• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא חלון העברות קיץ 23/24 ע"ש לורן אברג'ל ונייתן בקסטר

• יוצר הנושא יוצר הנושא Smurk
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
ברק.י אמר:
אליאור אמר:
ברק.י אמר:
כשאין מידע קונקרטי מדברים על הערכות והערכות של ״פסימיים״ ו-״אופטימיים״ הן בקצה של חוסר הידיעה לגבי מה שקורה מאחורי הקלעים, בדיוק איפה שאנחנו כקהל נמצאים ובדיוק איך שאנחנו מדברים אחד על השני גם בקהל. אלו כתבות ניבוי שמבוססות אינטואיציה ורגש.

אין חוסר ידיעה. יש כלום.

לא קונה את זה.
אולי אין מו״מ מתקדם, אבל אלברמן והצוות שלו קמים בבוקר ועושים משהו. אין להם שמות של מועמדים אפילו.
הקיץ עשינו ארבע החתמות שמהן רק על רפאלוב ידעו בשלב מוקדם. כל שאר השמות שעלו באו מדיווחים זרים.

רוצה מועמדים? כנס לנושא סקאוטינג ותקרא ידיעות של הסלב. כולם מועמדים. אני גם יכול לתת לך פה 5 שמות של מועמדים אם אתה רוצה. די עם החרטה הזאת. ברור שיש מועמדים, אבל מה המשמעות של "מועמד"? המשמעות היא כלום.
מבין ארבע ההחתמות שעשינו רק שתיים הן בפרופיל גבוה שמעניין את הקהל. מתוכן על רפאלוב ידעו יותר משבוע וחצי מראש אם אני זוכר נכון. קנדיל וניצן אלה שליפות מהמותן. לא דברים שהתבשלו במשך הרבה זמן. לפחות על ניצן אין על זה עוררין כי הוא הגיע כמה ימים אחרי שבקסטר הבריז.
כך יוצא שמתוך כל ארבע ההחתמות רק שתיים רלוונטיות ועל אחת מהן ידענו הרבה קודם.

ג׳ודו תיאר את זה נכון. הם עסוקים בלכבות שריפות שחלקן הם הדליקו בעצמם. זה כבר ממש לא תוכנית סדורה או אסטרטגיה כלשהי אלא פשוט מתנהלים ממשבר למשבר.

Shocking4U אמר:
ג׳ודו תיאר את זה נכון. הם עסוקים בלכבות שריפות שחלקן הם הדליקו בעצמם. זה כבר ממש לא תוכנית סדורה או אסטרטגיה כלשהי אלא פשוט מתנהלים ממשבר למשבר.

לא ברור לי איך אפשר לכבות שריפות בלי להשקיע שקל. גם מכבי אש צריכים תקציבים כדי לכבות שריפה (דלק, מים).

סבע מורח אותנו אה? אמרו פה שהוא הבטיח תשובה בתחילת השבוע שעבר ולא שמענו כלום חוץ מהמילה "אופטימיות" שגורמת באופן טבעי הקיץ להפך הגמור.

אליאור אמר:
סבע מורח אותנו אה? אמרו פה שהוא הבטיח תשובה בתחילת השבוע שעבר ולא שמענו כלום חוץ מהמילה "אופטימיות" שגורמת באופן טבעי הקיץ להפך הגמור.
יברח כמו נייתן

אליאור אמר:
ברק.י אמר:
אליאור אמר:
אין חוסר ידיעה. יש כלום.

לא קונה את זה.
אולי אין מו״מ מתקדם, אבל אלברמן והצוות שלו קמים בבוקר ועושים משהו. אין להם שמות של מועמדים אפילו.
הקיץ עשינו ארבע החתמות שמהן רק על רפאלוב ידעו בשלב מוקדם. כל שאר השמות שעלו באו מדיווחים זרים.

רוצה מועמדים? כנס לנושא סקאוטינג ותקרא ידיעות של הסלב. כולם מועמדים. אני גם יכול לתת לך פה 5 שמות של מועמדים אם אתה רוצה. די עם החרטה הזאת. ברור שיש מועמדים, אבל מה המשמעות של "מועמד"? המשמעות היא כלום.
מבין ארבע ההחתמות שעשינו רק שתיים הן בפרופיל גבוה שמעניין את הקהל. מתוכן על רפאלוב ידעו יותר משבוע וחצי מראש אם אני זוכר נכון. קנדיל וניצן אלה שליפות מהמותן. לא דברים שהתבשלו במשך הרבה זמן. לפחות על ניצן אין על זה עוררין כי הוא הגיע כמה ימים אחרי שבקסטר הבריז.

לא רוצה מועמדים. רוצה שחקן חתום.
אני אומר שהם לא יודעים אפילו מי מועמד, אז בטח שלא ידעו אם יש התקדמות במו״מ מול מישהו.

אם היה להם מידע על החתמה של שחקן בפרופיל נמוך, הם עדיין היו מפרסמים. זה לא משנה כמה גדולה העסקה. בסופו של דבר, הם ידעו הקיץ רק על רפאלוב.

הקיץ הקודם היה היסטורי ברמתו. אי אפשר לצפות לפגיעה בזרים איכותיים באמצע יוני כל שנה, זו לא המציאות.
נעשו פה הרבה החלטות גרועות והזויות הקיץ אבל זה שאין פה קשר אחורי זר עדיין זה רחוק משערוריה. זה טבעי. עם עוד שבועיים שלושה לא יהיה פה קשר אז אדבר אחרת.

