• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא חלון העברות קיץ 23/24 ע"ש לורן אברג'ל ונייתן בקסטר

• יוצר הנושא יוצר הנושא Smurk
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
בחיים לא חשבתי שאהיה הייטר של המועדון, אבל זה פשוט ביזיון מה שקורה פה. רק נקווה שיעיפו את אלברמן הכי מוקדם שיש.

בנתניה אישרו את הפניה (רענן ברנובסקי, וואלה ספורט)

כרמליסט ירוק אמר:
זה קיץ ברמת הקיץ של גיא לוזון
אצל לוזון הגיעו שמות מפוצצים שהתרסקו. פה מביאים לך זבל טהור שאתה יודע שהוא זבל

GKagelmacher אמר:
בחיים לא חשבתי שאהיה הייטר של המועדון, אבל זה פשוט ביזיון מה שקורה פה. רק נקווה שיעיפו את אלברמן הכי מוקדם שיש.
הפרצוף של הכישלון זה האשמדאי ואלברמן. צמד יהירים שחרבנו על העבודה של בכר והיו בטוחים שהכל בזכותם. בגלל השחצנות שלהם תהיה קארמה רעה על המועדון ודיא יעזוב בטיימינג הכי מחורבן

דניאל טננבאום נכשל לפני כשבועיים בבדיקות הרפואיות באשדוד ולכן לא חתם באשדוד, במועדון רוצים לצרף את ניצן כי גוש נעלב מהיחס של המועדון כלפיו לאחר שדחקו בו עם אולטימטום

אני הייתי עושה הכל כדי להביא את חייקין/להציע לגוש שכר של 450 אלף יורו.

אלברמן איבד את משפתי לצהבת רק כדי להחתים שוער פי כמה יותר גרוע ממנו. איזה כושל אמא

Nirgreen אמר:
דניאל טננבאום נכשל לפני כשבועיים בבדיקות הרפואיות באשדוד ולכן לא חתם באשדוד, במועדון רוצים לצרף את ניצן כי גוש נעלב מהיחס של המועדון כלפיו לאחר שדחקו בו עם אולטימטום

שיציעו לג'וש הצעה כמו שצריך.
הוא לא יפרוש מכדורגל.
Money talks

כרמליסט ירוק אמר:

זה לא. גם אם הקבוצה תתרסק, שחקנים שיש ספק לגביהם חתומים לעונה-שתיים הקרובות. הבעיה עם לוזון הייתה חוזים ארוכים ויקרים שדפקו אותנו שנים קדימה. לא שאני מרוצה מהמצב, אבל גם אם תתרסק, בעונה הבאה תוכל לפחות לנסות לתקן.

Nirgreen אמר:

די נו. לא רצו לתת לפאני ולא יתנו לג'וש. יביאו את איתמר ניצן. וכיאל במקום. אנחנו בדרך לנזק שיקח שנים לצאת ממנו.
חירבנו עלינו מלמעלה במסיבת העיתונאים הזו אה? איזה כסף על שחקנים ואיסה נעליים. דגו היה רק יריית הפתיחה של עונה פיננסית.

כשמנרמלים מינוי של מאמן שפוטר 3 פעמים מליגה לאומית, מקבלים איתמר ניצן בן 36 שוער ראשון.

הנזק שאלברמן יעשה כאן הקיץ אם הוא יממש את כל התוכניות שלו יהיה יותר גרוע מלוזון. לקחת מועדון שהייתה סביבו כזאת היסטריה ולרסק אותו לרצפה ולהוציא את כל האוויר מהבלון יהיה בכייה לדורות

Smurk אמר:
כשמנרמלים מינוי של מאמן שפוטר 3 פעמים מליגה לאומית, מקבלים איתמר ניצן בן 36 שוער ראשון.

הביאו יס מן כדי שיוכלו להביא לו שחקנים זולים ופח והוא יסתום את הפה.

מזל שהכסף הולך לשחקנים. מקווה שיענקלה יצליח לעמוד בחוזה של איתמר ניצן בלי להביא כסף מהבית

Shocking4U אמר:
כרמליסט ירוק אמר:
אצל לוזון הגיעו שמות מפוצצים שהתרסקו. פה מביאים לך זבל טהור שאתה יודע שהוא זבל

עזוב את ניצן לרגע שזה קונצנזוס.
רפאלוב ושוראנוב זה באמת רכש פחות טוב בעיניך מתורג׳מן ובדש? זה מה שיש בשוק המזעזע הזה.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה