אני לא אפול מהכיסא אם הוא יחתום פה בסוף. שווה לפחות להעביר אותו בדיקות
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Shocking4U אמר:אני לא אפול מהכיסא אם הוא יחתום פה בסוף. שווה לפחות להעביר אותו בדיקות
רק מכבי אמר:Shocking4U אמר:אני לא אפול מהכיסא אם הוא יחתום פה בסוף. שווה לפחות להעביר אותו בדיקות
זה לא עניין של בדיקות. זה לא שאתה תראה עכשיו את הפציעה. זה עניין של חשש מפציעה עתידית שיכולה לקרות כל זינוק וכל עלייה לכדור גובה.
רק מכבי אמר:Shocking4U אמר:אני לא אפול מהכיסא אם הוא יחתום פה בסוף. שווה לפחות להעביר אותו בדיקות
זה לא עניין של בדיקות. זה לא שאתה תראה עכשיו את הפציעה. זה עניין של חשש מפציעה עתידית שיכולה לקרות כל זינוק וכל עלייה לכדור גובה.
Shocking4U אמר:רק מכבי אמר:Shocking4U אמר:אני לא אפול מהכיסא אם הוא יחתום פה בסוף. שווה לפחות להעביר אותו בדיקות
לעומת ג׳וש והכתף? או בקסטר שכל עונה מפספס חצי שנה? כבר ראינו שהם מוכנים להמר על הכשירות של השוער.
Shocking4U אמר:לא לפרסם יותר הטרלות מתריסות.אליאור אמר:פרסום ראשון: דיא סבע סיכם במכבי חיפה על שכר של 600 אלף יורו בעונה תמורת ביטול סעיף היציאה. השחקן יחתום ביום ראשון לאחר שיחזור מהחופשה בדובאי.
תעיפו אותו מפהרק מכבי אמר:Shocking4U אמר:רק מכבי אמר:זה לא עניין של בדיקות. זה לא שאתה תראה עכשיו את הפציעה. זה עניין של חשש מפציעה עתידית שיכולה לקרות כל זינוק וכל עלייה לכדור גובה.
לעומת ג׳וש והכתף? או בקסטר שכל עונה מפספס חצי שנה? כבר ראינו שהם מוכנים להמר על הכשירות של השוער.
כל הפציעות של בקסטר היו מסוג שונה. לא הייתה שום פציעה מידי מורכבת שאמורה לסכן את המשך הקריירה שלו. ולכן בדיקות מקיפות אמורות להגן עליך בנושא.
יש פציעות שהם פשוט קריטיות לשחקן כדורגל, במיוחד לשוער. מה שיש לטננבאום זה לא משהו שאתה יכול להמר עליו.
לא מאמין שקבוצה רצינית תחתים שחקן בסיטאוציה כזו.
מכבי לא לא המשיכה איתו בדיוק בגלל הסיבה הזו.
רק מכבי אמר:Shocking4U אמר:רק מכבי אמר:זה לא עניין של בדיקות. זה לא שאתה תראה עכשיו את הפציעה. זה עניין של חשש מפציעה עתידית שיכולה לקרות כל זינוק וכל עלייה לכדור גובה.
כל הפציעות של בקסטר היו מסוג שונה. לא הייתה שום פציעה מידי מורכבת שאמורה לסכן את המשך הקריירה שלו. ולכן בדיקות מקיפות אמורות להגן עליך בנושא.
יש פציעות שהם פשוט קריטיות לשחקן כדורגל, במיוחד לשוער. מה שיש לטננבאום זה לא משהו שאתה יכול להמר עליו.
Shocking4U אמר:רק מכבי אמר:Shocking4U אמר:לעומת ג׳וש והכתף? או בקסטר שכל עונה מפספס חצי שנה? כבר ראינו שהם מוכנים להמר על הכשירות של השוער.
איך אתה קורא לעצמך רק מכבי ואז קורא להם מכבי?
Smurk אמר:לא הבנתם את הפאנץ'
עד סוף החלון אני צופה פה מלחמת אזרחים כולם על כולם מרוב שכולם יהיו על הקצהרק מכבי אמר:Shocking4U אמר:רק מכבי אמר:כל הפציעות של בקסטר היו מסוג שונה. לא הייתה שום פציעה מידי מורכבת שאמורה לסכן את המשך הקריירה שלו. ולכן בדיקות מקיפות אמורות להגן עליך בנושא.
איך אתה קורא לעצמך רק מכבי ואז קורא להם מכבי?
נשמט הת"א.
רגיל לכתוב מכבי, והמקלדת אוטומטית הולכת לשם.
רילקס.
Nirgreen אמר:להציע לגוש חוזה של 400 אלף יורו לעונה
די עם השוערים הגנרים האלו.
Shocking4U אמר:עד סוף החלון אני צופה פה מלחמת אזרחים כולם על כולם מרוב שכולם יהיו על הקצהרק מכבי אמר:Shocking4U אמר:איך אתה קורא לעצמך רק מכבי ואז קורא להם מכבי?
נשמט הת"א.
רגיל לכתוב מכבי, והמקלדת אוטומטית הולכת לשם.
רילקס.
The real Tsepo אמר:Nirgreen אמר:להציע לגוש חוזה של 400 אלף יורו לעונה
די עם השוערים הגנרים האלו.
כולם מסכימים עם זה. אם גוש לא יהיה פה אין ברירה