ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
הממתק הסנגליShocking4U אמר:תחזרו להתעסק בחיים עצמם:
קשר אחורי זר.
עם ג׳אבר ועלי לא נגיע לכלום
אז בכלל….שוער עולה אמר:מאמין שאין פה אדם אחד שהעריך את חלאיילי לפני המונדיאליטו ביותר ממיליון יורו
חלאיילי ושיבלי אגב גם לא נחשבו לכישרונות גדולים במחלקת הנוער, שניהם עברו השאלות בנוה יוסף
גם בנבחרות הצעירות של ישראל הכירו אותם רק השנה
דגו ''גילה אותם''.
מספיק להיות חכמים בדיעבד
Shocking4U אמר:אם סבע יחתום אז אשתו צריכה לקבל תפקיד במועדון. לא פוסח גם במקום אלברמן, היא ללא ספק אשת הקיץ.
בקבוצת ווטסאפ שאני נמצא בהUndertheknife אמר:David אמר:לא יודע אם לקחת תדברים שלו רציני אבל קנייאסמה טוען שמול הקבוצה הטורקית יש סיכום אבל מול דיאק פערים על השכר
איפה הוא אמר את זה?
Shocking4U אמר:שלמה וייס סייג ואמר שאיתו צריך לחכות לחתימה סופית. בן דור אומר שהוא יהיה במכבי חיפהKaka אמר:בן דור אומר זה סגור. הוא נשאר.
תצרף אותנו לקבוצה מנגיסטוDavid אמר:בקבוצת ווטסאפ שאני נמצא בהUndertheknife אמר:David אמר:לא יודע אם לקחת תדברים שלו רציני אבל קנייאסמה טוען שמול הקבוצה הטורקית יש סיכום אבל מול דיאק פערים על השכר
איפה הוא אמר את זה?
Shocking4U אמר:תצרף אותנו לקבוצה מנגיסטוDavid אמר:בקבוצת ווטסאפ שאני נמצא בהUndertheknife אמר:איפה הוא אמר את זה?
הלוואי הייתי יכול זה תלוי באלמוג מלקה או ביוסף יקוטיאל או בר חמיאס הם המנהליםShocking4U אמר:תצרף אותנו לקבוצה מנגיסטוDavid אמר:בקבוצת ווטסאפ שאני נמצא בהUndertheknife אמר:איפה הוא אמר את זה?
Nirgreen אמר:עוד כמה ימים משחק ראשון באירופה ואין פה קשר אחורי זר.
אלברמן הרסת אותנו
שמות של כוכבים הבאת פה. טוב אם בסבב הבא יש מקום זרוק עלינו מילה טובהDavid אמר:הלוואי הייתי יכול זה תלוי באלמוג מלקה או ביוסף יקוטיאל או בר חמיאס הם המנהליםShocking4U אמר:תצרף אותנו לקבוצה מנגיסטוDavid אמר:בקבוצת ווטסאפ שאני נמצא בה
אם אתה מכיר אחד מהם בקש מהם תגיד להם מנגיסטו ביקש יכניסו אותךShocking4U אמר:שמות של כוכבים הבאת פה. טוב אם בסבב הבא יש מקום זרוק עלינו מילה טובהDavid אמר:הלוואי הייתי יכול זה תלוי באלמוג מלקה או ביוסף יקוטיאל או בר חמיאס הם המנהליםShocking4U אמר:תצרף אותנו לקבוצה מנגיסטו
David אמר:Nirgreen אמר:עוד כמה ימים משחק ראשון באירופה ואין פה קשר אחורי זר.
אלברמן הרסת אותנו
יהיה בסדר אתה סתם אוהב להתבכיין ארי ברור לכולם שיגיעו עוד 2 שחקנים לסגל ואפילו שלוש מגן שמאלי וקשר אחורי ואולי הישאם לאיוס זה מה שעתיד להגיע
זה לא ממנו אבל לא יתפלא אם זה יקרה ולפעמים למונגול הזה יש פגיעות כמו עם סבעNirgreen אמר:David אמר:Nirgreen אמר:עוד כמה ימים משחק ראשון באירופה ואין פה קשר אחורי זר.
אלברמן הרסת אותנו
יהיה בסדר אתה סתם אוהב להתבכיין ארי ברור לכולם שיגיעו עוד 2 שחקנים לסגל ואפילו שלוש מגן שמאלי וקשר אחורי ואולי הישאם לאיוס זה מה שעתיד להגיע
לאיוס יעלה לך 2 מיליון יורו.
ודי לקחת ידיעות ממנו אמרתי לך כבר
Nirgreen אמר:David אמר:Nirgreen אמר:עוד כמה ימים משחק ראשון באירופה ואין פה קשר אחורי זר.
אלברמן הרסת אותנו
לאיוס יעלה לך 2 מיליון יורו.
ודי לקחת ידיעות ממנו אמרתי לך כבר