ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Kaka אמר:אליאור אמר:Kaka אמר:אני מכיר דווקא הרבה אוהדים שחושבים שצריך לשלב אותו כבר העונה בבוגרים אצלנו. אני אחד מהם וזה עוד לפני הטורניר של הנוער והצעירה.
אני חושב שהוא פוטנציאל טוב אבל זה לא קצת מסוכן בשבילו להשאיר אותו בבוגרים בעונה הבאה? הוא צריך לקבל דקות קבוע.
יש שלושה שחקנים צעירים אצלנו שהם פוטנציאל:
שיבלי, חלאיילי וזערורה. ושלושתם צריכים לשחק בעונה הבאה.
לא מסוכן, חלאיילי מאוד מוכשר ובנוי יותר טוב מרוב שחקני ההתקפה אצלנו. הוא יכול לתפקד באגף וגם כחלוץ ויותר מזה, דגו מכיר אותו מצוין. אפשר לשלב אותו ברוטציה.
שוער עולה אמר:סתירה גדולה
לטעון שרוצים לשלב צעירים על חשבון הצלחות ואחרי זה לבכות כשמוכרים אחד מהצעירים זה משעשע.
שוער עולה אמר:סתירה גדולה
לטעון שרוצים לשלב צעירים על חשבון הצלחות ואחרי זה לבכות כשמוכרים אחד מהצעירים זה משעשע.
חדש בטוויטר או שסתם נפלת?רק מכבי אמר:חחח גולדשטיין יוצא על פבריציו בטענה שהוא גנב לו את הסקופ, ולא נותן לו קרדיט על חאליילי.
גם גולדשטיין (אתמול)ן:
![]()
SaTla אמר:חדש בטוויטר או שסתם נפלת?רק מכבי אמר:חחח גולדשטיין יוצא על פבריציו בטענה שהוא גנב לו את הסקופ, ולא נותן לו קרדיט על חאליילי.
גם גולדשטיין (אתמול)ן:
![]()
זה אוהד שלנו שמטריל
SaTla אמר:הרצון לשלב צעירים בעונה הקרובה זה כי אין לך מישהו אחר, מענאן או שיבלי אתה יודע מה תקבל פחות או יותר, מהשחקנים שיש לך (בתכלס, מי? ציבוטה? סוף?) אתה יודע שתקבל כלום ושום דבר.ברק.י אמר:SaTla אמר:https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1675818586428801026
מה יא בני זוונות
גם אותו לוקחים לנו
מצער לאבד שחקן מבטיח, אבל אני חושב שזה עדיף לנו (ואני יודע שאני בדעת מיעוט).
קודם כל, כי הרצון לשלב צעירים בעונה הקרובה מוגזם ועלול לפגוע ברמת הסגל. פרידה מאחד הצעירים תאפשר להביא רכש אחר, מבלי שהמסר לקהל ולשחקני הבית יהיה שלא מאמינים בצעירים שלנו.
ושנית, כי הקבוצה מתקשה למכור שחקנים לאירופה ומכירת שחקן צעיר לזלצבורג יכולה למשוך לפה צעירים אחרים שרוצים להתקדם לאירופה (למשל, דיאק).
פרידה מאחד הצעירים לא תאפשר להביא רכש כמו שלא הביאו רכש אחרי שהשיגו מיליונים מליגת האלופות, או על אצילי.
צעירים לא יגיעו לפה להתקדם אם ישלמו להם בשכר של חייל, אין להם סיבה לפה.
אבל אתה יודע שלא יביאו את דוידה ולאיוס בכל מקרה, אז לפחות שישאירו אותוברק.י אמר:SaTla אמר:הרצון לשלב צעירים בעונה הקרובה זה כי אין לך מישהו אחר, מענאן או שיבלי אתה יודע מה תקבל פחות או יותר, מהשחקנים שיש לך (בתכלס, מי? ציבוטה? סוף?) אתה יודע שתקבל כלום ושום דבר.ברק.י אמר:מצער לאבד שחקן מבטיח, אבל אני חושב שזה עדיף לנו (ואני יודע שאני בדעת מיעוט).
קודם כל, כי הרצון לשלב צעירים בעונה הקרובה מוגזם ועלול לפגוע ברמת הסגל. פרידה מאחד הצעירים תאפשר להביא רכש אחר, מבלי שהמסר לקהל ולשחקני הבית יהיה שלא מאמינים בצעירים שלנו.
ושנית, כי הקבוצה מתקשה למכור שחקנים לאירופה ומכירת שחקן צעיר לזלצבורג יכולה למשוך לפה צעירים אחרים שרוצים להתקדם לאירופה (למשל, דיאק).
פרידה מאחד הצעירים לא תאפשר להביא רכש כמו שלא הביאו רכש אחרי שהשיגו מיליונים מליגת האלופות, או על אצילי.
צעירים לא יגיעו לפה להתקדם אם ישלמו להם בשכר של חייל, אין להם סיבה לפה.
יותר קל לי לסמוך על דוידה ולאיוס לעונה הקרובה מאשר על שיבלי וחלאיילי, אבל אי אפשר לרכוש אותם כל עוד הצעירים שלנו פה. מספיק לראות את התגובה של פיינגולד להחתמה של קנדיל כדי לשער מה תהיה התגובה של משפחת חלאיילי לרכישה של דוידה.
Kaka אמר:מי שמנהל את זה הוא אחד הבכירים במועדון. הוא לא ילך.
רק מכבי אמר:https://www.viralspor.com/maccabi-haifadan-diack-icin-resmi-teklif/
מדברים פה על הצעה שלבו בגובה 2.5 מיליון יורו על אחיין של סק