ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
כרמליסט ירוק אמר:כל מה שקורה עכשיו זה רק בילד אפ לקראת התפוצצות של הקהל בהפסד הראשון
Jerry אמר:יש לי כמה שאלות
למה דילן עדיין בארץ אם הוא היה לחוץ על לעזוב את הארץ ולא יכל להישאר לעוד עונה?
ולמה עדיין מחביאים את דגו ואיך יש לו את היכולת להעביר אימונים ומשחקים אבל לא להיות במסעת במשך 5-10 דקות ולתת נאום קטן לקהל?
שנתיים עם אופציה לפי הרשמי, מעולה.Kaka אמר:קורנו חתם עד 2026 ולא 2025
נו אתה מבין. אחרי זה אומרים שזה בגלל אבא שלו ותוקפים את כל מי שמעז לפקפק. שיטות מסריחות כמו בפוליטיקה, כשבמועדון מתחילים להתעסק בשטויות שלא קשורות לכדורגל אפשר להבין שאנחנו בדרך לחורבןHulk אמר:Jerry אמר:יש לי כמה שאלות
ולמה עדיין מחביאים את דגו ואיך יש לו את היכולת להעביר אימונים ומשחקים אבל לא להיות במסעת במשך 5-10 דקות ולתת נאום קטן לקהל?
זה לא משנה בלי קשר היה צריך לחתוך אותו בגלל מגבלת הזרים, ומבחינתי דילן בלם טוב מסק ואובדן עצום.
לגבי דגו מסכים, הם רוצים שלא יקפצו עליו הקהל והתקשורת אבל בזה שמתייחסים אליו שונה משאר המאמנים כבר שמים לו גיבנת על הגב
Jerry אמר:נו אתה מבין. אחרי זה אומרים שזה בגלל אבא שלו ותוקפים את כל מי שמעז לפקפק. שיטות מסריחות כמו בפוליטיקה, כשבמועדון מתחילים להתעסק בשטויות שלא קשורות לכדורגל אפשר להבין שאנחנו בדרך לחורבןHulk אמר:Jerry אמר:יש לי כמה שאלות
זה לא משנה בלי קשר היה צריך לחתוך אותו בגלל מגבלת הזרים, ומבחינתי דילן בלם טוב מסק ואובדן עצום.
לגבי דגו מסכים, הם רוצים שלא יקפצו עליו הקהל והתקשורת אבל בזה שמתייחסים אליו שונה משאר המאמנים כבר שמים לו גיבנת על הגב
מה הלחץ על ג'אבר? ירד לי ממנו קצת העונה כשהוא ממשיך להיפצע וגם ביכולת אני מתחיל לחשוב שהוא לא יכול לסחוב אם אין מאחוריו שני קשרים, בכל מקרה חזיזה, עלי, דוד וגולדברג לא ילכו לשום מקום, חשוב בעיקר לשמור את קורנו וסקApoc אמר:האמת שאם יש משהו שקצת ירגיע אותי בכל הקיץ הזה, זה לראות את קורנו, סק, ג'אבר, מוחמד, חזיזה והלוואי גם סבע חותמים על חוזים כל אחד בקבוצה עד 2026 לפחות בלי סעיף יציאה. ביחד עם דוד וגולדברג שכבר חתמו. לפחות לדעת שיהיה פה שלד טוב ואיכותי לא משנה מה. חבל שלא שומעים על משהו עם סק וג'אבר.
Jerry אמר:מה הלחץ על ג'אבר? ירד לי ממנו קצת העונה כשהוא ממשיך להיפצע וגם ביכולת אני מתחיל לחשוב שהוא לא יכול לסחוב אם אין מאחוריו שני קשרים, בכל מקרה חזיזה, עלי, דוד וגולדברג לא ילכו לשום מקום, חשוב בעיקר לשמור את קורנו וסקApoc אמר:האמת שאם יש משהו שקצת ירגיע אותי בכל הקיץ הזה, זה לראות את קורנו, סק, ג'אבר, מוחמד, חזיזה והלוואי גם סבע חותמים על חוזים כל אחד בקבוצה עד 2026 לפחות בלי סעיף יציאה. ביחד עם דוד וגולדברג שכבר חתמו. לפחות לדעת שיהיה פה שלד טוב ואיכותי לא משנה מה. חבל שלא שומעים על משהו עם סק וג'אבר.
KevinDurant אמר:איזה סיפורים של המועדון עם דילאן? חודשים פמפמו שרוצים להשאיר אותו
אין מקום בזרים וזה היה נטו החלטה מקצועית. גם אם הוא היה אומר שהוא רוצה להישאר ומתחנן לשחק פה בחינם לא היה מממשים עליו את האופציה.
Smurk אמר:סק וג'אבר נכנסים לשנה אחרונה בחוזה.