• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא חלון העברות קיץ 23/24 ע"ש לורן אברג'ל ונייתן בקסטר

• יוצר הנושא יוצר הנושא Smurk
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
שוער עולה אמר:
בנוער אולי כן
הוא לא שחקן שסומן מגיל ילדים או נערים, ולראייה עונת ההשאלה שלו בנוה יוסף. אתה לא שולח את היהלומים שלך לשחק בליגה השנייה
אם הרמה בליגת הנערים הבכירה ברמה ירודה להחריד, אז תחשוב מה הרמה בליגה השנייה

בטח שאתה שולח אותם. עשו את זה גם עם שיבלי, אפשרו לו בצורה הזו לשחק באופן קבוע עם שנתון אחד יותר גבוה. ככה הוא הגיע הרבה יותר בשל העונה לנוער, ביחס לשחקנים אחרים שהיו איתו. והם לא היחידים שעשו איתם את המסלול הזה.

חלאילי שחקן שדיברו עליו כפרוספקט גדול גם לפני שנתיים, פשוט הוא היה פחות על הרדאר של הציבור הרחב (שנדיר מאוד שמסתכל על שחקני נערים, גם את גלוך אף אחד לא הכיר לפני הפריצה).

שחקן שבולט מעל כולם בילדים או בנערים מקפיצים אותו לשחק עם שנתון גדול יותר
אתה אומר לי ששולחים אותו לרמה יותר נמוכה? אין בזה שום הגיון
שיבלי הושאל לנוה יוסף כי הוא לא היה מרוצה מדקות המשחק המעטות שהוא קיבל אצלנו
אתה מכיר שחקני ליגת על בעבר או בהווה שבגיל ילדים/נערים/ נוער הושאלו לקבוצה מהליגה השנייה?

ההשאלה לנווה יוסף חיפה בליגה הלאומית לנוער, הייתה תחנה מורכבת. זה לא קל כשמכבי חיפה לא הייתה בטוחה לגביו והיינו צריכים לחפש קבוצה בליגה הלאומית, והליגה הזו הייתה ממש לא סימפטית"

''עד שלפני שנתיים באו ואמרו לנו שכדאי לנו לחפש קבוצה בהשאלה כי במכבי חיפה הוא לא יקבל דקות בעונה הראשונה של הנוער ויהיה לו מאוד קשה".

https://sports.walla.co.il/item/3584119

https://www.israelhayom.co.il/sport/israeli-soccer/article/14361750

מהראיון הזה, לא נשמע שחלאיילי עוזב.

רק מכבי אמר:
https://www.israelhayom.co.il/sport/israeli-soccer/article/14361750

מהראיון הזה, לא נשמע שחלאיילי עוזב.
אני לא יודע כמה המספרים אמיתיים אבל הוא טוען שהוא כבש השנה בנוער 16 שערים והוסיף 18 בישולים.

אם המועדון בתגובה החליט לקחת שחקן שהיה אחראי למספרים האלה ונתן לו סעיף שחרור של מיליון יורו אז מישהו צריך לעלות לועדת משמעת במקרה הטוב

לא צריך הרבה דקות צפיה כדי להבין שמדובר בפוטנציאל אדיר. מהיר, חזק (הוא מוכן פיזית והוא עוד לא בגיל 19!), טכני, משחק עם "צ׳יפ על הכתפיים".
יש לו נתוני פתיחה אדירים. עם המאמן הנכון הוא יפרוץ לרמות אדירות לדעתי. היה יותר נכון לתת סעיף שחרור של 5, ולהסתכל על הצעות החל מ3 מיליון יורו.

ירוק לבן אמר:
לא צריך הרבה דקות צפיה כדי להבין שמדובר בפוטנציאל אדיר. מהיר, חזק (הוא מוכן פיזית והוא עוד לא בגיל 19!), טכני, משחק עם "צ׳יפ על הכתפיים".
יש לו נתוני פתיחה אדירים. עם המאמן הנכון הוא יפרוץ לרמות אדירות לדעתי. היה יותר נכון לתת סעיף שחרור של 5, ולהסתכל על הצעות החל מ3 מיליון יורו.
כן אני מסכים אתך, לא מבין את הסעיף שחרור המביך הזה של המיליון יורו.

