ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
אם האישה מקבלת אזרחות זה מיידי לדעתי (במידה והם מתחתנים).ירוק זה אני אמר:למביני עניין, אזרוח כנראה יקח הרבה זמן, אבל הוא לא אמור לקבל תושבות לפחות ברגע שהוא מתחתן(בהנחה שהאישה מקבלת אזרחות מתוקף חוק השבות)?
Kaka אמר:סונגרן רוצה שדרוג בחוזה בתמורה לאזרוח.
רואים שהוא נשוי ליהודיה.
Apoc אמר:אם היא רוצה אזרחות היא מקבלת תוך שבועיים
אם הוא נשוי לה והיא אזרחית הוא יקבל גם תוך שבועיים
הבעיה עד עכשיו היא בעיקר שהיא לא אזרחית ולא רוצה אזרחות
Daholio אמר:אני יודע שכנראה תסקלו אותי ותגידו שזה רעיון דבילי.
אבל ראיתי שפרסמו שאם דור מיכה לא יוריד בשכר, ב"ש ישחררו אותו. מה אתם אומרים? מנסים?
נכון שהוא לא בשנתיים וואוו, אבל תראו את אצילי שחפנינו גם היה חושך.. אולי פה יחזור קצת לבשל.
Apoc אמר:אם היא רוצה אזרחות היא מקבלת תוך שבועיים
KevinDurant אמר:Apoc אמר:אם היא רוצה אזרחות היא מקבלת תוך שבועיים
הוא עדיף על רפאלוב למשל, אבל ברגע שרפאלוב הגיע זה לא רלוונטי ולא צריך עוד אחד על העמדה הזאת, כנף הוא בטח ובטח לא יכול לשחק.Daholio אמר:אני יודע שכנראה תסקלו אותי ותגידו שזה רעיון דבילי.
אבל ראיתי שפרסמו שאם דור מיכה לא יוריד בשכר, ב"ש ישחררו אותו. מה אתם אומרים? מנסים?
נכון שהוא לא בשנתיים וואוו, אבל תראו את אצילי שחפנינו גם היה חושך.. אולי פה יחזור קצת לבשל.
Daholio אמר:אני יודע שכנראה תסקלו אותי ותגידו שזה רעיון דבילי.
במה הוא עדיף על רפאלוב בדיוק?GreenGlory אמר:הוא עדיף על רפאלוב למשל, אבל ברגע שרפאלוב הגיע זה לא רלוונטי ולא צריך עוד אחד על העמדה הזאת, כנף הוא בטח ובטח לא יכול לשחק.Daholio אמר:אני יודע שכנראה תסקלו אותי ותגידו שזה רעיון דבילי.
David אמר:kaka מה אם איזה קשר אחורי מרגש?
DelPiero אמר:להאמרון אין היסטוריה ארוכה של הופעות באירופה, אבל בעונה שעברה הפתיעה והעפילה לפלייאוף הקונפרנס ליג, כשנכנעה רק לפרטיזן בלגרד (7:4 בסיכום). בדרך לשם היא גברה על אלשקרט (ארמניה), ולז מוסטר (בוסניה) ולבסקי סופיה (בולגריה).
ספורט 5.
אסור בשום פנים לזלזל
Shocking4U אמר:רק לא קליימן או איתמר ניצן אני לא אעמוד בזה
KevinDurant אמר:אחרי ההגרלה נגד המלטזים אני מוכן לחכות לג'וש עוד 3-3 וחצי שבועות קדימה בכיף.
גד עמוס יהיה פה גם עוד חודש אם ירצו