• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא חלון העברות קיץ 23/24 ע"ש לורן אברג'ל ונייתן בקסטר

• יוצר הנושא יוצר הנושא Smurk
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
הפרסום על ג'וש לצהבת זה הקלאסי של תקשורת הזבל הישראלית.

יש שוער ישראלי פנוי, מכבי תל אביב אולי תצטרך שוער, אז ג'וש מועמד אליהם!
בדיוק כמו שבשבוע שעבר הוא כביכול היה המועמד המפתיע לגמלים. סתם דרך מביכה להביא עוד טראפיק ולמלא את מכסת הכתבות השבועית

ובחלומי:
סבע נשאר
גוש חותם
פיירו משוחרר
זה שם אותנו במקום אחר לגמרי

Judokan אמר:
אליאור אמר:
Judokan אמר:
מה זה מילים של המועדון? למה ששחקן שעוזב יכניס לפוסט הפרידה שלו מהקהל הכתבות מהמועדון? מה בדיוק המחויבות שלו למישהו בשביל לשקר עבורם?

אתם כל כך שקועים בקונספירציות שזה כבר הולך למקומות הזויים.

שמע, אני מבין שזו הדעה שלך מהתגובה הקודמת שלך אתמול. אני חושב אחרת ורשמתי פה טץאת הנימוקים.
גם למה בכלל ששחקן יכניס את המשפט הזה לפוסט הפרידה שלו? למה זה צריך להיות משנה שזה היה צריך להיכתב?

כי זה הדבר הכי טבעי בעולם לכתוב בפוסט פרידה.
בדיוק כמו שאצילי כותב בפוסט הפרידה שלו שהוא קיבל הצעה שלא יכול היה לסרב לה ותודה לשחר שנתן לו את ברכת הדרך.

יפה שאתה חושב אחרת, אבל בדיוק כמו שאתה מרגיש בנוח להכניס את דעתך לכל מקום גם אם היא חוזרת על עצמה מילה במילה ("לא משקיעים ברכש! פיירו לא חלוץ!"), ככה גם אני מרגיש בנוח לחזור על דעתי.
בייחוד בכל ההקשרים הקונספירטביים האלה.

חחחחחחח אהבתי את החיקויים. מה שנכון נכון. יש לי תגובות אמוציונליות ובשבועות האחרונים יש לי הרבה כעס בעקבות מה שקורה.
רק מבהיר - לא באתי בטענות אליך. זה יותר היה בשביל לציין שקראתי את התגובה שלך אליי אתמול בעניין הזה.

The real Tsepo אמר:
ובחלומי:
סבע נשאר
גוש חותם
פיירו משוחרר

+סונדגרן מקבל אזרחות

לא יודע תקשורת לא תקשורת ספין לא ספין
אם גוש במכבי תל אביב אני מבטל תמנוי באותה שניה שזה קורה

Apoc אמר:
The real Tsepo אמר:
ובחלומי:
סבע נשאר
גוש חותם
פיירו משוחרר

+סונדגרן מקבל אזרחות
בוא לא נהיה חזירים. אגב, קורנו רווק והאריך חוזה...
יש תקווה

The real Tsepo אמר:
ובחלומי:
סבע נשאר
גוש חותם
פיירו משוחרר

תכלס אם ניקולסקו בא לפה במקום פיירו אני מבסוט.

The real Tsepo אמר:
Apoc אמר:
The real Tsepo אמר:
ובחלומי:
סבע נשאר
גוש חותם
פיירו משוחרר

+סונדגרן מקבל אזרחות
בוא לא נהיה חזירים. אגב, קורנו רווק והאריך חוזה...
יש תקווה

אני מוכן להתחתן עם קורנו אם צריך. ואני סטרייט עם חברה אבל היא תבין.

אליאור אמר:
Judokan אמר:
אליאור אמר:
שמע, אני מבין שזו הדעה שלך מהתגובה הקודמת שלך אתמול. אני חושב אחרת ורשמתי פה טץאת הנימוקים.
גם למה בכלל ששחקן יכניס את המשפט הזה לפוסט הפרידה שלו? למה זה צריך להיות משנה שזה היה צריך להיכתב?

כי זה הדבר הכי טבעי בעולם לכתוב בפוסט פרידה.
בדיוק כמו שאצילי כותב בפוסט הפרידה שלו שהוא קיבל הצעה שלא יכול היה לסרב לה ותודה לשחר שנתן לו את ברכת הדרך.

