• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא חלון העברות קיץ 23/24 ע"ש לורן אברג'ל ונייתן בקסטר

• יוצר הנושא יוצר הנושא Smurk
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
אליאור אמר:
Judokan אמר:
benrey אמר:
מישהו עקב אחרי כיוף ויודע להגיד איך הוא? משחק רגל? כדורי גובה? חוזקות? חולשות?

חוזקות - 1. משחק רגל ובניית התקפה (כנראה הכי טוב בארץ בתחום); 2. אחד על אחד; 3. אתלטיות

חולשות - קריאת משחק; 2. משחק גובה; 3. פוזה ושופוני

זה דווקא נשמע בסדר. קריאת משחק ומשחק גובה אלה דברים שיש ביניהם חפיפה, והוא צעיר ככה שיוכל לשפר את זה. סך הכל ראיתי שהוא 1.87 שזה סבבה לגמרי, בייחוד לשוער ישראלי.
פוזה ושופוני זו לא באמת חולשה.

דרך אגב... פוזה ושופוני זה של צעירים ממש לדעתי כבר עבר לו. משחק גובה? עקרונית הוא לא שוער נמוך ולכן זה משהו שאפשר לעבוד עליו. קריאת משחק? לא כלכך הבנתי מה הכוונה.. כלומר לדעת לשחרר מהר את הכדור? כל הדברים האלו זה דברים שיחסית קל לעבוד עליהם

דם ירוק אמר:
במקום לברוח לליגה אחרי ליגת אלופות חוזרים 10 שנים אחורה העיקר שיענקלך וחבורתו ממשיכים לשקר לנו "הכסף ילך לשחקנים" אמן שיילך לכם לתרופות פושעים סמקלל סמקלל

לברוח לליגה איך?? כל עוד יש פה רק 5 זרים שיכולים לשחק זה מה יש.
אבדתם פרופורציות.

ניצן זה צעד רע מאד שמעיד על אוזלת יד וזה כואב לראות שלזה אנחנו הולכים.
אני מוכן לקבל צעד כזה רק אם הוא מגיע על תקן פלסטר, עד שיהיה אפשר לנסות לשכנע את ג'וש או חייקין לבוא.

ברק.י אמר:
אני מוכן לקבל צעד כזה רק אם הוא מגיע על תקן פלסטר, עד שיהיה אפשר לנסות לשכנע את ג'וש או חייקין לבוא.

לא נראה לי שחייקין יודע מי אנחנו בכלל, השם שלו נזרק פה כאילו הוא באמת מועמד חחח.

Apoc אמר:
ברק.י אמר:

לא נראה לי שחייקין יודע מי אנחנו בכלל, השם שלו נזרק פה כאילו הוא באמת מועמד חחח.

חייקין שיחק בישראל כבר ואמור להכיר אישית כמה מהאנשים במועדון (אאל"ט, דגו, מאטוביץ', חזיזה וצ'יבוטה).
אני לא חושב שהוא מועמד כרגע בגלל שהוא חזר לבודו גלימט ממש לא מזמן והם באמצע עונה.
אני חושב שאולי אפשר יהיה לשכנע אותו בהמשך העונה, אולי לקראת סוף חלון הקיץ או בינואר.
זו תהיה עסקה יקרה, אבל אם ג'וש ימשיך לסרב לבוא, לשם אנחנו נצטרך לכוון, ויעלה כמה שיעלה.
אני מקווה מאד שזה יהיה הכיוון וניצן בא על תקן ישראלי/אליהו, כביטוח, ולא על תקן שחקן שבאמת אמור לקבל פה קרדיט.

עדכוני אינסטגרם:
אתמול שרלואה העלו תמונות של מר מרקו מהאימון.
בתגובות התחיל טירוף של מצד אחד לבבות ירוקים, ו- ''COME TO HAIFA'', ומצד שני, עשרות אוהדים של שרלואה שמבקשים ממנו להישאר.
שרלואה מחקה את כל התגובות, וחסמה את האפשרות להגיב על הפוסט.

https://www.instagram.com/p/CtwP4sEN7Ql/

פאני אומר שחור על גבי לבן בראיון שהחידוש שמכבי חיפה הציעה לו מזערי, לא הציעו קרוב למשתכרים הבכירים בקבוצה.