אגב הוא מאוד מחמיא לדגו בראיון ואומר שהוא חייב לו את הקריירה וכאלה

KevinDurant אמר:
ירוק לבן אמר:

לא חייב לו את הקריירה, אבל אין ספק שדגו עשה איתו ועם פיינגולד עבודה אדירה בנוער שלנו השנה. שדרג את שניהם מאוד כפרויקטים אישיים שלו.

Judokan אמר:
KevinDurant אמר:
ירוק לבן אמר:

לא חייב לו את הקריירה, אבל אין ספק שדגו עשה איתו ועם פיינגולד עבודה אדירה בנוער שלנו השנה. שדרג את שניהם מאוד כפרויקטים אישיים שלו.
"מסאי מאמן מצוין והוא קידם אותי", חושף חלאילי. "בשנה הראשונה בנוער היו לי חמישה גולים. בשנה השנייה הוא נשאר איתי אחרי כל אימון, עשה איתי אימוני סיומות, נתן לי טיפים לתנועה לעומק - ועובדה שהבקעתי העונה 16 גולים והוספתי 18 בישולים. הכל בזכותו. אני אוכיח למסאי שמגיע לו, אעבוד הכי קשה, אני לא מפחד מעבודה קשה, ומי שטוב ישחק".

"הכל בזכותו"

KevinDurant אמר:
Judokan אמר:
KevinDurant אמר:

"מסאי מאמן מצוין והוא קידם אותי", חושף חלאילי. "בשנה הראשונה בנוער היו לי חמישה גולים. בשנה השנייה הוא נשאר איתי אחרי כל אימון, עשה איתי אימוני סיומות, נתן לי טיפים לתנועה לעומק - ועובדה שהבקעתי העונה 16 גולים והוספתי 18 בישולים. הכל בזכותו. אני אוכיח למסאי שמגיע לו, אעבוד הכי קשה, אני לא מפחד מעבודה קשה, ומי שטוב ישחק".

"הכל בזכותו"

שמע, זה יפה שהוא נותן קרדיט והכל, אבל לחלאילי היו המון יתרונות וכישורים שהיו משמשים אותו מספיק לקריירה בליגת העל.
5 גולים בעונה ראשונה בנוער, כשחקן רוטציה שקטן בשנה מאחרים זה מאזן יפה וסביר שגם בלי דגו חלאילי היה מגיע לדו ספרתי בנוער.

לכן קריירה הייתה לו בכל מקרה. אבל דגו ללא ספק שדרג אותו מאוד.
כמו פיינגולד שכבר היה מגן נבחרת נוער ביורו, אבל השתדרג אצל דגו לשחקן הרבה יותר מגוון ויותר חכם במשחק שלו.

גם שיבלי הוא פרויקט אישי של דגו
לגבי פיינגולד, אני דווקא הרגשתי שהוא שיחק בזלזול בנוער בעונה האחרונה, לא נתן את כל כולו

אני חושב שעם כל הכבוד לכל הפרשנים ולכולנו, דגו מכיר את כל החבר'ה מהנוער יותר טוב מכולם והם מכירים אותו יותר טוב מכולנו.

אם הוא חושב שחלאיילי או שיבלי שווים ליגת העל (או פיינגולד) ובפרט שווים מכבי חיפה, הוא הראשון שייתן להם.

צריך לשים לב שבמשחק האחרון הוא נתן לשיבלי לפתוח בהרכב

להבנתי כל עסקת לאמין סוכמה כולל מול השחקן עצמו. מקווה שלא הטעו אותי

Gutti אמר:

מבחן קבלה בתור מקורב חדש בפורום :clap

Judokan אמר:
Gutti אמר:

מבחן קבלה בתור מקורב חדש בפורום :clap

רק נשבע שאני לא מנסה להיות הסלב ולהטריל 😁

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.