יפה שאתה חושב אחרת, אבל בדיוק כמו שאתה מרגיש בנוח להכניס את דעתך לכל מקום גם אם היא חוזרת על עצמה מילה במילה ("לא משקיעים ברכש! פיירו לא חלוץ!"), ככה גם אני מרגיש בנוח לחזור על דעתי.
בייחוד בכל ההקשרים הקונספירטביים האלה.

חחחחחחח אהבתי את החיקויים. מה שנכון נכון. יש לי תגובות אמוציונליות ובשבועות האחרונים יש לי הרבה כעס בעקבות מה שקורה.
רק מבהיר - לא באתי בטענות אליך. זה יותר היה בשביל לציין שקראתי את התגובה שלך אליי אתמול בעניין הזה.

סלייק
מתנצל על טון הדברים! כולנו ממקום רגשי הקיץ

גם מכבי ת''א לא תחתים אותו. כל מי שבודק את מצב הפציעה שלו יודע שזה בעייתי.

חזיזוש אמר:
לא יודע תקשורת לא תקשורת ספין לא ספין
אם גוש במכבי תל אביב אני מבטל תמנוי באותה שניה שזה קורה

איך אפשר ליצור איתך קשר במידה וזה קורה? loll

Apoc אמר:
האמת שאם יש משהו שקצת ירגיע אותי בכל הקיץ הזה, זה לראות את קורנו, סק, ג'אבר, מוחמד, חזיזה והלוואי גם סבע חותמים על חוזים כל אחד בקבוצה עד 2026 לפחות בלי סעיף יציאה. ביחד עם דוד וגולדברג שכבר חתמו. לפחות לדעת שיהיה פה שלד טוב ואיכותי לא משנה מה. חבל שלא שומעים על משהו עם סק וג'אבר.

כל מילה. זה חשוב לא פחות מלעשות רכש חדש, גם אם זה לא מספק.

Jerry אמר:
Apoc אמר:
האמת שאם יש משהו שקצת ירגיע אותי בכל הקיץ הזה, זה לראות את קורנו, סק, ג'אבר, מוחמד, חזיזה והלוואי גם סבע חותמים על חוזים כל אחד בקבוצה עד 2026 לפחות בלי סעיף יציאה. ביחד עם דוד וגולדברג שכבר חתמו. לפחות לדעת שיהיה פה שלד טוב ואיכותי לא משנה מה. חבל שלא שומעים על משהו עם סק וג'אבר.
מה הלחץ על ג'אבר? ירד לי ממנו קצת העונה כשהוא ממשיך להיפצע וגם ביכולת אני מתחיל לחשוב שהוא לא יכול לסחוב אם אין מאחוריו שני קשרים, בכל מקרה חזיזה, עלי, דוד וגולדברג לא ילכו לשום מקום, חשוב בעיקר לשמור את קורנו וסק

הוא בשנת חוזה. אחרי שנטע נכנס לשנת חוזה, האשמנו את המועדון שלא הציע לו הארכת חוזה כשהיה פצוע.
אנחנו גם רואים את השוק הישראלי - כל שחקן שמוכיח שהוא מתאים לרמה כשהוא על המגרש, חייבים להילחם על להשאיר אותו פה.

ג'אבר פרוספקט בן 23 שבמקרה הטוב יוביל את הקבוצה בעתיד וימכר לחו"ל ובמקרה הרע יהיה פה שחקן משלים ברמה שמתאימה למכבי חיפה (כמו שגולסה היה עבור מכבי ת"א לבמשך שנים).

לא צריך שישחררו את פיירו.
תן לי ג'וש, בלטקסה, זר 6 טוב וסבע ואנחנו במצב טוב מאוד.

באמת שפיירו הוא מהדברים האחרונים שמדאיגים אותי כרגע, בשיא הרצינות.

KevinDurant אמר:

הוא פחות מדאיג כי הוא יהיה הזר השישי, אבל יהיה נחמד להחליף אותו למשחקים באירופה במשהו טוב יותר.
לדעתי אנחנו הולכים עם שוראנוב כחלוץ ראשון העונה ואני חושב שהוא יהיה לא רע.

KevinDurant אמר:

לא נסגר הקטע עם ג'וש?

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה