יותר סביר שימצאו איזה שוער יהודי שקר כלשהו. קומזינסקי סטייל
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Shocking4U אמר:לרוץ עם כיוף ופוקס כשוער שני זה עלבון לאינטליגנציה. מי שפותח ככה עונה צריך לעמוד לדין על פשעים נגד הכדורגל
Hulk אמר:Shocking4U אמר:לרוץ עם כיוף ופוקס כשוער שני זה עלבון לאינטליגנציה. מי שפותח ככה עונה צריך לעמוד לדין על פשעים נגד הכדורגל
במקום פוקס להביא איזה שוער ישראלי גנרי סטייל ינקו.
מכל העמדות במגרש העמדה היחידה שאפשר לשים מישהו בינוני ולא להפגע קיצונית זה בשער.
בוא גם גוש הגיע לכאן מליגת חובבים.
גם אני נגעל לכתוב את זה אבל זה המצב, בש לקחו פה אליפות אם שוערים מצחיקים כמו דודו גורש או חיימוב, אז אפשר להצליח למרות זה.Shocking4U אמר:Hulk אמר:Shocking4U אמר:לרוץ עם כיוף ופוקס כשוער שני זה עלבון לאינטליגנציה. מי שפותח ככה עונה צריך לעמוד לדין על פשעים נגד הכדורגל
במקום פוקס להביא איזה שוער ישראלי גנרי סטייל ינקו.
מכל העמדות במגרש העמדה היחידה שאפשר לשים מישהו בינוני ולא להפגע קיצונית זה בשער.
כיוף וינקו (שריינה ויתרה עליו) בא לי לבכות.
Hulk אמר:בדיעבד משפתי היה צריך להישאר אבל, באמת שאי אפשר היה לצפות אתזה, בקסטר היה כבר סגור פה..
הכל מונפץ העיקר המועדון שטוען ששחקן טס לחופשה שנקבעה מראש לספרד והכל עניינים של שחרור מצ׳לסי תמיד מדייק ודובר אמתJudokan אמר:אגב, הדבר המדהים בכל הדיון שמתפתח פה כבר עשרה עמודים זה שכל זה מתחיל מזה שדב"ד כתב שג'וש "לא מתלהב לחזור לארץ".
מידע שאני בטוח שבן דור קיבל מג'וש והוא לא חרטוט מונפץ שלו או איזה שמועה ששמע מאיפשהו
Hulk אמר:גם אני נגעל לכתוב את זה אבל זה המצב, בש לקחו פה אליפות אם שוערים מצחיקים כמו דודו גורש או חיימוב, אז אפשר להצליח למרות זה.Shocking4U אמר:Hulk אמר:במקום פוקס להביא איזה שוער ישראלי גנרי סטייל ינקו.
כיוף וינקו (שריינה ויתרה עליו) בא לי לבכות.
Shocking4U אמר:הכל מונפץ העיקר המועדון שטוען ששחקן טס לחופשה שנקבעה מראש לספרד והכל עניינים של שחרור מצ׳לסי תמיד מדייק ודובר אמתJudokan אמר:אגב, הדבר המדהים בכל הדיון שמתפתח פה כבר עשרה עמודים זה שכל זה מתחיל מזה שדב"ד כתב שג'וש "לא מתלהב לחזור לארץ".
מידע שאני בטוח שבן דור קיבל מג'וש והוא לא חרטוט מונפץ שלו או איזה שמועה ששמע מאיפשהו
אז המועדון לא שיקר הוא פשוט חסר מושג?Judokan אמר:Shocking4U אמר:הכל מונפץ העיקר המועדון שטוען ששחקן טס לחופשה שנקבעה מראש לספרד והכל עניינים של שחרור מצ׳לסי תמיד מדייק ודובר אמתJudokan אמר:אגב, הדבר המדהים בכל הדיון שמתפתח פה כבר עשרה עמודים זה שכל זה מתחיל מזה שדב"ד כתב שג'וש "לא מתלהב לחזור לארץ".
נתחיל מזה שאותו בן דור כל יודע דיווח בדיוק את אותו דבר שהמועדון דיווח, אז מה הטענה שלך בדיוק? חוץ מעוד התבכיינות בנוהל?
ונמשיך בזה שבמקרה הספציפי הזה, ההודעות מהמועדון לא היו שקר, אלא בדיוק מה שהם חשבו שקורה. הרי עד הבוקר ציפו שבקסטר ינחת לחתום, אז איפה חוסר האמת בדיווח מהמועדון?
ינקו זה סתם שם קוד לשוער ישראלי גנרי שפנוי לא התכוונתי ספיציפית אליו.NOSFERATU ZODD אמר:Hulk אמר:גם אני נגעל לכתוב את זה אבל זה המצב, בש לקחו פה אליפות אם שוערים מצחיקים כמו דודו גורש או חיימוב, אז אפשר להצליח למרות זה.Shocking4U אמר:כיוף וינקו (שריינה ויתרה עליו) בא לי לבכות.
ינקו היה מזעזע עונה שעברה.
עדיף כבר את איתמר ניצן מנתניה.
הכי ריאלי.
Shocking4U אמר:אז המועדון לא שיקר הוא פשוט חסר מושג?Judokan אמר:Shocking4U אמר:הכל מונפץ העיקר המועדון שטוען ששחקן טס לחופשה שנקבעה מראש לספרד והכל עניינים של שחרור מצ׳לסי תמיד מדייק ודובר אמת
נתחיל מזה שאותו בן דור כל יודע דיווח בדיוק את אותו דבר שהמועדון דיווח, אז מה הטענה שלך בדיוק? חוץ מעוד התבכיינות בנוהל?
ונמשיך בזה שבמקרה הספציפי הזה, ההודעות מהמועדון לא היו שקר, אלא בדיוק מה שהם חשבו שקורה. הרי עד הבוקר ציפו שבקסטר ינחת לחתום, אז איפה חוסר האמת בדיווח מהמועדון?
בן דור אפס. זה לא חדש. לא כתבתי פה הנה מה שבן דור כתב קחו את זה כתורה מסיני. בסוף אנחנו ניזונים מהתקשורת.
ולא יעזור לך לריב איתי אני אוהב אותך יותר מדי ועדיין בהיי מהפרומו של פאנק בשבת.