• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא חלון העברות קיץ 23/24 ע"ש לורן אברג'ל ונייתן בקסטר

• יוצר הנושא יוצר הנושא Smurk
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Smile אמר:
אתם לא מסתכלים על המועדון מנקודת מבט של עסקנים ולכן אתם לא מבינים את הנעשה.
המוצר טוב והביקוש מאוד גבוה, למעשה יש יותר ביקוש מהיצע (יש רשימת המתנה למנויים) ולכן בתור בעל עסק שרואה שהביקוש מרקיע שחקים אין מה להשקיע, כי העסק דופק וימשיך לדפוק.
יותר מזה, אפשר גם להעלות מחיר למוצר כי הביקוש מרקיע שחקים.
אחרי 2-3 עונות נפל שהביקוש למוצר ירד משמעותית ישקיעו שוב וגם לא יעלו את מחירי המנויים.
ככה זה תמיד עבד במכבי חיפה וכנראה שזה ישאר ככה כל עוד שחר וקבוצת מאיר עומדים בראש.

אגב, העונה הגענו בפוקס לתקרת הזכוכית ומכאן יש רק לאן לרדת ולצערי הירידה תהיה חזקה וכואבת.
1+

היינו צריכים להישאר עם הנושא של אפוק.
כל נושא חדש מביא איתו עוד הרס וחורבן

כובע קש אמר:
היינו צריכים להישאר עם הנושא של אפוק.
כל נושא חדש מביא איתו עוד הרס וחורבן

אזהרתי בזמן אמת, אף אחד לא התייחס

https://www.instagram.com/p/Cty8UdEogV8/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

זה קורה. ניצן פרסם פוסט פרידה מנתניה.

סתיו נחמני סגר בס. מירן מסקוטלנד.
במתווה של השאלה ואופציית רכישה בגובה 250 אלף ליש"ט.

דיווחים בבלגיה: מרקו סירב להצעה שלנו.

https://m.one.co.il/Mobile/Article/22-23/1,1,4,45544/439137.html?ref=hp

איזה סופ"ש מחורבן.

אני באמת מקווה שסבע וחזיזה יעזבו אם זה מה שיביא לקץ של משפחת שחר במכבי חיפה.

כל פעם שאנחנו חושבים שאין לאן עוד לרדת הקיץ הזה מוכיח שיש לנו עוד תחתית

לא חשבתי אחרת
אם כבר הכל זבל אז עד הסוף

מעניין אם כל האלה שבורחים מפה ולא מסכימים לבוא לפה זה אחרי שהם מבינים מה הולך פה מבחינת צוות אימון. אם הייתי שחקן זה הדבר הראשון שהייתי מתעניין לגביו.

לפי הדיווחים הקודמים, הוצע לו 400-450 אלף יורו והוא כבר הסכים, אז בוא נראה איך הדברים מתקדמים.
אם העניין זה כסף, אני מניח שיגישו לו הצעה חדשה שתספק אותו ותנחית אותו פה בהקדם.

עתידות:
"מסאי קיבל כל מה שהוא רצה" אמרו בשורות מכבי חיפה

ברק.י אמר:
לפי הדיווחים הקודמים, הוצע לו 400-450 אלף יורו והוא כבר הסכים, אז בוא נראה איך הדברים מתקדמים.
אם העניין זה כסף, אני מניח שיגישו לו הצעה חדשה שתספק אותו ותנחית אותו פה בהקדם.

יש לך הגדרה מוזרה קצת למילה הסכים

Apoc אמר:
מעניין אם כל האלה שבורחים מפה ולא מסכימים לבוא לפה זה אחרי שהם מבינים מה הולך פה מבחינת צוות אימון. אם הייתי שחקן זה הדבר הראשון שהייתי מתעניין לגביו.

ברור.
גם מהם מחביאים את המאמן.
וואן מן שואו של המנהל המקצועי המהולל.

לא מאשים את אלברמן שהוא מכוון גבוה, מאשים את שחר שלא מוכן לשלם מספיק בגלל זה מכוונים לקראסו ניקוליץ והמדסקגרי ונשארים אם פיירו דגו וגוני נאור…

Hulk אמר:
לא מאשים את אלברמן שהוא מכוון גבוה, מאשים את שחר שלא מוכן לשלם מספיק בגלל זה מכוונים לקראסו ניקוליץ והמדסקגרי ונשארים אם פיירו דגו וגוני נאור…

אם אתה לא מצליח לקנות דירת פנטהאוז ברמת גן אתה עובר לנסות לקנות דירת סטודיו באשקלון? אין באמצע עוד רמות? טיעון מוזר.

אפשר להסתדר בלי בכר כי יש את דגו.
אפשר להסתדר בלי ג'וש יש את ניצן.
אפשר להסתדר בלי אצילי ולא להביא מחליף.
אפשר להסתדר בלי בטובינסיקה כי אולי, יש סיכוי שסביר שבלטקסה(?) יהיה פה.

במקום אבו פאני לא צריך להביא את המרקו הזה, יש את זרגרי ונאור.

Apoc אמר:
Hulk אמר:

אם אתה לא מצליח לקנות דירת פנטהאוז ברמת גן אתה עובר לנסות לקנות דירת סטודיו באשקלון? אין באמצע עוד רמות? טיעון מוזר.

במכבי חיפה זה לתדרך לתקשורת על פנטהאוז ובסוף לקנות קופסת קרטון במרכזית הישנה

Apoc אמר:

גם אם כשחקן אתה עושה בירור ראשוני ומגלה שיש מאמן לא מנוסה, אתה רואה מבחוץ מועדון שעשה שלוש אליפויות רצופות ושני קמפיינים אירופאים רצופים וזה אמור להעיד על עוצמה מספקת, לפחות ברמה המקומית, להשגת תארים.
לכן, אני לא חושב שבחירת הצוות המקצועי משמעותית כמו, נניח, האווירה השלילית שיש בכלל מדי יום בהקשר של הקבוצה.
מספיק לקרוא בפורום וברשתות החברתיות או לקרוא את הדעות של אנשי התקשורת הפורמלית, כדי לקבל רגליים קרות.
בצדק או שלא בצדק, מצטיירת כלפי חוץ תמונה של אובדן שליטה, של חוסר השקעה כלכלית ושל נטישה של שחקנים.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה