• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא חלון העברות קיץ 23/24 ע"ש לורן אברג'ל ונייתן בקסטר

• יוצר הנושא יוצר הנושא Smurk
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
דם ירוק!!! אמר:
אף אחד לא באמת יודע

לא יודע איך מה וכמה אבל או ג'וש או חייקין צריכים להיות פה. יעלה כמה שיעלה. אנחנו לא יכולים להפוך להפועל באר שבע ולהביא מישהו כמו מרציאנו או ישראלי גנרי אחר לשער או לכל עמדה אחרת במגרש.

אליאור אמר:
דם ירוק!!! אמר:
אף אחד לא באמת יודע

לא יודע איך מה וכמה אבל או ג'וש או חייקין צריכים להיות פה. יעלה כמה שיעלה. אנחנו לא יכולים להפוך להפועל באר שבע ולהביא מישהו כמו מרציאנו או ישראלי גנרי אחר לשער או לכל עמדה אחרת במגרש.

באמת? לפני שנה זעקנו לחיזוק בחלק ההגנתי של הקישור עוד לפני שנטע הלך, מאז נטע אוכל סושי, פאני הולך לאכול גולאש ובמקרה הטוב יגיע קשר אחד.
עד עכשיו הבאנו את נאור, זערורה וזרגרי שמה זה אם לא ישראליים גנריים?
הם היו כל כך טובים בקישור האחורי שברק זרק את כל התיאוריות לפח ושיחק אול אין עם רביעייה התקפית של שרי-סבע-אצילי-חזיזה.

dyarok אמר:
אליאור אמר:
דם ירוק!!! אמר:
אף אחד לא באמת יודע

באמת? לפני שנה זעקנו לחיזוק בחלק ההגנתי של הקישור עוד לפני שנטע הלך, מאז נטע אוכל סושי, פאני הולך לאכול גולאש ובמקרה הטוב יגיע קשר אחד.
עד עכשיו הבאנו את נאור, זערורה וזרגרי שמה זה אם לא ישראליים גנריים?
הם היו כל כך טובים בקישור האחורי שברק זרק את כל התיאוריות לפח ושיחק אול אין עם רביעייה התקפית של שרי-סבע-אצילי-חזיזה.

נכון, אבל בסוף הם באו לפה כשהיה ברור לך שיש לפניהם שלושה שחקנים בהיררכיה (פאני, מוחמד וג'אבר). אם אתה מביא שוער ישראלי גנרי הוא מגיע לישירות להרכב וזה הרבה יותר חמור.

מכבי חיפה ממשיכה לחפש את השוער שלה ואחרי שלא הצליחה למצוא שוער מתאזרח, היא עברה לשוק הישראלי. ל-ONE נודע לראשונה כי מכבי חיפה רוצה את שוערה של מכבי נתניה, איתמר ניצן. כבר נעשתה פנייה לשחקן והדברים תלוים גם במכבי נתניה, שם הוא מחזיק בחוזה לעונה הקרובה

איתמר ניצן. אלברמן צריך לעוף הביתה מצטער. אני לא צוחק אפילו. לא יאמן שמביאים את הכלומניק הזה למכבי חיפה. בא לי לבכות.

Shocking4U אמר:
מכבי חיפה ממשיכה לחפש את השוער שלה ואחרי שלא הצליחה למצוא שוער מתאזרח, היא עברה לשוק הישראלי. ל-ONE נודע לראשונה כי מכבי חיפה רוצה את שוערה של מכבי נתניה, איתמר ניצן. כבר נעשתה פנייה לשחקן והדברים תלוים גם במכבי נתניה, שם הוא מחזיק בחוזה לעונה הקרובה

איתמר ניצן. אלברמן צריך לעוף הביתה מצטער. אני לא צוחק אפילו. לא יאמן שמביאים את הכלומניק הזה למכבי חיפה. בא לי לבכות.

היה ברור שייפנו אליו.
רשמתי לפני כמה ימים שהוא יהיה מועמד.
אין אפשרויות אחרות.
זה בעיקר מראה כמה אלברמן הימר ואין לו מושג אבל אין ברירה.

Shocking4U אמר:

לא שאני שמח ממהלך על ניצן, רחוק מאוד מזה - אבל תן מהלך אחר שאפשר לעשות בנסיבות שנוצרו (שהן לא "ללכת בכל הכוח על ג'וש)? אתה חייב שוער ישראלי נוסף, אי אפשר לסמוך על כיוף.
אכלנו כאפה ענקית עם בקסטר, עכשיו צריך להתמודד עם זה

NOSFERATU ZODD אמר:
Shocking4U אמר:

היה ברור שייפנו אליו.
אין אפשרויות אחרות.

כמה הימר על מה?

איתמר ניצן השוער הכי חלש בעונה החולפת בליגה ביחד עם יוסי גינזבורג. איך הם לא מתביישים באמת אני שואל את עצמי. זה שוער שכל כדור גובה נגדו זה גול, זה שוער שכל אוהדי ביתר ונתניה יגידו לך שמוכר אותם כל משחק.

Judokan אמר:
Shocking4U אמר:

לא שאני שמח ממהלך על ניצן, רחוק מאוד מזה - אבל תן מהלך אחר שאפשר לעשות בנסיבות שנוצרו (שהן לא "ללכת בכל הכוח על ג'וש)? אתה חייב שוער ישראלי נוסף, אי אפשר לסמוך על כיוף.
אכלנו כאפה ענקית עם בקסטר, עכשיו צריך להתמודד עם זה
תן כסף לריינה וקח את גד עמוס זה עדיף. איתמר ניצן זה שוער פח. זה שחקן מזעזע ברמות אחרות

אלברמן ועושי דבריו עושים קבורת חמור למועדון.

מביא הרבה שוערים לפני ניצן. להזכיר לכם את התפיסה ביד שהובילה לגול של פאני? או את העובדה שמדובר בשוער מאוד לא טוב בכדורי גובה? את הטעויות הרבות שהוא עושה?
וכן, יש לו משחק רגל יחסית טוב. זו עדיין לא סיבה טובה להביא אותו.
אני לא מאמין לספין הזה. אולי זה ניסיון לחץ על ג'וש או שוער אחר. מתקשה להאמין שיביאו אותו.

Judokan אמר:
NOSFERATU ZODD אמר:
Shocking4U אמר:

היה ברור שייפנו אליו.
אין אפשרויות אחרות.

כמה הימר על מה?

שיחרור של משפתי בזמן שלא היה שוער סגור.
היו בשוק שוערים כמו ג'ראפי ומרציאנו הוא לא פעל למרות שידע שאין לו שוער.
קח בחשבון שיש לו יותר מידע מאיתנו והוא פשוט קפא.
עכשיו אכלנו את כל הלקרדה וצריך לנסות להביא את איתמר ניצן.

חסר לי את כל היוזרים פה שצוחקים על ב״ש שמביאים את בדש ושהם בונים לרוחב בזמן שאנחנו מביאים את אחד השוערים הכי חלשים בליגת העל. שוער שהקבוצה שלו ספגה הכי הרגה בליגה ביחד עם בית״ר.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה