אליאור אמר:פרסום ראשון: דיא סבע סיכם במכבי חיפה על שכר של 600 אלף יורו בעונה תמורת ביטול סעיף היציאה. השחקן יחתום ביום ראשון לאחר שיחזור מהחופשה בדובאי.
בעיניי שווה הרחקה
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
אליאור אמר:פרסום ראשון: דיא סבע סיכם במכבי חיפה על שכר של 600 אלף יורו בעונה תמורת ביטול סעיף היציאה. השחקן יחתום ביום ראשון לאחר שיחזור מהחופשה בדובאי.
מצטרף תעיפו את מי שמטריל פה גועל נפש גם ככה כולם עצבניים פה עצוב שיש פה גרמני שמטרילבירקי אמר:אליאור אמר:פרסום ראשון: דיא סבע סיכם במכבי חיפה על שכר של 600 אלף יורו בעונה תמורת ביטול סעיף היציאה. השחקן יחתום ביום ראשון לאחר שיחזור מהחופשה בדובאי.
בעיניי שווה הרחקה
Smurk אמר:לא הבנתם את הפאנץ'
לא לפרסם יותר הטרלות מתריסות.אליאור אמר:פרסום ראשון: דיא סבע סיכם במכבי חיפה על שכר של 600 אלף יורו בעונה תמורת ביטול סעיף היציאה. השחקן יחתום ביום ראשון לאחר שיחזור מהחופשה בדובאי.
גם עכשיו הם לא יודעים כלום.greenguy אמר:קיץ שעבר וזה שלפניו היה קיץ שהכל היה שקט ואף אחד לא ידע באמת כלום.
הקיץ הזה מרגיש שההדלפות חזרו ויש יותר מידי קרקס תקשורתי.
אני טועה?
Shocking4U אמר:גם עכשיו הם לא יודעים כלום.greenguy אמר:קיץ שעבר וזה שלפניו היה קיץ שהכל היה שקט ואף אחד לא ידע באמת כלום.
אני טועה?
NOSFERATU ZODD אמר:Shocking4U אמר:גם עכשיו הם לא יודעים כלום.greenguy אמר:קיץ שעבר וזה שלפניו היה קיץ שהכל היה שקט ואף אחד לא ידע באמת כלום.
אני טועה?
אני לא בטוח שאלברמן יודע.
זאת הבעיה.
בינתיים ידעו הכל על בקסטר ויצאה הודעה על לורן שסיכם. קרקסShocking4U אמר:גם עכשיו הם לא יודעים כלום.greenguy אמר:קיץ שעבר וזה שלפניו היה קיץ שהכל היה שקט ואף אחד לא ידע באמת כלום.
אני טועה?
Shocking4U אמר:טננבאום:
מכבי חיפה זה אופציה?
"האמת שאין לי כלום עם אף קבוצה. הכל פתוח"
טוען גם שהפציעה מאחוריו והוא מאה אחוז כשיר