ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Apoc אמר:גם אם כן גם אם לא זה לא אומר הרבה עם כל הרצון של האוהדים לייצר סקופ מכל דבר.
Gutti אמר:Apoc אמר:גם אם כן גם אם לא זה לא אומר הרבה עם כל הרצון של האוהדים לייצר סקופ מכל דבר.
אני דיי בטוח שיענקלה לא מסתכל על שחקנים סתם ככה בשביל הכיף. בטח כשזה עולה על הסטנדרטים שמכבי מחפשת כדוגמת אפריקאי, גבוה וכו
NOSFERATU ZODD אמר:לא יודע למה זה מצחיק אותי ששחר מסתכל על הטרנספר מרקט.
זה נשלח לו בווצאפ אז הוא לא מדפדף סתם באתר, יש אופציה שזה שם שהסקאוטים העלו (כמו שיזהר הראה בטוויטר שהוא עקב אחרי דילן וסק כבר מלפני כמה שנים עם צילום מסך מהווצאפ) או שסתם מקורב/אוהד שלח לו שחקן והוא הראה את זה ליענקלה. בכל מקרה לא נראה שהשחקן הזה בכלל ריאלי לכאן, אמור להיות ברמה גבוהה מאודApoc אמר:גם אם כן גם אם לא זה לא אומר הרבה עם כל הרצון של האוהדים לייצר סקופ מכל דבר.
וכנראה שלא מפוברקת כי יענקלה נחת עכשיו במחנה ואלו הבגדים שהוא לובש לפי התמונה שיגאל גולדשטיין פרסם.
Apoc אמר:NOSFERATU ZODD אמר:לא יודע למה זה מצחיק אותי ששחר מסתכל על הטרנספר מרקט.
הוא גם כותב פה בפורום תחת השם חזיזוש
Apoc אמר:NOSFERATU ZODD אמר:לא יודע למה זה מצחיק אותי ששחר מסתכל על הטרנספר מרקט.
אליאור אמר:Apoc אמר:NOSFERATU ZODD אמר:לא יודע למה זה מצחיק אותי ששחר מסתכל על הטרנספר מרקט.
ואלברמן זה שוקינג?