The real Tsepo
תנו לו את הסרט
אני חושב שאתה מדבר על ז'אנר מאוד ספציפי של שחקנים שהם אחוז זעום מהיצע השחקנים שיכול להגיע לפה. שחקנים סטייל שרי שנמצאים בשלבי הקריירה האחרונים ורוצים לראשונה לזכות ולהיות תחרותיים על תארים. אם לשחקנים בפרופיל גבוה שמועמדים לפה, שהם לא בגילאי ה30, איכפת ממשתנים כמו דמויות מקצועיות ספציפיות, האופן שבו הקבוצה, נבנתה הפילוסופיה של הקבוצה וכדומה סביר שהם שחקנים שמראש כנראה מכוונים לשלב הבא ורואים בנו כפלטפורמה להמשיך הלאה, ואז למה להם לבוא לישראל מלכתחילה?Ganjot אמר:אתה חזק בלהיות עיוור למציאות.nk1230 אמר:Nadav אמר:זה כבר לא ככה, זה שהם מאתרים שחקנים טובים זה משהו אחד אבל העובדה שסוכן של שחקן זר כזה או אחר בראש בראשונה בודק מי הוא צוות האימון ומה השאיפות של המועדון מרחיק הרבה מועמדים.
אם שנה שעברה הסוכן בודק ושומע שיש מאמן שנחשב הטוב ביותר שיש לליגה הזו להציע ושהוא הוביל את הקבוצה לשלוש אליפויות + שלב בתים והמאמן הזה כן ממשיך זה גם פקטור בשביל השחקן.
אבל במצבנו מבדיקה מהירה מגלים שמונה מאמן חסר ניסיון, שהשחקן המרכזי עזב ביחד עם שני שחקני מפתח. כמו שאנחנו האוהדים פסימיים גם השחקנים הזרים חושבים פעמיים אם להגיע.
ואוו אתה חזק בקונספירציות...
זה בדיוק עובד ככה, זה לא עניין של דעה, זאת עובדה.
סוכנים רוצים ששחקנים יגיעו למקום שיקדם אותם בקריירה או מבחינה כלכלית.
כשהקבוצה לא יציבה, זה משפיע ומרחיק שחקנים.
רוב הסוכנים מתייעצים עם סוכן מקומי ובודקים את השטח לפי זה, ואז אותו סוכן אומר להם שהקבוצה הזו כרגע איבדה את הכוכב שלה, המאמן שלה שבנה הכל הלך ובמקום זה הביאו מאמן מהנוער.
רוב השחקנים שיגיעו לפה שכביכול "לא אמורים" להגיע לפה זה ממינעים כלכליים, רמת חיים טובה, הערצה מצד הקהל והקהל בכלל וכו.
אני כן מסכים איתך על העובדה שכשברק מדבר באופן ישיר עם השחקני רכש (מה שאני בטוח שקרה אצל רובם) הסיכוי שלו לשכנע את אותם אלו שמתנדנדים הוא הרבה יותר גבוה מדגו.