ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
אליאור אמר:KevinDurant אמר:איזה סיפורים של המועדון עם דילאן? חודשים פמפמו שרוצים להשאיר אותו
אין מקום בזרים וזה היה נטו החלטה מקצועית. גם אם הוא היה אומר שהוא רוצה להישאר ומתחנן לשחק פה בחינם לא היה מממשים עליו את האופציה.
אני פשוט חושב שמה שהיה כתוב בפוסט הפרידה שלו אלה מילים של המועדון, גם כי כמו שאתה אומר חודשים שמענו שרוצים לממש עליו וזה התהפך בשנייה האחרונה ואחרי העזיבה של אצילי, גם כי לפי מה שאומרים פה הוא עדיין בארץ וגם כי יש פה אינטרס מובהק של המועדון לגרום לקהל לחשוב שלא מימשו כי השחקן לא רצה להישאר.
בכל אופן החדשות על קורנו אלה החדשות הכי טובות הקיץ הזה. שחקן תענוג. מקווה שגם עם מוחמד, חזיזה וסבע זה יהיה רשמי בקרוב.
אז אני מבין שדיא עוזבApoc אמר:גולדשטיין ממשיך
"דיא סבע אמור להישאר, מכבי חיפה במו"מ מתקדם" ("גם חזיזה ומוחמד צפויים לחתום על הארכות חוזים")
בטח דגו מדליף לו הכל חחחחחgreenguy אמר:בכר עזב,בן דור חזר להיות הכתב מספר 1.
אני יאמין רק שבן דור יפרסם(עצוב)
גם בן דור פרסם הבוקר שמתכוונים להיפגש עם סבע ולהציע לו שדרוגgreenguy אמר:בכר עזב,בן דור חזר להיות הכתב מספר 1.
אני יאמין רק שבן דור יפרסם(עצוב)
KevinDurant אמר:אז אני מבין שדיא עוזבApoc אמר:גולדשטיין ממשיך
"דיא סבע אמור להישאר, מכבי חיפה במו"מ מתקדם" ("גם חזיזה ומוחמד צפויים לחתום על הארכות חוזים")
אגב לגבי ג'אבר, צריך להיות פייר לגביו ולהגיד שהוא היה עם פציעה קשה מאוד שנה שעברה וראינו איך נטע חזר מהפציעה ואיך הוא חזר עונה אחרי
KevinDurant אמר:אגב יהיה מצחיק אם ג'וש יעבור למכבי ת''א ומשפתי שוב יהיה המחליף שלו
Judokan אמר:אליאור אמר:KevinDurant אמר:איזה סיפורים של המועדון עם דילאן? חודשים פמפמו שרוצים להשאיר אותו
אין מקום בזרים וזה היה נטו החלטה מקצועית. גם אם הוא היה אומר שהוא רוצה להישאר ומתחנן לשחק פה בחינם לא היה מממשים עליו את האופציה.
אני פשוט חושב שמה שהיה כתוב בפוסט הפרידה שלו אלה מילים של המועדון, גם כי כמו שאתה אומר חודשים שמענו שרוצים לממש עליו וזה התהפך בשנייה האחרונה ואחרי העזיבה של אצילי, גם כי לפי מה שאומרים פה הוא עדיין בארץ וגם כי יש פה אינטרס מובהק של המועדון לגרום לקהל לחשוב שלא מימשו כי השחקן לא רצה להישאר.
בכל אופן החדשות על קורנו אלה החדשות הכי טובות הקיץ הזה. שחקן תענוג. מקווה שגם עם מוחמד, חזיזה וסבע זה יהיה רשמי בקרוב.
מה זה מילים של המועדון? למה ששחקן שעוזב יכניס לפוסט הפרידה שלו מהקהל הכתבות מהמועדון? מה בדיוק המחויבות שלו למישהו בשביל לשקר עבורם?
אתם כל כך שקועים בקונספירציות שזה כבר הולך למקומות הזויים.