פאני, בכר, אצילי, נטע, דילן, ראיוס...
הקהל שלנו מת על להיתקע בעבר.

הם לא נמצאים פה, ולא חלק מהקבוצה. תתקדמו.

רק מכבי אמר:

צודק בוא נתעסק בעתיד המדהים שבא עלינו

זה נראה שאלבאמן מצא את השוער הריאלי אולי היחיד להביא וסימן אותו בלי שום קשר ליכולת.

אני מקווה שניצן זה רק פלסטר כדי שלפחות בתקופת הזמן הקרוב יהיו לנו 2 שוערים, ובינתיים מנסים לסגור מישהו יותר רציני.

Smurk אמר:
פאני אומר שחור על גבי לבן בראיון שהחידוש שמכבי חיפה הציעה לו מזערי, לא הציעו קרוב למשתכרים הבכירים בקבוצה.

אמרו כבר אלף פעם שהמועדון לא הסכים להשוות לו את השכר שהציעו לו בהונגריה. הוא לא חידש כלום

https://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=64&docID=441012

ניצן סיכם לעונה ויגיע לבדיקות.

רק מכבי אמר:

מה הקשר בין כל מי שציינת שעזבו ממש לאחרונה לבין ראיוס? נו באמת.
חוץ מזה בכל העולם אוהדים מאדירים שחקני עבר שלהם.

ירוק זה אני אמר:
זה נראה שאלבאמן מצא את השוער הריאלי אולי היחיד להביא וסימן אותו בלי שום קשר ליכולת.

אני מקווה שניצן זה רק פלסטר כדי שלפחות בתקופת הזמן הקרוב יהיו לנו 2 שוערים, ובינתיים מנסים לסגור מישהו יותר רציני.

אתה עדיין במחנה האופטימיים אה?
אלברמן הביא את ניצן כי הוא פנוי כמו שאמרת, אבל זה לא חלק מאיזו תכנית סדורה לסגור מישהו טוב יותר. זו יותר תקווה שג'וש יתחרט ויחזור.
אלברמן עדיין לא אלוהים. גם הוא מקווה שיהיה לו קצת מזל שיציל לו את התחת בעונה הבאה, כי בינתיים זה נראה על הפנים והוא הראשון שיחטוף.

אליאור אמר:
ירוק זה אני אמר:

אתה עדיין במחנה האופטימיים אה?
אלברמן הביא את ניצן כי הוא פנוי כמו שאמרת, אבל זה לא חלק מאיזו תכנית סדורה לסגור מישהו טוב יותר. זו יותר תקווה שג'וש יתחרט ויחזור.
אלברמן עדיין לא אלוהים. גם הוא מקווה שיהיה לו קצת מזל שיציל לו את התחת בעונה הבאה, כי בינתיים זה נראה על הפנים והוא הראשון שיחטוף.

לא עניין של אופטימי או פסימי. אני מקווה שהמועדון שאני אוהד ימשיך להצליח.

אלברמן לא קוסם, בגלל זה אני לא בא אליו בטענות עדיין, הוא צריך לעבוד עם הכלים שנותנים לו, ובהתחשב לנקודת הפתיחה שלו העונה זה קשה מאוד.

ניצן כל כך לא מעניין שאף אחד לא טורח לעדכן.

נדבר כשיהיה משהו חדש עם סבע והפינגווין.

Kaka אמר:
ניצן כל כך לא מעניין שאף אחד לא טורח לעדכן.

נדבר כשיהיה משהו חדש עם סבע והפינגווין.

אשכרה. גם אני פשוט מדלג על הכתבות על ניצן באתרי הספורט. מעניין ת'תחת אם הוא סיכם/חתם/סיכם וברח.

רק מכבי אמר:
https://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=64&docID=441012

ניצן סיכם לעונה ויגיע לבדיקות.

מטורף איך הצלחנו לגרום לשוער השלישי של נתניה שספג הכי הרבה בליגה, לרדת בדרישה שלו של חוזה לשנתיים לחוזה לשנה אחת בלבד.
עובדים חזק אצלנו, שאפו.

זה יותר עצוב מלא מעניין אז אנחנו מעדיפים להתעלם.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה