שומע את השופרות של המועדון ומבין שחזרנו לימים של ״שחקנים טובים לא רוצים להגיע לישראל ביוני״
מעניין שבשנה שעברה ובשנה לפני כן הם כן רצו להגיע
מעניין שבשנה שעברה ובשנה לפני כן הם כן רצו להגיע
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Shocking4U אמר:לא נפתח נושא חדש רק כדי להגיד שפתחנו
נפתח רק נושאים שנחשוב שבאמת יכולים לשדרג אותנו
לימני יש עמידה של שחקןShocking4U אמר:https://twitter.com/meidank/status/1673795319966908420?s=46
מישהו מהם יודע לשחק 6?
יפה. וולקאם, תפוס מקום טוב בצל בחסות מתפכחי אלברמן. הבן אדם שנה שעברה רץ בין פודקאסטים כדי להסביר כמה זה קריטי בעיניו לסגור סגל בזמן למחנה אימונים גם אם זה אומר שצריך להתפשר על שחקנים ועכשיו פתאום לצאת למחנה בלי העמדה הכי חשובה שחסרה לנו כבר חצי שנה זה לגיטימי? כמו שאמרת הם יודעים מינואר שחייבים קשר אחורי והעובדה שאנחנו כבר שבועיים לפני משחק מוקדמות צ׳מפיונס ועדיין לא הגיע קשר זה בושה.Judokan אמר:ההבנה שאנחנו כרגע מוותרים על קשר אחורי למחנה האימונים היא רגע ההתפכחות שלי מאלברמן לקיץ הזה.
רשמית אני מוריד אותו לציון 0 על המהלכים שהיו.
אם את הדברים שקרו עד עכשיו אפשר היה לתלות בנסיבות מחוץ לשליטתו או במקומות אחרים (נניח את השחרור של אבו פאני אני מגלגל לחלוטין אל שחר) - פה זה לחלוטין ובלי שום ספקות אלברמן.
הייתה לו חצי שנה להכין מחליף לקישור האחורי מהעזיבה של לביא, בידיעה שזה כנראה שחקן המפתח של הקיץ, ונראה שהוא הגיע עם המכנסיים למטה עם כל הציפים על אברג'ל בלבד.
ומילא שאברג'ל חתך לפני חודש, איך אי אפשר להרים מאז תוכנית גיבוי רצינית?
אז אולי הדברים האלה עוד איכשהו יסתדרו לו בכוכבים, אבל בניגוד לעונה שעברה, הפעם הוא ממש נכשל בלתת למאמן שלו את הכלים להצליח בזמן
Shocking4U אמר:https://twitter.com/meidank/status/1673795319966908420?s=46
מישהו מהם יודע לשחק 6?
Shocking4U אמר:בן דור מדווח על אופטימיות במועדון שדיא יסכים להישאר. מזכיר מה האופטימיות של מכבי חיפה הביאה לנו הקיץ מבחינת תוצאות
מדינה של אופטימיים.Apoc אמר:Shocking4U אמר:בן דור מדווח על אופטימיות במועדון שדיא יסכים להישאר. מזכיר מה האופטימיות של מכבי חיפה הביאה לנו הקיץ מבחינת תוצאות
מה יש להם מהמילה הזאת העונה
הם אופטימיים שהוא יגיע למחנהכובע קש אמר:בינתיים הוא עוד לא במחנה בכלל
onn אמר:לא יכול לשמוע יותר לא "אופטימיים" ולא "מעטפת"
חזיזוש אמר:למה סבע לא המריא למחנה? מה זה הדבר הזה