אם הוא חותם פה בליגה הוא גם לא בטופ 5 שוערים הכי טובים בליגהרק מכבי אמר:חחחחח
קליימן
לא מדבר על הפרשה
מקצועית הוא השוער הכי חלש בליגה היוונית. אתם מודעים לזה?
פרץ
מרציאנו
ג׳ראפי
עמוס
זובאס
הרוש
כל אלה יותר טובים ממנו
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
אם הוא חותם פה בליגה הוא גם לא בטופ 5 שוערים הכי טובים בליגהרק מכבי אמר:חחחחח
קליימן
לא מדבר על הפרשה
Shocking4U אמר:אם הוא חותם פה בליגה הוא גם לא בטופ 5 שוערים הכי טובים בליגהרק מכבי אמר:חחחחח
קליימן
לא מדבר על הפרשה
פרץ
מרציאנו
ג׳ראפי
עמוס
זובאס
הרוש
כל אלה יותר טובים ממנו
Shocking4U אמר:זה ישמע קצת מופרך אבל האם בלתי אפשרי להביא את ג׳רפי למשל? כבר קרה מקרים ששחקנים חתמו בקבוצה מסויימת בלי לשחק בה בסוף כמו למשל שטקוס חתם בביתר ובסוף שיחק בב״ש. אולי אפשר להגיע איתם למתווה כלשהו של פיצוי כספי או שחקנים והם ישאילו אותו אלינו בתמורה?
netanel412 אמר:אבל איזה עוד אופציה יש לשוער ישראלי חופשי
קליימן נוראי אבל הוא האופציה הכי ריאלית (עצוב מאוד שזה הרמה) אם לא ג'וש.
ג׳ראפי חתם בהפועל חיפה. נתתי מקרה ששטקוס חתם בבית״ר ובסוף עבר לב״ש באותו חלון.כובע קש אמר:Shocking4U אמר:זה ישמע קצת מופרך אבל האם בלתי אפשרי להביא את ג׳רפי למשל? כבר קרה מקרים ששחקנים חתמו בקבוצה מסויימת בלי לשחק בה בסוף כמו למשל שטקוס חתם בביתר ובסוף שיחק בב״ש. אולי אפשר להגיע איתם למתווה כלשהו של פיצוי כספי או שחקנים והם ישאילו אותו אלינו בתמורה?
מה?
שחר לא ישקיע העברה על שוער,רק מכבי אמר:netanel412 אמר:אבל איזה עוד אופציה יש לשוער ישראלי חופשי
יש דבר כזה שנקרא לרכוש שחקן. מכיר? לשלם כסף
לא חייבים להביא שחקן חופשי. אם גוש לא פה. צריך לרכוש שוער מאחת הקבוצות בליגה.
אין סיכוי שיבוא אחרי הפרשה ההיא עם הקטינה, הוא לא אצילי, זה לא יהיה שווה את זהnetanel412 אמר:אבל איזה עוד אופציה יש לשוער ישראלי חופשי
למרות שבסוף לא היה עם זה כלוםbenrey אמר:אין סיכוי שיבוא אחרי הפרשה ההיא עם הקטינה, הוא לא אצילי, זה לא יהיה שווה את זהnetanel412 אמר:אבל איזה עוד אופציה יש לשוער ישראלי חופשי
יבוא לעבור בדיקות רפואיות ואז ימשיך לחופשה בלי לחתום.hezildo אמר:אני לא כל כך עוקב, אז תעדכנו אותי. אברג'יל מגיע ביום שלישי?
Ramos אמר:יבוא לעבור בדיקות רפואיות ואז ימשיך לחופשה בלי לחתום.hezildo אמר:אני לא כל כך עוקב, אז תעדכנו אותי. אברג'יל מגיע ביום שלישי?
טוני המליץ.
מה יהיה עם מכבי חיפה? שאלתי הרבה את השאלה הזאת, אבל דבר אחד אני יודע - יש מערכת חזקה מאוד במכבי חיפה וכל החלטה שהתקבלה נעשתה על ידי אנשים שיודעים את העבודה במטרה לעזור להצלחת המועדון