• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא חלון העברות קיץ 23/24 ע"ש לורן אברג'ל ונייתן בקסטר

• יוצר הנושא יוצר הנושא Smurk
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Apoc אמר:
Judokan אמר:
Apoc אמר:
יהיה מעניין לראות איזה שם יגיע בסוף כי במכבי חיפה-ית מדוברת זה אמור להיות זר בפרופיל נמוך יותר מאלה שעולים כמועמדים בתקשורת ולא מגיעים.

השאלה מתי זה בכלל כבר יקרה כי למחנה אימונים כנראה לא יגיע זר.

אחרי איוו, באמת שלא יכול להיות פרופיל נמוך יותר :)

אלברמן:

how-i-met-your-mother-himym.gif
היית מביא בוריס אינו? אמצע שלו ושל מוחמד נשמע לי מצוין

לאלברמן יש משבצת אחת של זר. אם אני הוא אני חושב אלף פעם על איזה שחקן אני משקיע אותה. הוא חייב לפגוע עם הקשר.

זוהר אומר מה שאני אמרתי, קשר אחורי נגר ופיזי, מתאים לקטנות

הוא שונה לחלוטין מכל המועמדים שעלו עד כה. ומאוד שונה ממרקו משרלואה שאנחנו יודעים בוודאות שרצו אותו מאוד.
בקיצור, נקסט.

Jerry אמר:

כן
אבל במחיר שסגל יקח עליו (2.5 מיליון יורו צפונה?) אתה מביא קליברים שמטטאים פה את הליגה.

כרמליסט ירוק אמר:
אני בטוח שהוא יגיע מהסיבה הפשוטה שיהיה קל להביא אותו

גם את אלכס אלבו קל להביא ולא מביאים
וגם הוא הנפצה

עדיף לא לצפות כדי לא להתאכזב.
כבר למדנו הקיץ הזה שמה שמתחיל עם ניקוליץ' נגמר עם דגו, ומה שמתחיל עם שוער מהצ'מפיונשיפ נגמר עם ניצן.
אני בכל אופן לא אופתע אם יביאו איזה קשר זמין וזול כמו שאוהבים פה. את הכסף שלא השקיעו בשחקנים ישקיעו בשחקנים אחרים.

Apoc אמר:
Jerry אמר:

כן
אבל במחיר שסגל יקח עליו (2.5 מיליון יורו צפונה?) אתה מביא קליברים שמטטאים פה את הליגה.
הם לא מתכוונים להוציא גם חצי מהמחיר שהוא ידרוש עליו. חוץ מזה ידוע שאנחנו לוקחים רק את הפסולת הבלתי רצויה של נתניה

Shocking4U אמר:
לאלברמן יש משבצת אחת של זר. אם אני הוא אני חושב אלף פעם על איזה שחקן אני משקיע אותה. הוא חייב לפגוע עם הקשר.

לא אתפלא אם ידחה את רכישת הקשר במידה והמועמדים לא יהיו ברמה מתאימה. יעדיף להתחיל לרוץ בלי קשר אחורי זר ולבחון תזוזות בשוק.

Shocking4U אמר:

לא אתפלא אם ידחה את רכישת הקשר במידה והמועמדים לא יהיו ברמה מתאימה. יעדיף להתחיל לרוץ בלי קשר אחורי זר ולבחון תזוזות בשוק.

אם אלה המועמדים אני באמת חושב שיש מצב שהיה עדיף כבר להחזיר את רודריגס. מכיר את המועדון, יכול לשחק כבלם כמו שהם רוצים וגם מגן שמאלי. לא נופל מהגינאי הזה לדעתי

Shocking4U אמר:
אם אלה המועמדים אני באמת חושב שיש מצב שהיה עדיף כבר להחזיר את רודריגס. מכיר את המועדון, יכול לשחק כבלם כמו שהם רוצים וגם מגן שמאלי. לא נופל מהגינאי הזה לדעתי

וואו הם ממש חירבנו עלינו עם הנשקיע את הכסף בשחקנים אה, אם אלה השמות שעולים.

אותי מעניין איך כל פעם שחקן עם תכונות אחרות.
פה מדובר ממש בבלם שמשחק בקישור לעומת המועמד הקודם.
פשוט בנייה לתפארת.

לפי וויס קווין לניני מהקבוצה של איביץ מועמד אבל לא רוצה להגיע

״מכבי חיפה בדקה את האפשרות לצרף את קווין לניני, הקשר האחורי של קרסנודאר ונבחרת כף ורדה. בשלב זה, לפי גורמים המעורים בפרטים, השחקן בן ה-26 לא מתלהב מהאפשרות לשחק בישראל, אך בחיפה ימשיכו לנסות לצרפו.״

https://www.transfermarkt.com/kevin-lenini/profil/spieler/544586

Shocking4U אמר:

אם לא הולכים על איזה יהודי, מעדיף להחזיר את עופרי על בלטקסה. למרות איך שעופרי היה נראה בסוף הקדנציה שלו, בפיק שלו הוא היה שתי רמות מעל הפיק של בלטקסה ואולי בשינויים הנוכחיים יחזור לעצמו. הוא בהשאלה עד סוף 23 אבל אולי אפשר להחזיר אותו בקונסטלציה מסויימת

להראות שלכאורה עובדים. אני בטוח שאם ברק היה פה חצי מהדברים לא היו קורים ככה.

אני מקווה ששיחררו שמות של מועמדים שירדו מהפרק כי כבר יש מישהו סגור.
אחרת אני לא רואה הגיון.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה