• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא חלון העברות קיץ 23/24 ע"ש לורן אברג'ל ונייתן בקסטר

• יוצר הנושא יוצר הנושא Smurk
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חחח סבע עושה פיק מי לקבוצות באמירויות

עוד שנייה יורד על הברכיים

מביך.

מעניין כמה גאנדלמן יעלה. הייתי מביא אותו לפה וזר בעמדה אחרת כבר.

הבחור מניז'ני עם רזומה הזוי, בן 28 ששיחק בליגות נמוכות בעיקר כנראה פרץ רק בשתי העונות האחרונות

על פי אותו פרסום, מאיגה אישר את ההתעניינות מישראל והביע נכונות לעבור. הקשר שיחק בשנהה חולפת בניז'ני נובגורד בה רשם 22 הופעות וכבש שער אחד. הקשר בן ה-28 שיחק קודם בוואלס מוסקבה מליגה נמוכה ברוסיה, כשקודם לכן קיים מידע מאוד דל לגביו ברשת, שכן התחיל לשחק בצורה מקצוענית רק בשנים האחרונות.

אני גם העליתי שם של מאייגה

אבל מאייגה אחר: https://www.transfermarkt.com/habib-maiga/leistungsdatendetails/spieler/293944

דיא סבע: "הדיווחים על כך שסירבתי להצעת אל וואחדה היו לא נכונות. אל וואחדה היא אחת הקבוצות הגדולות באיחוד האמירויות ואני אהיה גאה ללבוש את החולצה שלה. יהיה לי לכבוד לשחק בליגה האמירתית באופן כללי ויש לי מספר הצעות מילוליות מקבוצות באמירויות, אך שום דבר רשמי עדיין."

SaTla אמר:
על פי אותו פרסום, מאיגה אישר את ההתעניינות מישראל והביע נכונות לעבור. הקשר שיחק בשנהה חולפת בניז'ני נובגורד בה רשם 22 הופעות וכבש שער אחד. הקשר בן ה-28 שיחק קודם בוואלס מוסקבה מליגה נמוכה ברוסיה, כשקודם לכן קיים מידע מאוד דל לגביו ברשת, שכן התחיל לשחק בצורה מקצוענית רק בשנים האחרונות.
שחקן בן 28 שעד לפני שנתיים לא ידוע בכלל באיזה ליגות מקצועניות שיחק. אם זה החיזוק שמגיע לקישור ועל זה הם משקיעים זר אז צריך לקפל דחוף אבל

Shocking4U אמר:
SaTla אמר:
שחקן בן 28 שעד לפני שנתיים לא ידוע בכלל באיזה ליגות מקצועניות שיחק. אם זה החיזוק שמגיע לקישור ועל זה הם משקיעים זר אז צריך לקפל דחוף אבל

במקרה כזה אני לוקח בעירבון מוגבל את ה-28.

אני אוהב את החשיבה על השוק הרוסי בגלל המצב, אבל על פניו זה לא השחקן שצריך להיות פה. מקווה שזה עוד ספין כמו כל השמות שעלו מאז שמרקו סירב.

לפי הרזומה זה שחקן להפועל חיפה לא מכבי חיפה

ובנוגע לסבע, לדעתי כבר זה נהיה לא רציני לבנות על שחקן שמשחק קחי אותי שרון בתקשורת האמירתית ושולח את הסוכנים שלו לברבר בלי הפסקה. יאללה חבר, רוצה לעזוב? תביא הצעה ולך. נמאס.

Shocking4U אמר:
SaTla אמר:
שמע גם קורנו וסונדגרן שיחקו בליגות נמוכות ופרצו מאוחר.
אבל ברור שאחרי ההצהרות והעזיבות הציפייה שיביאו קשר בפרופיל הרבה יותר גבוהה היא מוצדקת, ומאכזב עם זה מה שיביאו.

נחמני עזב לרשמית לסקוטלנד. יתאחד עם סטריין.
המתווה הוא השאלה עם אופצית רכישה. לא ברור מה גובה האופציה.

Hulk אמר:
Shocking4U אמר:
SaTla אמר:
שמע גם קורנו וסונדגרן שיחקו בליגות נמוכות ופרצו מאוחר.
אבל ברור שאחרי ההצהרות והעזיבות הציפייה שיביאו קשר בפרופיל הרבה יותר גבוהה היא מוצדקת, ומאכזב עם זה מה שיביאו.
אם זה מה שיביאו זה בדיחה. היו מביאים אפילו את השם הכי פחות טוב שאפוק העלה והוא עדיין יהיה יותר טוב משחקן שמשחק כדורגל מקצועני רק שנתיים.

כרמליסט ירוק אמר:
הבחור מניז'ני עם רזומה הזוי, בן 28 ששיחק בליגות נמוכות בעיקר כנראה פרץ רק בשתי העונות האחרונות
גם כן פריצה, קבוצה מתחתית הליגה הרוסית שניצלה מירידה במשחק פלייאוף.

יומיים למחנה ומשחק אימון ראשון במחנה ואין זכר לקשר אחורי.

כדור הארץ לאלברמן האם שומע?

נכון שאלברמן אמר שצריך להביא שחקנים למחנה.
כל הקיץ הזה הוא בלאגן גדול שהקשה על ההכנה(כן. חלק באשמתו של אלברמן). ניסו להביא שחקן, דיברו עם כמה מועמדים, על חלקם אתה יודע כמו מרקו, ועל חלקם לא.
נניח שלא מצאו את השחקן שרוצים, מה אתה רוצה שאלברמן ייעשה, יביא שחקן למחנה למרות שהוא חושב שהוא לא ברמה, רק כדי להגיד "הבאתי שחקן למחנה".

להזכירכם דילן וסק הגיעו אחרי המחנה, ככה שזה לא חד משמעי, לכאן או לכאן.

שיבוא השחקן נשפוט את זה.

לגבי כושר גופני אני לא דואג. לא הולכים להביא שחקן חופשי, אלא שחקן תחת חוזה שישלמו עליו, משמע שחקן שמתאים באופן רציף עם קבוצה.

וכן, עדיף לסגור את זה כמה שיותר מהר, שיהיה זמין לשלב השני באירופה.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה