריך אותו לאירופה.
עד שהוא יכנס לכושר ויתחבר לקבוצה
אנחנו עלולים לעוף הביתה.

כמה נקודות שלי הבוקר:

1. הוא לא חתם פה עדיין ולא סיכם ולא כלום, חבל שתתייחסו אליו כאל עובדה מוגמרת ואז גם הוא יעלה על מטוס לאנגליה כדי "לעשות סידורים אחרונים"
2. אני דיי חושש משחקנים בירידה. זה משהו שאני תמיד אומר. שחקן שיורד ברמה מבחינה מנטלית זה שחקן שמוריד הילוך בדרך כלל. שחקן שיורד כל כך הרבה רמות תוך עונה אחת מהפרמיירליג לישראל זה שחקן שמוריד הרבה הילוכים מנטלית. בלי קשר לכושר ודברים כאלה.
3. אין ספק שמדובר בחד קרן. לא זכור לי מקרה של שחקן שעושה צעד כזה כשעונה קודם פותח בפרמיירליג ועונה אחרי בישראל. אני יודע להגיד איך נראים בדרך כלל שחקנים שיורדים לפה מליגה טורקית, יודע איך נראים שחקנים שמגיעים מהליגה הפורטוגלית, לכן אני אוהב החתמות משתי הליגות האלה. מאנגליה אין לי מושג איך זה אמור להראות.
4. סך הכל מדובר בשחקן שאם יחתום יהפוך אוטומטית לשחקן הכי מוכשר בליגה.
5. מבחינת עלות העברה ושכר אני מתעקש שכנראה מדובר במשהו שלא ראינו פה מעולם. אין סיכוי שלא. הוא מרוויח מיליון יורו נטו כרגע. הוא נקנה לא מזמן במיליונים.
6. צריך לקוות שיחתום כי אין לנו פריבלגיה כבר לוותר על החתמות ואנחנו יודעים שמפה זה רק הולך להתדרדר מבחינת שמות שיעלו כמועמדים. אם לא הבאנו את אופציה א' ב' וג' ואז גם לא נביא את ד', אז כנראה שכבר ינסו להביא שחקנים בפרופיל של סטריין של שווי 400 אלף יורו בטרנספרמרקט וניסיון להצליח עם שחקן אנונימי.

אני מבין ששוייכתי לכת האופטימיים אבל כמה דברים בנוגע לדברים שנרשמו כאן-
לא ראיתי אנשים בוכים או מתמרמרים על ניסיון להחתים אותו, הוא יכול להתברר גם כשחקן מצוין.
אפשר לגמרי להבין שאנשים רוצים פרופיל קצת שונה משחקן שנמצא בירידה כזו.
אפשר גם לתהות איך שחקן פריימרליג בעונה שעברה עושה ירידה דרמטית ובא להתרשמות בישראל. עם כל האופטימיות וואלה כן גם לי זה מוזר אבל סלמתק שיבוא ויפתיע מי אני.

benrey אמר:
איך הוא מבחנת היסטוריית פציעות? משהו חריג?

המון פציעות קטנות. ב2017 חווה פציעה משמעותית בברך שגמרה לו עונה שלמה וכנראה הרגה את החלום שלו על מימוש מלא של הפוטנציאל.

שוער עולה אמר:
לא קיים שחקן אחד פציע שהייתי משלם עליו כסף. עוד סימן לפאניקה במועדון

חחחח אנשים פה עדיין רוצים לשים כסף על היהלום של אשדוד למרות שהוא יותר פצוע ממשחק.

Kaka אמר:
האוהדים רוצים אנגולו קאנטה, כל שחקן אחר יהיה להם בעיה עם זה.
קאנטה פציע אחי, לא טוב לנו

Liberman אמר:
אני מבין ששוייכתי לכת האופטימיים אבל כמה דברים בנוגע לדברים שנרשמו כאן-
לא ראיתי אנשים בוכים או מתמרמרים על ניסיון להחתים אותו, הוא יכול להתברר גם כשחקן מצוין.
אפשר לגמרי להבין שאנשים רוצים פרופיל קצת שונה משחקן שנמצא בירידה כזו.
אפשר גם לתהות איך שחקן פריימרליג בעונה שעברה עושה ירידה דרמטית ובא להתרשמות בישראל. עם כל האופטימיות וואלה כן גם לי זה מוזר אבל סלמתק שיבוא ויפתיע מי אני.
אף פעם אין פרופיל מושלם שתופס לכל האוהדים.

אני חושב שסונדגרן (ושוקינג יסכים איתי), היה אולי הפרופיל הכי מושלם שהגיע למכבי חיפה, בלי להגזים וגם כשהוא הגיע דיברו על זה שמביאים שחקן מבוגר עם בעיות בלב ופה ושם ושם ופה.

אין ספק שמגיע שחקן בירידה בכושר לא אידיאלי אבל צריך לזכור שזה שחקן שהגיע בירידה ממקום מאוד גבוה ואיכותי ממש בשנה האחרונה.

