ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
לא מסכים. בהיכרותי עם החשיבה של האנשים שם הם בטח אמרו לעצמם שאי אפשר לקחת אליפות שנה רביעית ברצף וזה גם חלק מהחשיבה שהביאה לפה מאמן כמו דגו.The real Tsepo אמר:אל תהיו מגוחכים ברור שהמטרה היא אליפות.
הבעיה היא לא ההצבת מטרות אלא היהירות בדרך להשיג אותן. נקווה שהמגמה של החלון הזה תשתנה
לא היה שום רציונל למכור שום מנייהbenrey אמר:קשה לקחת אליפות 4 שנים ברציפות
לא סתם זה לא קרה 60 שנה, אני מניח שהרציונאל היה למכור את המניה שהיא בשיא ואז לנסות לבנות שלד חדש שאמור יהיה לרוץ קדימה עוד כמה שנים וגם אם לא יביא אליפות השנה, אז אולי שנה הבאה או אחריה.
בוא נראה מה יהיה, למרות הטענות שיש כמה זקנים בסגל, יש גם לא מעט צעירים שיכולים לפרוץ וזה יכול להיות שינוי מרענן כי אצל בכר כמעט ולא ראינו את זה.
Shocking4U אמר:לא מסכים. בהיכרותי עם החשיבה של האנשים שם הם בטח אמרו לעצמם שאי אפשר לקחת אליפות שנה רביעית ברצף וזה גם חלק מהחשיבה שהביאה לפה מאמן כמו דגו.The real Tsepo אמר:אל תהיו מגוחכים ברור שהמטרה היא אליפות.
הבעיה היא לא ההצבת מטרות אלא היהירות בדרך להשיג אותן. נקווה שהמגמה של החלון הזה תשתנה
benrey אמר:קשה לקחת אליפות 4 שנים ברציפות
לא סתם זה לא קרה 60 שנה, אני מניח שהרציונאל היה למכור את המניה שהיא בשיא ואז לנסות לבנות שלד חדש שאמור יהיה לרוץ קדימה עוד כמה שנים וגם אם לא יביא אליפות השנה, אז אולי שנה הבאה או אחריה.
בוא נראה מה יהיה, למרות הטענות שיש כמה זקנים בסגל, יש גם לא מעט צעירים שיכולים לפרוץ וזה יכול להיות שינוי מרענן כי אצל בכר כמעט ולא ראינו את זה.
לא אמרתי שהם מחפשים להיכשל. אני פשוט לא חושב שמבחינתם אי לקיחת אליפות היא כישלון. רוצים לקחת אליפות אבל בוא נגיד שלא מתאבדים על זה כמו ב3 העונות האחרונות.Judokan אמר:Shocking4U אמר:לא מסכים. בהיכרותי עם החשיבה של האנשים שם הם בטח אמרו לעצמם שאי אפשר לקחת אליפות שנה רביעית ברצף וזה גם חלק מהחשיבה שהביאה לפה מאמן כמו דגו.The real Tsepo אמר:אל תהיו מגוחכים ברור שהמטרה היא אליפות.
אז למה שינסו ללכת על אילהימהריטרה? היה הרבה יותר נוח להם ללכת על איזה פרוספט.
או למה שיחתימו את קנדיל ולא יבטיחו מקום לפיינגולד?
אין לי שום ספק שמבחינתם, היעד שעבורו הקבוצה נבנית הוא אליפות
כל הדברים שאמרת כסף היה פותר…KevinDurant אמר:לא היה שום רציונל למכור שום מנייהbenrey אמר:קשה לקחת אליפות 4 שנים ברציפות
אם אצילי לא היה מקבל הצעה מחו''ל הוא היה נשאר פה, אם לא היה בלאגן עם הזרים באטו היה נשאר פה, אם ג'וש לא היה בעייתי גם הוא היה נשאר פה.
מי ישמע יענקלה חיפש מי יקנה את אצילי ורק שיווק אותו החוצה
Shocking4U אמר:1. שחר זה שחר והוא כבר אמר בעבר שמקום 2 זה הישגברק.י אמר:Shocking4U אמר:אני אומר שהם חותמים על שלב בתים אירופאי כלשהו ומקום 2/3
למה שהם יחתמו על דבר כזה?
יש להם עדיין סיכוי לבנות סגל טוב יותר מאשר בשתי האליפויות הראשונות של בכר.
2. כי איבדנו מלא שחקנים והם לא מוכנים להשקיע כסף המחליפים + המאמן חלש וחסר ניסיון.
Shocking4U אמר:צריך להבדיל בין המקרים של אצילי לאבו פאני. אצילי קיבל הצעה שהמועדון לא יכול כלכלית להתחרות איתה והפעילו את הסעיף שלו משמע אין לך סיי בסיפור. אבו פאני קיבל הצעה כספית דומה למה שמרוויחים המשתכרים הבכירים במכבי חיפה וההונגרים לא שילמו אפילו את הסעיף שחרור שלו משמע היית יכול לסרב למכור אותו. מקרה אבו פאני חמור יותר ממקרה אצילי כי היה בבירור אפשר להשאיר אותו כאן תמורת שדרוג כספי והמועדון בחר שלא לעשות את זה.