• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא חלון העברות קיץ 23/24 ע"ש לורן אברג'ל ונייתן בקסטר

• יוצר הנושא יוצר הנושא Smurk
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
כרמליסט ירוק אמר:
עוד הצלחה ניהולית מבריקה של אלברמן. לא ראיתי שלומיאל כזה בחיים

אני באמת לא חושב שהוא מעורב בפרטי החוזים לרמה כזו של סעיפי שחרור
זה בטח סוכן ומחלקה משפטית ועוזי מור הג'נטלמן

איך שחר מתרגש בטח, עוד שחקן בית הולך להימכר לאירופה

SaTla אמר:
https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1675818586428801026
מה יא בני זוונות
גם אותו לוקחים לנו

מצער לאבד שחקן מבטיח, אבל אני חושב שזה עדיף לנו (ואני יודע שאני בדעת מיעוט).
קודם כל, כי הרצון לשלב צעירים בעונה הקרובה מוגזם ועלול לפגוע ברמת הסגל. פרידה מאחד הצעירים תאפשר להביא רכש אחר, מבלי שהמסר לקהל ולשחקני הבית יהיה שלא מאמינים בצעירים שלנו.
ושנית, כי הקבוצה מתקשה למכור שחקנים לאירופה ומכירת שחקן צעיר לזלצבורג יכולה למשוך לפה צעירים אחרים שרוצים להתקדם לאירופה (למשל, דיאק).

ברק.י אמר:
SaTla אמר:
https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1675818586428801026
מה יא בני זוונות
גם אותו לוקחים לנו

מצער לאבד שחקן מבטיח, אבל אני חושב שזה עדיף לנו (ואני יודע שאני בדעת מיעוט).
קודם כל, כי הרצון לשלב צעירים בעונה הקרובה מוגזם ועלול לפגוע ברמת הסגל. פרידה מאחד הצעירים תאפשר להביא רכש אחר, מבלי שהמסר לקהל ולשחקני הבית יהיה שלא מאמינים בצעירים שלנו.
ושנית, כי הקבוצה מתקשה למכור שחקנים לאירופה ומכירת שחקן צעיר לזלצבורג יכולה למשוך לפה צעירים אחרים שרוצים להתקדם לאירופה (למשל, דיאק).
הרצון לשלב צעירים בעונה הקרובה זה כי אין לך מישהו אחר, מענאן או שיבלי אתה יודע מה תקבל פחות או יותר, מהשחקנים שיש לך (בתכלס, מי? ציבוטה? סוף?) אתה יודע שתקבל כלום ושום דבר.
פרידה מאחד הצעירים לא תאפשר להביא רכש כמו שלא הביאו רכש אחרי שהשיגו מיליונים מליגת האלופות, או על אצילי.
צעירים לא יגיעו לפה להתקדם אם ישלמו להם בשכר של חייל, אין להם סיבה לפה.

איך הצהבת מצליחים להשאיר את ה-כוכב של נבחרת הנוער והחלוץ המרכזי של הצעירה (שאם אני לא טועה החוזה שלו עמד לפוג) ואנחנו נמכור בשקל וחצי את ענאן

אוהדי מכבי חיפה: "חלאיילי לא בשל, לשלוח אותו לעפולה. רוצים לשלב צעירים על חשבון הצלחות. בושה"

גם אוהדי מכבי חיפה: "בושה שמוכרים את חלאיילי. עוד נכס הלך. יענקלך"

לא משדרגים את הכוכבים הנוכחיים שלך כי "יש תקרת שכר" ושמים סעיפי יציאה מצחיקים על כוכבי העתיד. איך אפשר לבנות עתיד ולהצליח ככה?

שלומי בן עזרא גומר אותנו הקיץ. קודם אבו פאני, עכשיו חלאיילי, גם על פיינגולד הוא מייצר בלאגן.

סוכן כאוס.

שוער עולה אמר:
אוהדי מכבי חיפה: "חלאיילי לא בשל, לשלוח אותו לעפולה. רוצים לשלב צעירים על חשבון הצלחות. בושה"

איפה הסתירה פה בדיוק?
הוא לא בשל, לשלוח אותו להשאלה ולהחזיר אותו עוד חצי שנה/ שנה במטרה שיפציץ.
אם הוא ימכר אתה תפסיד אותו כישראלי

אני מכיר דווקא הרבה אוהדים שחושבים שצריך לשלב אותו כבר העונה בבוגרים אצלנו. אני אחד מהם וזה עוד לפני הטורניר של הנוער והצעירה.

שוער עולה אמר:

חשבת פעם שאולי אלה לא אותם אוהדים?
ואגב - מה הסתירה פה?

אם מישהו היה מנסה להחריב בכוח כל חלקה טובה במועדון כדורגל מכבי חיפה הוא לא היה מצליח כמו שהם עושים בחודשים האלה

325755702_916990609324172_8124231167027382325_n.jpg

מה השתנה?

Kaka אמר:
אני מכיר דווקא הרבה אוהדים שחושבים שצריך לשלב אותו כבר העונה בבוגרים אצלנו. אני אחד מהם וזה עוד לפני הטורניר של הנוער והצעירה.

אני חושב שהוא פוטנציאל טוב אבל זה לא קצת מסוכן בשבילו להשאיר אותו בבוגרים בעונה הבאה? הוא צריך לקבל דקות קבוע.

יש שלושה שחקנים צעירים אצלנו שהם פוטנציאל:
שיבלי, חלאיילי וזערורה. ושלושתם צריכים לשחק בעונה הבאה.

חחח גולדשטיין יוצא על פבריציו בטענה שהוא גנב לו את הסקופ, ולא נותן לו קרדיט על חאליילי.

גם גולדשטיין (אתמול)ן:

F0G8W1xaYAAdgox

אליאור אמר:
Kaka אמר:

אני חושב שהוא פוטנציאל טוב אבל זה לא קצת מסוכן בשבילו להשאיר אותו בבוגרים בעונה הבאה? הוא צריך לקבל דקות קבוע.

יש שלושה שחקנים צעירים אצלנו שהם פוטנציאל:
שיבלי, חלאיילי וזערורה. ושלושתם צריכים לשחק בעונה הבאה.

לא מסוכן, חלאיילי מאוד מוכשר ובנוי יותר טוב מרוב שחקני ההתקפה אצלנו. הוא יכול לתפקד באגף וגם כחלוץ ויותר מזה, דגו מכיר אותו מצוין. אפשר לשלב אותו ברוטציה.

מה שמצחיק ממש זה איך כל פעם שהמועדון מנסה להרגיע את הקהל הוא מייצר סאגה חדשה

זה כאילו עכשיו גם מסאי דגו יכנס מסיבת עיתונאים ויגיד בה שהוא קיבל הצעה מסלטיק ועוזב באוגוסט

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה