ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
הוא מצטט את הציוץ של הבלגי, זה לא מקור חדשחזיזוש אמר:https://www.opinion-info.cd/sports/2023/07/04/mercato-aldo-kalulu-se-rapproche-de-maccabi-haifa-disrael
KevinDurant אמר:מה זה נראה ככה? אתה סתם שומע שמועות מבחוץ ולא יודע מה קורה בפועלאליאור אמר:הורג אותי שהקיץ שלנו נראה ככה ועדיין יש פה אנשים שבטוחים שהמועדון בשליטה והכל מתוכנן ויש שחקנים שהוא מחזיק למקרה ו-. בינתיים נראה שזה בדיוק הפוך ומי שמחזיק את המועדון בביצים אלה גם השחקנים שנמצאים בתוכו (לפחות לעת כתיבת שורות אלה) וגם השחקנים שהוא ניסה להביא.
אין לי בעיה שצבא האמת של שי-חי שלנו ברשתות החברתיות יעשה את העבודה. כל האמצעים כשרים גם אם זה ללקק לו קצת.רק מכבי אמר:סבע מעלה סטורי באינסטגרם מתוך הפוסט של המועדון מהאימון היום, ומשדר כאילו "עסקים כרגיל". בטח הביא על עצמו אלפי תגובות לדבר הזה.
לא אכחיש שהוא נראה נהנה מהסיטאוציה של החיזור.
גם בינואר, גם עכשיו.
שמח בשבילך שהבנת את הקונספט של להיות כתב ספורט. לכתוב עשרת אלפים דברים ולחזור למה שצדקתApoc אמר:בן דור טוען שקאלולולולו בכלל מועמד לצהבת
כפי שפרסמתי לראשונה
The real Tsepo אמר:שמח בשבילך שהבנת את הקונספט של להיות כתב ספורט. לכתוב עשרת אלפים דברים ולחזור למה שצדקתApoc אמר:בן דור טוען שקאלולולולו בכלל מועמד לצהבת
כפי שפרסמתי לראשונה
Apoc אמר:בן דור טוען שקאלולולולו בכלל מועמד לצהבת
כפי שפרסמתי לראשונה
העיתונאי סשה טבוליארי דיווח היום (שלישי) כי מכבי חיפה נמצאת במשא ומתן עם שחקן הכנף אלדו קאלולו, אותו ניסתה מכבי תל אביב לצרף בעונה שעברה. יחד עם זאת, בצרפת טוענים כי מכבי תל אביב היא זאת שמנסה לצרף את השחקן פעם נוספת אחרי שהוא סירב לה לפני שנה.
Shocking4U אמר:העיתונאי סשה טבוליארי דיווח היום (שלישי) כי מכבי חיפה נמצאת במשא ומתן עם שחקן הכנף אלדו קאלולו, אותו ניסתה מכבי תל אביב לצרף בעונה שעברה. יחד עם זאת, בצרפת טוענים כי מכבי תל אביב היא זאת שמנסה לצרף את השחקן פעם נוספת אחרי שהוא סירב לה לפני שנה.
רז אמיר
gargy אמר:Shocking4U אמר:העיתונאי סשה טבוליארי דיווח היום (שלישי) כי מכבי חיפה נמצאת במשא ומתן עם שחקן הכנף אלדו קאלולו, אותו ניסתה מכבי תל אביב לצרף בעונה שעברה. יחד עם זאת, בצרפת טוענים כי מכבי תל אביב היא זאת שמנסה לצרף את השחקן פעם נוספת אחרי שהוא סירב לה לפני שנה.
רז אמיר
עיתונאי חח.
טוב שלא רשמו העיתונאי אלירן סלב.
מה אתה זורק את השם קצב אתהJudokan אמר:בספורט1 העלו ראיון עם גלעד קצב שבעיניי די סוגר סופית את הסיפור עם סבע. העזיבה תהפוך לפורמלית בימים הקרובים, צפו פגיעה
https://sport1.maariv.co.il/israeli-soccer/ligat-haal/article/1131442/
Shocking4U אמר:אמנם זה שמעון אלבז המזעזע אבל קיבלנו סוף סוף בחלון הזה את הסיסמא האהובה על כולנו
![]()
לא נביא כדי להגיד שהבאנו! הפינצטה שלכם חזרה חברים.
Shocking4U אמר:אמנם זה שמעון אלבז המזעזע אבל קיבלנו סוף סוף בחלון הזה את הסיסמא האהובה על כולנו
![]()
אני לא בטוח שאשתו של שמעון אלבז מדברת עם שמעון אלבז. נראה לי האנשים היחידים שהוא בתקשורת איתם זה רון קופמן ויניב קטןJudokan אמר:Shocking4U אמר:אמנם זה שמעון אלבז המזעזע אבל קיבלנו סוף סוף בחלון הזה את הסיסמא האהובה על כולנו
![]()
וואלה אפשר לקחת את הביקורת על המועדון להרבה מקומות, אבל אני שם את אשך שמאל שאף אחד מהמועדון לא דיבר עם שמעון אלבז.