״כשאנחנו רואים את ההתקדמות של זרגרי במחנה האימונים, אולי לא יהיה נכון להביא קשר זר בכיר שיעצור את ההתקדמות שלו ושל שחקנים כמו גוני נאור. לא צריך להביא בכוח קשר, נביא רק אם באמת נרגיש שיש צורך״
הציטוטים של מחר ^
הציטוטים של מחר ^
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Jerry אמר:חבל שלא הולכים על אינו, לא בושה להגיד שלא מוצאים אופציות טובות בשלב הזה, יש מיליון שמות כי המועדון בפאניקה והסוכנים מנצלים את זה
הוא בכלל לא אפורNOSFERATU ZODD אמר:ראנטו בתחפושת.
עריכה:
על פניו נראה שחקן פחות אפור.
NOSFERATU ZODD אמר:הרגשה שהפורטוגלי מגיע.
Apoc אמר:NOSFERATU ZODD אמר:הרגשה שהפורטוגלי מגיע.
אני בעדו
גם פורטוגלי וגם שיחק בליגה הטורקית
שילוב סטטיסטי להצלחת זרים בליגה שלנו הכי טוב שיכול להיות
Kozmo אמר:Apoc אמר:NOSFERATU ZODD אמר:הרגשה שהפורטוגלי מגיע.
אני בעדו
מסכים לגבי הסטטיסטי, אבל מה לגבי היכולת? מה ההתרשמות? מכיר?
להבנתי הוא נתן עונת פריצה, דומה לסטטוס של קורנו אשתקד.
Apoc אמר:Kozmo אמר:Apoc אמר:אני בעדו
כן מן הסתם מכיר אותו, אני מכיר את כל הקשרים האחוריים בליגות האירופאיות ששווים משהו ומסיימים חוזה העונה או עונה הבאה, עברתי על השם שלו כמה וכמה פעמים ואהבתי את ההתקדמות שלו העונה. הוא אגרסיבי מאוד מצד אחד ומצד שני מקדם את המשחק הרבה להתקפה עם התקדמויות סטייל לביא ומסירות חכמות קדימה וכאלה.
אני לא חשבתי שהוא ריאלי כי להבנתי שחקן שעושה עונת התקדמות חיובית בטורקיה אמור להמשיך בטורקיה. כלכלית זה לבל אחר לגמרי מהליגה שלנו.
כן מן הסתם מכיר אותו, אני מכיר את כל הקשרים האחוריים בליגות האירופאיות ששווים משהו ומסיימים חוזה העונה או עונה הבאה, עברתי על השם שלו כמה וכמה פעמים ואהבתי את ההתקדמות שלו העונה. הוא אגרסיבי מאוד מצד אחד ומצד שני מקדם את המשחק הרבה להתקפה עם התקדמויות סטייל לביא ומסירות חכמות קדימה וכאלה.
אני לא חשבתי שהוא ריאלי כי להבנתי שחקן שעושה עונת התקדמות חיובית בטורקיה אמור להמשיך בטורקיה. כלכלית זה לבל אחר לגמרי מהליגה שלנו.
מי אמר?Kaka אמר:אמרו שיש מו"מ עם 3 קשרים, אחד מהם מהליגה הרוסית. אחד מהם אמור להגיע שבוע הבא למחנה האימונים.
Shocking4U אמר:מי אמר?Kaka אמר:אמרו שיש מו"מ עם 3 קשרים, אחד מהם מהליגה הרוסית. אחד מהם אמור להגיע שבוע הבא למחנה האימונים.
אם מה שאתה שומע לגבי הליגה הרוסית נכון זה אומר שיזרקו עכשיו כל יום שם של קשר אחר מהליגה הרוסית בתקשורת. נקווה שזה לא השם שעלה אתמול/היום בבוקר שהתחיל לשחק כדורגל מקצועני לפני שנה וחצי.Kaka אמר:Shocking4U אמר:מי אמר?Kaka אמר:אמרו שיש מו"מ עם 3 קשרים, אחד מהם מהליגה הרוסית. אחד מהם אמור להגיע שבוע הבא למחנה האימונים.
זה מה שאמרו לי. עד ראשון צריך להגיע שחקן.
אבל למדנו שמה שאומרים במועדון זה לא 100 אחוז נכון.