Apoc
יו״ר הבורד
David אמר:ניסן קניאס אומר בקבוצת ווטסאפ שאני נמצא בה שדיע סבע ישאר ושיחזרו מהמחנה הוא יחתום על חוזה חדש
גם אני בקבוצה הוא אומר גם שאלירן עטר בדוק נשאר ושנחכה ונראה
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
David אמר:ניסן קניאס אומר בקבוצת ווטסאפ שאני נמצא בה שדיע סבע ישאר ושיחזרו מהמחנה הוא יחתום על חוזה חדש
Apoc אמר:David אמר:ניסן קניאס אומר בקבוצת ווטסאפ שאני נמצא בה שדיע סבע ישאר ושיחזרו מהמחנה הוא יחתום על חוזה חדש
גם אני בקבוצה הוא אומר גם שאלירן עטר בדוק נשאר ושנחכה ונראה
הוא יכול גם לחתום על חוזה חדש במחנה. כל ההנהלה נמצאים שם.David אמר:ניסן קניאס אומר בקבוצת ווטסאפ שאני נמצא בה שדיע סבע ישאר ושיחזרו מהמחנה הוא יחתום על חוזה חדש
בוא נראה הזמן יגיד את שלו ופה אני נוטה להאמין לו קצת מוזר לי שיענקלה יוצא מהבועה שהוא חיי בה שנים וישלם מעל 500 אלף יורו שכרNirgreen אמר:David אמר:ניסן קניאס אומר בקבוצת ווטסאפ שאני נמצא בה שדיע סבע ישאר ושיחזרו מהמחנה הוא יחתום על חוזה חדש
זה אותו קניאס שאמר שחלוץ מהליגה הגרמנית עם 20 שערים.
הוא מזמן כבר לא רלוונטי.
Nirgreen אמר:David אמר:ניסן קניאס אומר בקבוצת ווטסאפ שאני נמצא בה שדיע סבע ישאר ושיחזרו מהמחנה הוא יחתום על חוזה חדש
הוא מזמן כבר לא רלוונטי.
אליאור אמר:Nirgreen אמר:David אמר:ניסן קניאס אומר בקבוצת ווטסאפ שאני נמצא בה שדיע סבע ישאר ושיחזרו מהמחנה הוא יחתום על חוזה חדש
הוא מזמן כבר לא רלוונטי.
מה אתה שמעת?
מי זה האיש הזה בכלל? בן דוד שלו?אליאור אמר:https://fb.watch/lBm_SiEoJd/?mibextid=Nif5oz
יש פה עוד מישהו שמדווח שהוא כנראה ישאר.
לא שאני מבין ערבית אבל זה מה שכתוב בפייסבוק.
Nirgreen אמר:אליאור אמר:Nirgreen אמר:זה אותו קניאס שאמר שחלוץ מהליגה הגרמנית עם 20 שערים.
הוא מזמן כבר לא רלוונטי.
מה אתה שמעת?
אין חדש כמו ששוקינג אוהב להגיד.
Shocking4U אמר:מי זה האיש הזה בכלל? בן דוד שלו?אליאור אמר:https://fb.watch/lBm_SiEoJd/?mibextid=Nif5oz
יש פה עוד מישהו שמדווח שהוא כנראה ישאר.
לא שאני מבין ערבית אבל זה מה שכתוב בפייסבוק.
Apoc אמר:הערבית שלי לא הכי משופשפת אבל אחמד סבע אומר שם שדיא כנראה נשאר, שיתנו לו חוזה של מיליונים במכבי חיפה ושהטורקים יחנקו מרחת לוקום
NOSFERATU ZODD אמר:Apoc אמר:הערבית שלי לא הכי משופשפת אבל אחמד סבע אומר שם שדיא כנראה נשאר, שיתנו לו חוזה של מיליונים במכבי חיפה ושהטורקים יחנקו מרחת לוקום
הוא גם אומר שהשווארמות בחיפה יותר טובות מטורקיה.
Shocking4U אמר:5 ביולי ואין עדיין פה קשר אחורי
מחדל מטורף של כל המעטפת היקרה לליבנו
NOSFERATU ZODD אמר:Shocking4U אמר:5 ביולי ואין עדיין פה קשר אחורי
מחדל מטורף של כל המעטפת היקרה לליבנו
צריך 2 לא אחד.
אין איזה יהודי אלמוני שאפשר להביא?
האמצע שלנו רך.