KevinDurant אמר:אחרי ההגרלה נגד המלטזים אני מוכן לחכות לג'וש עוד 3-3 וחצי שבועות קדימה בכיף.
גד עמוס יהיה פה גם עוד חודש אם ירצו
ואם הוא לא יחתום בסוף מה אתה עושה?
תביא שוער חדש בלי שום הכנה עם הקבוצה?
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
KevinDurant אמר:אחרי ההגרלה נגד המלטזים אני מוכן לחכות לג'וש עוד 3-3 וחצי שבועות קדימה בכיף.
DelPiero אמר:להאמרון אין היסטוריה ארוכה של הופעות באירופה, אבל בעונה שעברה הפתיעה והעפילה לפלייאוף הקונפרנס ליג, כשנכנעה רק לפרטיזן בלגרד (7:4 בסיכום). בדרך לשם היא גברה על אלשקרט (ארמניה), ולז מוסטר (בוסניה) ולבסקי סופיה (בולגריה).
ספורט 5.
אסור בשום פנים לזלזל
@כובע קשNOSFERATU ZODD אמר:KevinDurant אמר:אחרי ההגרלה נגד המלטזים אני מוכן לחכות לג'וש עוד 3-3 וחצי שבועות קדימה בכיף.
נכון.
השאלה היא האם זה לחכות או שהוא הבהיר שהוא לא חותם פה.
אני מוכן לחכות בסביבות ה3 שבועות שינסו להעמיד שוער בקאליבר רציני, בין אם זה יהודי או בין אם זה ג'ושKaka אמר:זה יותר מ 3 שבועות. החלון בארהב נסגר בתחילת אוגוסט. הוא ואשתו רוצים לחזור לארה"ב אז הם יחכו כמה שצריך להצעה.
חזיזוש אמר:אפשר להבין רגע איפה התחילו הדיבורים על גד עמוס? זה משהו קונקרטי?
SaTla אמר:אבא של אבו פאני אמר שיכלו להשאיר אותו במועדון ולא רצו לשלם לו
יענקלה המלך
נביא שחקנים שרוצים לשחק במועדון ולא בשביל הכסףNOSFERATU ZODD אמר:SaTla אמר:אבא של אבו פאני אמר שיכלו להשאיר אותו במועדון ולא רצו לשלם לו
יענקלה המלך
ברור.
גם אם יציעו לג'וש חוזה כמו אצילי יש מצב שהוא יחתום.
ראש קטן פה.
רוצים לחסוך.
דור העתיד ייתן עונה טובה ייתנו לו גם להתקדם.SaTla אמר:נביא שחקנים שרוצים לשחק במועדון ולא בשביל הכסףNOSFERATU ZODD אמר:SaTla אמר:אבא של אבו פאני אמר שיכלו להשאיר אותו במועדון ולא רצו לשלם לו
יענקלה המלך
ברור.
גם אם יציעו לג'וש חוזה כמו אצילי יש מצב שהוא יחתום.
ראש קטן פה.
רוצים לחסוך.
לא נשפוך סתם כסף על שחקנים
שחקנים לא שווים את הכסף
ניתן לנוער ולדור העתיד לשחק
ממש דברים שקרו בעשור השחור קורים בדיוק בעונה אחת