Apoc אמר:KevinDurant אמר:אז אני מבין שדיא עוזבApoc אמר:גולדשטיין ממשיך
אגב לגבי ג'אבר, צריך להיות פייר לגביו ולהגיד שהוא היה עם פציעה קשה מאוד שנה שעברה וראינו איך נטע חזר מהפציעה ואיך הוא חזר עונה אחרי
מה כבר יש לך לאבד מהחתמה של ג'אבר ל3 שנים? זה שחקן עם חוזה נמוך מאוד שאתה יכול לשדרג ועדיין להשאיר על שכר נמוך מאוד ביחס לכוכבים פה.
לדעתי זה דיי no brainer שצריך להשאיר אותו.
חד משמעית. אני כבר שנה מדבר פה בפורום על זה שיש לג'אבר חוזה עד 2024 וחייב לשדרג אותו.Apoc אמר:KevinDurant אמר:אז אני מבין שדיא עוזבApoc אמר:גולדשטיין ממשיך
מה כבר יש לך לאבד מהחתמה של ג'אבר ל3 שנים? זה שחקן עם חוזה נמוך מאוד שאתה יכול לשדרג ועדיין להשאיר על שכר נמוך מאוד ביחס לכוכבים פה.
Apoc אמר:KevinDurant אמר:אז אני מבין שדיא עוזבApoc אמר:גולדשטיין ממשיך
KevinDurant אמר:אגב יהיה מצחיק אם ג'וש יעבור למכבי ת''א ומשפתי שוב יהיה המחליף שלו
מה יש להתחרט? שחקן של 150-200 אלף דולר עם פוטנציאל גבוה, היה שחקן נבחרת ישראל לפני שנהאליאור אמר:Apoc אמר:KevinDurant אמר:אז אני מבין שדיא עוזב
אם נחתים את ג'אבר לפחות מ-3-4 שנים אני צופה שנתחרט על כך.
KevinDurant אמר:מה יש להתחרט? שחקן של 150-200 אלף דולר עם פוטנציאל גבוה, היה שחקן נבחרת ישראל לפני שנהאליאור אמר:Apoc אמר:מה כבר יש לך לאבד מהחתמה של ג'אבר ל3 שנים? זה שחקן עם חוזה נמוך מאוד שאתה יכול לשדרג ועדיין להשאיר על שכר נמוך מאוד ביחס לכוכבים פה.
KevinDurant אמר:מה יש להתחרט? שחקן של 150-200 אלף דולר עם פוטנציאל גבוה, היה שחקן נבחרת ישראל לפני שנהאליאור אמר:Apoc אמר:מה כבר יש לך לאבד מהחתמה של ג'אבר ל3 שנים? זה שחקן עם חוזה נמוך מאוד שאתה יכול לשדרג ועדיין להשאיר על שכר נמוך מאוד ביחס לכוכבים פה.
Apoc אמר:KevinDurant אמר:מה יש להתחרט? שחקן של 150-200 אלף דולר עם פוטנציאל גבוה, היה שחקן נבחרת ישראל לפני שנהאליאור אמר:אם נחתים את ג'אבר לפחות מ-3-4 שנים אני צופה שנתחרט על כך.
הוא מתכוון שאם ניתן לו חוזה קצר נתחרט
אליאור אמר:Judokan אמר:אליאור אמר:אני פשוט חושב שמה שהיה כתוב בפוסט הפרידה שלו אלה מילים של המועדון, גם כי כמו שאתה אומר חודשים שמענו שרוצים לממש עליו וזה התהפך בשנייה האחרונה ואחרי העזיבה של אצילי, גם כי לפי מה שאומרים פה הוא עדיין בארץ וגם כי יש פה אינטרס מובהק של המועדון לגרום לקהל לחשוב שלא מימשו כי השחקן לא רצה להישאר.
מה זה מילים של המועדון? למה ששחקן שעוזב יכניס לפוסט הפרידה שלו מהקהל הכתבות מהמועדון? מה בדיוק המחויבות שלו למישהו בשביל לשקר עבורם?
אתם כל כך שקועים בקונספירציות שזה כבר הולך למקומות הזויים.
שמע, אני מבין שזו הדעה שלך מהתגובה הקודמת שלך אתמול. אני חושב אחרת ורשמתי פה טץאת הנימוקים.
גם למה בכלל ששחקן יכניס את המשפט הזה לפוסט הפרידה שלו? למה זה צריך להיות משנה שזה היה צריך להיכתב?