שוב אתה מכליל את כל השחקנים שבנבחרת וברור שרובם לא יהיו אפילו שחקני ליגת העל, אם זה היה מדמון או סניור לא הייתי אומר אתזה כי ממה שאני ראיתי אין בהם כלום והם חלשים מאוד.Apoc אמר:Hulk אמר:הוא שיחק נגד שחקנים ששווים 15-20 מיליון יורו לפני חודש ובצורה טובה, הוא לא יכול להתמודד מידי פעם עם עוז בילו או מנשה זלקה? לא אמרתי לפתוח איתו בפלייאוף צמפיונס או נגד בש והגרמנים אלא נגד חדרה או אשדוד שרוצים לתת לסונדגרן לנוח, גם ככה הקבוצות האלה מגיעות פעמיים במשחק לשער שלך.
כמו חלש כבר הוא יכול להיות בהשוואה לרז מאיר או ינון אליהו?
במשפט הראשון חשפת את הקלפים שלך.
אין שום משמעות להתמודדויות ברמות הנוער. זה לא מעניין ולא מעיד על שום דבר מעבר להצלחה תחרותית במסגרת עצמה.
לך תבדוק אילו שחקנים שיחקו באוקראינה שאשכרה זכתה בכל טורניר הנוער הזה ואיפה הם סיימו. אני בטוח שאם היית אחראי עליהם בקבוצות שלהם היית מתלהב מהם ונותן להם הרכב ומתרסק. אנחנו צריכים להתנהל בצורה מספיק מקצוענית כדי להבין את מה שאתה לא מבין פה.
פיינגולד הרשים אותי מול שחקנים שמספיק טובים לשחק בליגות בכירות מישראל בכדורגל בוגרים, ושוב הכל יחסי, הפער בין היכולות של פיינגולד לרז מאיר הוא לא כזה גדול לפחות לדעתי, והליגה פה כלכך חלשה שהוא יכול להיות שחקן רוטציה בכיף