אליאור אמר:
Shocking4U אמר:

לא ברור לי איך אפשר לכבות שריפות בלי להשקיע שקל. גם מכבי אש צריכים תקציבים כדי לכבות שריפה (דלק, מים).
מכבים ברשלנות. לדוגמא עם ניצן. רק כי הוא יכל להגיע בחינם ובקלות אז הם הביאו אותו.

Shocking4U אמר:
אליאור אמר:
Shocking4U אמר:

מכבים ברשלנות. לדוגמא עם ניצן. רק כי הוא יכל להגיע בחינם ובקלות אז הם הביאו אותו.
ההחלטה עם ניצן עוד עשויה להצטייר אחרת אם יבוא שוער אחר. אם דניאל פרץ מקבל היום צהוב שריף כיוף מפספס את המחנה אימון ואתה עושה מחנה רק עם פוקס.
אני עדיין מקווה שזה פלסטר, כי אם לא זה עוד אחת מבין החלטות הזויות שנעשו

אליאור אמר:

מחכים לעדכון בגזרתו.

The real Tsepo אמר:
Shocking4U אמר:
אליאור אמר:
ההחלטה עם ניצן עוד עשויה להצטייר אחרת אם יבוא שוער אחר. אם דניאל פרץ מקבל היום צהוב שריף כיוף מפספס את המחנה אימון ואתה עושה מחנה רק עם פוקס.
אני עדיין מקווה שזה פלסטר, כי אם לא זה עוד אחת מבין החלטות הזויות שנעשו
שיגיע שוער אחר נדבר. בינתיים זאת
החלטה הזויה, מביכה ומבישה.

ברק.י אמר:
אליאור אמר:
ברק.י אמר:
לא קונה את זה.

לא רוצה מועמדים. רוצה שחקן חתום.
אני אומר שהם לא יודעים אפילו מי מועמד, אז בטח שלא ידעו אם יש התקדמות במו״מ מול מישהו.

אם היה להם מידע על החתמה של שחקן בפרופיל נמוך, הם עדיין היו מפרסמים. זה לא משנה כמה גדולה העסקה. בסופו של דבר, הם ידעו הקיץ רק על רפאלוב.

אבל הרבה יותר קשה לדעת מי מועמד כי יכולים להיות 30 שמות מועמדים ואף אחד לא באמת רלוונטי. אז מה זה לא יודעים מי מועמד? מועמד זה שם שאמרו את השם שלו. גם מי ידליף דברים חסרי חשיבות כאלו?
מה זה ידעו רק על רפאלוב? איך אפשר בכלל לקחת בחשבון את ההחתמות של קנדיל וניצן? נו באמת. אגב, מזכיר לך שהתקשורת ידעה על המדגסקרי שבסוף לא הגיע.

אתה סתם משכנע את עצמך שמחר בבוקר פתאום איזה קשר מטורף שאף אחד לא חשב עליו יחתום בקבוצה ושכל הכבוד לעושים במלאכה שעובדים בשקט. המציאות הפוכה בינתיים.

Shocking4U אמר:
אליאור אמר:
Shocking4U אמר:

כנראה שזו המדיניות הקיץ. זול, מהיר וקל.

איפה הכסף שהבטיחו לנו שישקיעו בשחקנים? מישהו יודע לאן הכסף נעלם? מה פספסנו?

https://twitter.com/ARagab/status/1673989543001767936?t=CgIF9gw2TEQ6uZVx2Am3AQ&s=19

נטען פה בתגובה לציוץ שמדבר על הדיווח שעלה היום שסבע דחה הצעה מהאמירויות, שלא הייתה לסבע שום הצעה מהאמירויות. והכל זה ספינים של הסוכנים שלו שמנסים להשיג לו חוזה, והמועדונים לא רוצים.

יאללה יענקלך, סגור לנו כבר את דיא ודולב, נוכל לחלופ על אליפות רביעית.

יאללה רק שישאר פה
בן זונה קצב מנסה להרוס חנו את הקבוצה בכוח

אם הוא נשאר, זה צריך להיות בלי אופציה לקבל שחרור בחינם
שחקן טוב, הכל טוב ויפה, אבל אין שום סיבה שאנחנו נהיה תלויים איתו באוויר. אנחנו לא מכבי נתניה

גם אם הוא ישאר זה פשוט לדחות את הקץ. אותו הסיפור יקרה בינואר או בקיץ.

Shocking4U אמר:
גם אם הוא ישאר זה פשוט לדחות את הקץ. אותו הסיפור יקרה בינואר או בקיץ.

אז מה אתה מציע? לוותר עליו?
לא הבנתי.

זה התנאים של השחקן. הוא רוצה להשאיר לעצמו אופציה של יציאה לשם.
אין לך את האפשרות לוותר עליו.
אם הוא לא מסכים לבטל, צריך לדחות את הסעיף, ולהגדיל אותו כמה שיותר.

למרות שאני חושב שככל שעובר הזמן, הסיכוי שלו לקבל שם חוזה יורד ויורד.
תראה את הדיווחים שיוצאים משם, הסוכנים מנסים לדחוף אותו כבר מינואר, ואף אחד לא רוצה.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה