GKagelmacher
מכונת תארים
בחיים לא חשבתי שאהיה הייטר של המועדון, אבל זה פשוט ביזיון מה שקורה פה. רק נקווה שיעיפו את אלברמן הכי מוקדם שיש.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
אצל לוזון הגיעו שמות מפוצצים שהתרסקו. פה מביאים לך זבל טהור שאתה יודע שהוא זבלכרמליסט ירוק אמר:זה קיץ ברמת הקיץ של גיא לוזון
הפרצוף של הכישלון זה האשמדאי ואלברמן. צמד יהירים שחרבנו על העבודה של בכר והיו בטוחים שהכל בזכותם. בגלל השחצנות שלהם תהיה קארמה רעה על המועדון ודיא יעזוב בטיימינג הכי מחורבןGKagelmacher אמר:בחיים לא חשבתי שאהיה הייטר של המועדון, אבל זה פשוט ביזיון מה שקורה פה. רק נקווה שיעיפו את אלברמן הכי מוקדם שיש.
Nirgreen אמר:דניאל טננבאום נכשל לפני כשבועיים בבדיקות הרפואיות באשדוד ולכן לא חתם באשדוד, במועדון רוצים לצרף את ניצן כי גוש נעלב מהיחס של המועדון כלפיו לאחר שדחקו בו עם אולטימטום
אני הייתי עושה הכל כדי להביא את חייקין/להציע לגוש שכר של 450 אלף יורו.
כרמליסט ירוק אמר:זה קיץ ברמת הקיץ של גיא לוזון
Nirgreen אמר:דניאל טננבאום נכשל לפני כשבועיים בבדיקות הרפואיות באשדוד ולכן לא חתם באשדוד, במועדון רוצים לצרף את ניצן כי גוש נעלב מהיחס של המועדון כלפיו לאחר שדחקו בו עם אולטימטום
אני הייתי עושה הכל כדי להביא את חייקין/להציע לגוש שכר של 450 אלף יורו.
Smurk אמר:כשמנרמלים מינוי של מאמן שפוטר 3 פעמים מליגה לאומית, מקבלים איתמר ניצן בן 36 שוער ראשון.
Apoc אמר:והמעטפת, איזו מעטפת
Shocking4U אמר:אצל לוזון הגיעו שמות מפוצצים שהתרסקו. פה מביאים לך זבל טהור שאתה יודע שהוא זבלכרמליסט ירוק אמר:זה קיץ ברמת הקיץ של גיא לוזון