על בקסטר (אומנם בתור יהודי) דיברו בתור השוער הבא ואיזה כישרון הוא ואיך הוא לא רואה את ג'וש ואיזה איכויות והוא העדיף לחתום בליגה השלישית(!) וגם היה פציע מאוד כל הקריירה ולא שיחק יותר מדי בליגה השנייה, אז צ'אלובה היה שחקן רוטציה או הרכב משמעותי בליגה השנייה שם שהרבה יותר איכותית מפה.

לא יודע איך זה יגמר בסוף כי כל העברה היא הימור ויש את הצד המנטלי ואת שאר העניינים אבל בתור פרופיל זה אמנם לא הפרופיל האידיאלי (שחקן בעלייה, מוכח בקבוצות גדולות וכו') אבל מבחינת הפרופיל של שחקן "בירידה" זה רמה גבוהה.

מה גם שהוא שיחק בהרבה קבוצות יוזמות והתקפיות (ווטפורד, פולהאם) שהיו מאוד דומיננטיות.

אפשר להבין את האכזבה אחרי דיאק ואברג'יל הכל ירגיש פחות טוב, לגבי צ'אלובה לא מכיר אותו מלבד ההתחלה בצ'לסי, לא ברור לי איך שחקן כזה מגיע לישראל, בכל מקרה כרגע זה רחוק מחתימה אין מה לעשות רעש

הוא לא שחקן חופשי, לא חושב שיש קבוצה שתשלם עליו. מוזר שאנחנו מוכנים לשלם בכלל כי הוא אמור להרוויח המון, לא יודע משהו מרגיש מוזר בעסקה

hezildo אמר:
SaTla אמר:
לא מבין אנשים שלא רוצים אותו, אם כבר הוא עדיף על דיאק.
אני חושב שהרמה בצמפיונשיפ קצת רחוקה מהרמה בליגת העל, גם אם הוא לא היה בכושר, או לא ברמה, אני חושב שהוא יכול לשחק אצלנו בליגה

בליגה כן, אבל צריך אותו לאירופה.
עד שהוא יכנס לכושר ויתחבר לקבוצה
אנחנו עלולים לעוף הביתה.

אין לנו סיכוי באירופה ואין לי בעיה לוותר עונה אחת על אירופה בשביל שתהיה קבוצה נורמלית שתקח אליפות

מי הסוכן שלו אגב?
יכול להיות פה קשר לפנחס גולדי?

תאורית קונספירציה מסעירת חושים טוענת שהוא מגיע לארץ כדי להלחיץ את דיאק כמו שבקסטר הגיע כדי להלחיץ את ג'וש ולא באמת היה מועמד

Apoc אמר:
מי הסוכן שלו אגב?
יכול להיות פה קשר לפנחס גולדי?

תאורית קונספירציה מסעירת חושים טוענת שהוא מגיע לארץ כדי להלחיץ את דיאק כמו שבקסטר הגיע כדי להלחיץ את ג'וש ולא באמת היה מועמד
CAA שזה סוכנות בינלאומית. אני יודע שעידן בן אבו זה הנציג שלהם בישראל אבל לא סגור על זה שהוא מעורב בסיפור.

אגב מורגן חתם בקלוז׳ מה שמשאיר רק את בלטקסה כאופציה ריאלית להגיע לכאן.

Jerry אמר:
אפשר להבין את האכזבה אחרי דיאק ואברג'יל הכל ירגיש פחות טוב, לגבי צ'אלובה לא מכיר אותו מלבד ההתחלה בצ'לסי, לא ברור לי איך שחקן כזה מגיע לישראל, בכל מקרה כרגע זה רחוק מחתימה אין מה לעשות רעש
אברג'ל ואילמרטרה באמת היו מועמדים ברמה סופר גבוהה שאני לא זוכר בארץ

אני פחות התלהבתי מדיאק אבל אולי כי אני לא מכיר את השם שלו יותר מדי

אגב מה שכן ניתן לזהות מבחינת כל המועמדים זה שמחפשים קשר אחורי עם יכולת כדרור טובה שיודע להשתחרר מלחץ ולדחוף כדור קדימה

חרמני מפרסם שלצאלובה יש 2 הצעות מהליגה הצרפתית הראשונה ועוד מהליגה האנגלית השנייה.

מציין שהוא בא להתרשמות כי אנחנו ההצעה הכי גבוהה עבורו
לשם השוואה בפולהאם הרוויח 2 מיליון פאונד.

הרמת שכר שלו אמורה להיות יותר גדולה מדיאק ומרקו ביחד אם ככה.

Nirgreen אמר:
חרמני מפרסם שלצאלובה יש 2 הצעות מהליגה הצרפתית הראשונה ועוד מהליגה האנגלית השנייה.

מציין שהוא בא להתרשמות כי אנחנו ההצעה הכי גבוהה עבורו
לשם השוואה בפולהאם הרוויח 2 מיליון פאונד.

הרמת שכר שלו אמורה להיות יותר גדולה מדיאק ומרקו ביחד אם ככה.

נשמע כאילו הוא בא לעשות לנו בקסטר, לבוא לפה בשביל לקבל עוד כסף במקום אחר

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה