• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא חלון העברות קיץ 23/24 ע"ש לורן אברג'ל ונייתן בקסטר

• יוצר הנושא יוצר הנושא Smurk
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Shocking4U אמר:
Jerry אמר:
Shocking4U אמר:
הפודקאסט מכבי חיפה של וואן יצא בכותרת ״צריך להגיד את זה מכבי חיפה לא באמת רוצה אליפות נוספת״

מי המשתתפים בפודקאסט? שום מצב שבן דור השופר היה מרשה לעצמו להויצא כותרות כזאת

מי שאמר את זה הוא עמיר יניב שעורך שם שהוא אוהד שלנו ושאר המשתתפים זה אסי ממן וגידי ליפקין. הם ישר יצאו עליו ואמרו שבמכבי חיפה יגידו שהוא מנסה לגרום לתסיסה נגד יענקל’ה
לא הבנתי יש פודקאסט בלעדי לאוהדים שלנו לכאורה והמשתתפים זה ליפקין ואסי ממן שאני מניח שלא אוהדים את הקבוצה? הם לא יכלו למצוא אנשים נורמליים?

Jerry אמר:
Shocking4U אמר:
Jerry אמר:
מי המשתתפים בפודקאסט? שום מצב שבן דור השופר היה מרשה לעצמו להויצא כותרות כזאת

מי שאמר את זה הוא עמיר יניב שעורך שם שהוא אוהד שלנו ושאר המשתתפים זה אסי ממן וגידי ליפקין. הם ישר יצאו עליו ואמרו שבמכבי חיפה יגידו שהוא מנסה לגרום לתסיסה נגד יענקל’ה
לא הבנתי יש פודקאסט בלעדי לאוהדים שלנו לכאורה והמשתתפים זה ליפקין ואסי ממן שאני מניח שלא אוהדים את הקבוצה? הם לא יכלו למצוא אנשים נורמליים?

זה כאילו פודקאסט שמסקר את מכבי חיפה. וואן התחילו עם זה לפני שנה וקצת לנו, לצהבת ולב״ש. אסי ממן אוהד שלנו, גם יניב אוהד שלנו. ליפקין זה יצור שנדחף.

Shocking4U אמר:
Jerry אמר:
Shocking4U אמר:

זה כאילו פודקאסט שמסקר את מכבי חיפה. וואן התחילו עם זה לפני שנה וקצת לנו, לצהבת ולב״ש. אסי ממן אוהד שלנו, גם יניב אוהד שלנו. ליפקין זה יצור שנדחף.

כל פעם שאני שומע את הקול של ליפקין אני מקבל חלחלה חתיכת יצור

דווקא זה אחד הפודקאסטים האהובים עליי
גידי ליפקין משמש כמו הנבל, בכל סדרה אתה רוצה שיהיה אחד כזה, אחרת סתם משעמם

Hulk אמר:
Shocking4U אמר:
Jerry אמר:

כל פעם שאני שומע את הקול של ליפקין אני מקבל חלחלה חתיכת יצור

אין יצורים כאלה

דווקא הפודקאסט הזה לא רע באופן מפתיע. הפודקאסט של קבסה לעומת זאת משפרר את המועדון בלי בושה

Apoc אמר:
דווקא זה אחד הפודקאסטים האהובים עליי
גידי ליפקין משמש כמו הנבל, בכל סדרה אתה רוצה שיהיה אחד כזה, אחרת סתם משעמם
גידי ליפקין זה הגדרה של נבל. הוא אפילו נראה כמו נבל רשע. חתיכת טרול וסוכן כאוס שלצערי גם הרבה פעמים אשכרה יודע דברים

כרמליסט ירוק אמר:
דווקא הפודקאסט הזה לא רע באופן מפתיע. הפודקאסט של קבסה לעומת זאת משפרר את המועדון בלי בושה
מי שרוצה לשמוע שפרור צריך לשמוע את הפרק של קבסה על ההחתמה של ניצן. שמעתי וקיבלתי בחילה. אני מבין את הרצון להיות קרוב לצלחת כדי לקבל גישה אבל זה כבר היה מוגזם.

Adi81 אמר:
קבסה אוהד שלנו
אבל הוא צריך להתפרנס איכשהו
דווקא מאוהד אתה מצפה ליושרה כלשהי. בטח לפודקאסט שאמור לפנות לאוהדים. במקום זה מנסים למכור לי שאיתמר ניצן שוער ברמה של ג׳וש ושזה בסדר להביא זרים בסוף אוגוסט.

המועדון הציע לטורקים 2.5 מיליון יורו בסיס

השחקן דורש שכר כ450-500 אלף יורו לעונה.

אלברמן ואור שחר רואים בו השקעה לטווח ארוך.

יאללה סק גוניור, מרים אותו על הכתפיים לכפר גלים.
רק שיגיע חתיכת מפלץ.

NOSFERATU ZODD אמר:
מעניין איך הוא.
לא מצאתי סרטונים שלו מהשנה האחרונה.
גם בWyscout אין עליו הרבה חומר. רציתי לעשות עליו בדיקה מעמיקה וקשה מאוד למצוא סרטונים שלו.

Shocking4U אמר:
יותר מהכל ניכר שראשי המועדון מנותקים ומיושנים ואין להם מושג מה קורה בכדורגל של היום. מבחינתם סעיף של מיליון יורו לשחקן צעיר מבטיח זה הגיוני כי ״מי ישלם את זה״ כשבפועל כל קבוצה אירופאית מדרג ז׳ יכולה להפעיל את הסעיף. אנחנו מנוהלים על ידי אנשים שתקועים בתודעה של סוף שנות ה90 ותחילת שנות ה2000 מבחינת תקרת שכר לשחקנים, דמי העברה וכו׳. הם לא מבינים את הכדורגל של היום והם לא מחוברים למציאות.

אני לא חושב שיכולת לנסח את זה בצורה יותר מדוייקת.
חוסר כריזמה,חייבים להצעיר את המערכת באופן בהול.
רואים את זה בכל אספקט

אני עדיין לא חושב שזה ריאלי או שלפחות המחירים שמוזכרים בתקשורת מנופחים בצורה אחרת. לא רואה את מכבי חיפה משיבה 2.2 מיליון יורו על שחקן.

אותי בעיקר מעניין איך הוא בתור שחקן.
מוזרה לי הרכישה שלו על ידי פנר ואז ישר העברה לקבוצה אחרת.
נראה קצת משהו פישי.

Shocking4U אמר:
אני עדיין לא חושב שזה ריאלי או שלפחות המחירים שמוזכרים בתקשורת מנופחים בצורה אחרת. לא רואה את מכבי חיפה משיבה 2.2 מיליון יורו על שחקן.

סביר שיש ניפוח כלשהו, הרבה פעמים מחירים מתחילים בדיווחים סופר גבוהים ומתכנסים למשהו יותר "ריאלי".
על פיירו סיפרו על 2 מיליון יורו הצעה ואיזה 600 אלף שכר ובסוף סכומים נמוכים משמעותית.

אבל גם אם במקרה הזה מדובר ב1.8 מיליון ולא 2.5, סה"כ מדובר בסכום הגיוני שיביא אותנו הקיץ לרמת ההוצאות הרגילה שלנו על דמי העברה (כ3.5 מיליון יורו), וזה עוד בקיץ רווחי.

בסוף אני נוטה גם להאמין לפרסום שמדובר באיזשהו לחץ מצד דגו ואלברמן על שחר לתת להם לפחות התחלה של כלים אמיתיים לעבוד איתם בתוספת הגיל של השחקן שמשאיר פוטנציאל מכירה.

NOSFERATU ZODD אמר:
אותי בעיקר מעניין איך הוא בתור שחקן.
מוזרה לי הרכישה שלו על ידי פנר ואז ישר העברה לקבוצה אחרת.
נראה קצת משהו פישי.

זה לא מאוד משנה בעיניי, כי בסוף הוא עבר מאז שנה ראשונה מאוד מוצלחת (לפי הנתונים היבשים) כשחקן הרכב בליגה הטורקית והמשיך את גרף ההתקדמות שלו.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה