• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא חלון העברות קיץ 23/24 ע"ש לורן אברג'ל ונייתן בקסטר

• יוצר הנושא יוצר הנושא Smurk
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
ToniKroos אמר:
עכשיו שאני חושב על זה, איזה בן אדם מטןמטם משפתי
אשכרה היה לו סיכוי להיות פה שוער ראשון חחחחחח

אני חושב שבכלל לא הגשנו לו הצעה

אם לא מצליחים להחתים את ג'וש או למצוא איזה יהודי הייתי מביא את טננבאום ועוד שוער שלישי מקצועני (איזה שוער גנרי מהליגה, לא קליימן!!!!)
ושהטוב ישחק

אומרים שטננבאום לא כשיר וזאת הסיבה שאף קבוצה לא נוגעת בו

מי שחשב שם בהנהלה שמסאי יכול להנהיג את הקבוצה גם יחשוב ששריף כיוף ואחיו מהפועל ירכא יכולים לסגור לנו את עמדת השוער.

כובע קש אמר:
שמעתי בכמה מקומות שזו פציעה שלגמרי הוא יכול לחזור ממנה. בגלל זה אני מביא עוד שוער סביר יחד איתו ושהטוב/הכשיר ישחק מבין השלושה. ממש לא אידיאלי אבל אין ברירה

The real Tsepo אמר:
כובע קש אמר:
שמעתי בכמה מקומות שזו פציעה שלגמרי הוא יכול לחזור ממנה. בגלל זה אני מביא עוד שוער סביר יחד איתו ושהטוב/הכשיר ישחק מבין השלושה. ממש לא אידיאלי אבל אין ברירה

אם זאת לא פציעה רצינית (במידה וזה בכלל נכון), אני חושב שבמצב שנוצר הוא בהחלט אופציה טובה

מסאיי דגו לא יופיע היום למסיבת העיתונאים בעקבות זה שאביו לא חש בטוב

David אמר:
מסאיי דגו לא יופיע היום למסיבת העיתונאים בעקבות זה שאביו לא חש בטוב

התחלנו עם התירוצים

מסיבת עיתונאים הבאה הוא יצטרך לקחת את החתול לווטרינר מה זה השטויות האלה?

לפי מה ששמעתי המועדון נמצא במשא ומתן מתקדם עם שוער בלגי מהליגה הספרדית הראשונה שמאורס לישראלית. פרופיל גבוה, פרטים נוספים בהמשך...

אליאור אמר:
לפי מה ששמעתי המועדון נמצא במשא ומתן מתקדם עם שוער בלגי מהליגה הספרדית הראשונה שמאורס לישראלית. פרופיל גבוה, פרטים נוספים בהמשך...

טיבו בוא לפה

אליאור אמר:

ייקח זמן. הם עדיין לא נשואים, לא רלוונטי לחלון הנוכחי

עדכון: השוער הבלגי המדובר היה אתמול בארץ ועבר בדיקות רפואיות. טס חזרה לספרד בלי לחתום על החוזה, אבל זה בודאות יקרה בהמשך השבוע.
בנמל התעופה בחזור כמה אוהדי כדורגל עם צעיפים של ביתר קיללו את השוער אחרי ששמעו שסבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא שלו היה אולי רבע מוסלמי.

אליאור אמר:
עדכון: השוער הבלגי המדובר היה אתמול בארץ ועבר בדיקות רפואיות. טס חזרה לספרד בלי לחתום על החוזה, אבל זה בודאות יקרה בהמשך השבוע.
בנמל התעופה בחזור כמה אוהדי כדורגל עם צעיפים של ביתר קיללו את השוער אחרי ששמעו שסבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא שלו היה אולי רבע מוסלמי.

כבר שמענ משהוו כזה רק לפני כמה ימים - עבר בדיקות, נסע לספרד ויחזור לחתום בוודאות. כולם יודעים איך זה נגמר :)

DelPiero אמר:
אליאור אמר:

כבר שמענ משהוו כזה רק לפני כמה ימים - עבר בדיקות, נסע לספרד ויחזור לחתום בוודאות. כולם יודעים איך זה נגמר :)

גורמים במועדון אופטימיים ואומרים שהפעם זה יגמר אחרת.

The real Tsepo אמר:
אליאור אמר:

טיבו בוא לפה
חח מתתתת

אם דגו לא מופיע למסיבת עיתונאים זה מביך ברמות

אליאור אמר:
DelPiero אמר:
אליאור אמר:

גורמים במועדון אופטימיים ואומרים שהפעם זה יגמר אחרת.

הם כל הזמן אופטימים אלה. מה הם לוקחים ? אני רוצה גם

Liberman אמר:
אם דגו לא מופיע למסיבת עיתונאים זה מביך ברמות
ביטלו אותה לגמרי, הוא לא מגיע גם לאימון.

כנראה משהו רציני עם אבא שלו

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה