הירוקים התייחסו להחלטה לפנות לשוער ואמרו: “איתמר שוער טוב וממילא אין אופציות אחרות".
זדיינו.
זדיינו.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
לגמרי שחקן לא רציונלי. התאהב בקונספציות של עצמו. מעבר לזה שזה מביך, איזה חוסר הבנה כמה מהלך כזה שורף אותך מול הקהל.Shocking4U אמר:אלברמן עבר לשמש כשחקן לא רציונלי
אומר את זה בצער אבל נחטפנו. שמישהו יפעיל נועל חניבעל ויציל אותנו.
Shocking4U אמר:הירוקים התייחסו להחלטה לפנות לשוער ואמרו: “איתמר שוער טוב וממילא אין אופציות אחרות".
עזוב קהל, על הזין הקהל ואני הולך הכי קיצוני.The real Tsepo אמר:לגמרי שחקן לא רציונלי. התאהב בקונספציות של עצמו. מעבר לזה שזה מביך, איזה חוסר הבנה כמה מהלך כזה שורף אותך מול הקהל.Shocking4U אמר:אלברמן עבר לשמש כשחקן לא רציונלי
אומר את זה בצער אבל נחטפנו. שמישהו יפעיל נועל חניבעל ויציל אותנו.
כובע קש אמר:אין דיכאון יותר גדול מלקום בבוקר ולקרוא שאיתמר ניצן מועמד. אם הוא יחתום זה באמת יעלים כל שביב של אופטימיות שעוד נשאר בי
הרגשה שהם הולכים לקבל תזכורת יפה לכמה רע הקהל מסוגל לעשות להם, כסר במשחק הראשון של העונה.Shocking4U אמר:הכמות כבוד שיש להם לאוהדים שלהם היא מתחת לאפס. הם יורקים לנו בפרצוף ואומרים לנו שזה גשם. מצטער חברים לי נמאס, לוקח הפסקה של כמה ימים מכל החרא הזה. אתמול בלילה זה סתם עשה לי רע ולא בא לי להרגיש חרא בגלל קבוצת כדורגל שמזלזלת בי. מקווה שאלברמן זוכר שהיינו פה לפניו ונהיה פה גם הרבה אחריו. תודה שהרסת לי את הקבוצה תוך חודש, אפס מאופס שכמוך.
נתראה בהמשך חברים. תהיו חזקים.
Smurk אמר:לפי וייס כיוף יהיה שוער ראשון