ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
השאלה אם הוא יעלם עכשיו לחצי שנה כמו ג׳אברThe real Tsepo אמר:הגיע משום מקום כמו ג'אבר.greenguy אמר:האם גוטי הוא הרכש החדש של הפורום?
נחכה ונראה..
בן דור.והשלישית בהודעה שצפויה לצאת בנוגע לחתימת החוזה לשלוש השנים הקרובות של עלי מוחמד, שסיכם וסגר את תנאיו בקבוצה.
Shocking4U אמר:בן דור.והשלישית בהודעה שצפויה לצאת בנוגע לחתימת החוזה לשלוש השנים הקרובות של עלי מוחמד, שסיכם וסגר את תנאיו בקבוצה.
@Apoc
מה יקרה קודםApoc אמר:Shocking4U אמר:בן דור.והשלישית בהודעה שצפויה לצאת בנוגע לחתימת החוזה לשלוש השנים הקרובות של עלי מוחמד, שסיכם וסגר את תנאיו בקבוצה.
@Apoc
לרגע חששתי שלא נשמע יותר על עלי מוחמד מסכם בקבוצה
בקיצור, מתאים מאד לנו לפי לפי חוק 3 השלבים בהתדרדרות מהמועמד הראשון, במקרה זה אברג'יל.Gutti אמר:התייחסות של סקאוטר מוביל בטורקיה על לאמין דיאק:
"Actually I don’t like his playing style even though plenty of Ankaragücü fans like him. He is good at ground duels. Strong. His agility is one of the remarkable attributes of him. He dribbles with agility. I cannot say he is classic defensive midfielder but his technical abilities are not so good. He should improve his passing skills. Also I think his most important weakness is consistency. In one match he plays 8/10 and other match 3/10. I don’t know so much about what are the differences of Israeli League from Turkey so I cannot say whether he will be
success or not but tbh he is not my favorite player."
dyarok אמר:בקיצור, מתאים מאד לנו לפי לפי חוק 3 השלבים בהתדרדרות מהמועמד הראשון, במקרה זה אברג'יל.Gutti אמר:התייחסות של סקאוטר מוביל בטורקיה על לאמין דיאק:
"Actually I don’t like his playing style even though plenty of Ankaragücü fans like him. He is good at ground duels. Strong. His agility is one of the remarkable attributes of him. He dribbles with agility. I cannot say he is classic defensive midfielder but his technical abilities are not so good. He should improve his passing skills. Also I think his most important weakness is consistency. In one match he plays 8/10 and other match 3/10. I don’t know so much about what are the differences of Israeli League from Turkey so I cannot say whether he will be
מעבר לחוסר היציבות, אם התיאור נכון - מדאיג שיכולת המסירה שלו לא טובה. אנחנו חייבים עוד שחקנים שיכולים לתת מסירה מקדמת, האיכות שלנו נפגעה מאד בקטע הזה אחרי העזיבה של לביא-פאני-אצילי.
דינדה-ציבוטה-ג'אבר (עד שיוכיח אחרת)-עלי-סוף - די נגרים במסירות מקדמות.
נשארנו רק עם סבע, שרי (כשנחה עליו הרוח), רפא וחזיזה (כשיחזור לעצמו) - מעט מדי כי לא כולם ישחקו בו זמנית.
Gutti אמר:התייחסות של סקאוטר מוביל בטורקיה על לאמין דיאק:
לנטע הייתה יכולה מסירה מעולה. היה דוחף כדורים מעולה מה6The real Tsepo אמר:dyarok אמר:בקיצור, מתאים מאד לנו לפי לפי חוק 3 השלבים בהתדרדרות מהמועמד הראשון, במקרה זה אברג'יל.Gutti אמר:התייחסות של סקאוטר מוביל בטורקיה על לאמין דיאק:
מעבר לחוסר היציבות, אם התיאור נכון - מדאיג שיכולת המסירה שלו לא טובה. אנחנו חייבים עוד שחקנים שיכולים לתת מסירה מקדמת, האיכות שלנו נפגעה מאד בקטע הזה אחרי העזיבה של לביא-פאני-אצילי.
נשארנו רק עם סבע, שרי (כשנחה עליו הרוח), רפא וחזיזה (כשיחזור לעצמו) - מעט מדי כי לא כולם ישחקו בו זמנית.
היכולת מסירה של נטע מעולם לא הייתה מיוחדת במינה. הציפייה שלי מהקשר האחורי שיבוא שכמו נטע, ידע להשתחרר מלחץ ובפעןלה אחת ידע להעביר את כובד המשחק לצד של היריב. משם שיתן פסים פשוטים למקדמי משחק.
כך או כך הצורך בקשר ורסטילי נוסף מעבר ל6 שיבוא צועק לשמיים
אני לא מסכים, הייתה לו קבלת החלטות מעולה ויכולת השתחררות אדירה שפתחו לו קווי מסירה. אני כמעט לא זוכר את נטע נותן חצים כמו אבו פאני או מסירות עומק קשות. וזה בסדר זה לא התפקידKevinDurant אמר:לנטע הייתה יכולה מסירה מעולה. היה דוחף כדורים מעולה מה6The real Tsepo אמר:dyarok אמר:בקיצור, מתאים מאד לנו לפי לפי חוק 3 השלבים בהתדרדרות מהמועמד הראשון, במקרה זה אברג'יל.
היכולת מסירה של נטע מעולם לא הייתה מיוחדת במינה. הציפייה שלי מהקשר האחורי שיבוא שכמו נטע, ידע להשתחרר מלחץ ובפעןלה אחת ידע להעביר את כובד המשחק לצד של היריב. משם שיתן פסים פשוטים למקדמי משחק.
אני לא מחפש זר 6 שאני צריך לעצב ולפתח, אני מחפש מוצר מוגמר כרגע כי זה אולי המשבצת הכי קריטית שלנו בקבוצה היום.Gutti אמר:מדובר עדיין בשחקן בן 22. יש הרבה אפשרויות לעצב אותו ולפתח. גם נטע בגיל 22 היה בינוני מינוס
לקראת הסוף ובשיאו הוא נתן גם חצים ומסירות עומק קשות אבל אני דיברתי על לדחוף כדורים מה6 לכיוון שחקני מפתח ולשבור קווי הגנה, לאו דווקא בישולים או מסירות מפתחThe real Tsepo אמר:אני לא מסכים, הייתה לו קבלת החלטות מעולה ויכולת השתחררות אדירה שפתחו לו קווי מסירה. אני כמעט לא זוכר את נטע נותן חצים כמו אבו פאני או מסירות עומק קשות. וזה בסדר זה לא התפקידKevinDurant אמר:לנטע הייתה יכולה מסירה מעולה. היה דוחף כדורים מעולה מה6The real Tsepo אמר:היכולת מסירה של נטע מעולם לא הייתה מיוחדת במינה. הציפייה שלי מהקשר האחורי שיבוא שכמו נטע, ידע להשתחרר מלחץ ובפעןלה אחת ידע להעביר את כובד המשחק לצד של היריב. משם שיתן פסים פשוטים למקדמי משחק.
KevinDurant אמר:אני לא מחפש זר 6 שאני צריך לעצב ולפתח, אני מחפש מוצר מוגמר כרגע כי זה אולי המשבצת הכי קריטית שלנו בקבוצה היום.Gutti אמר:מדובר עדיין בשחקן בן 22. יש הרבה אפשרויות לעצב אותו ולפתח. גם נטע בגיל 22 היה בינוני מינוס
לקראת הסוף ובשיאו הוא נתן גם חצים ומסירות עומק קשות אבל אני דיברתי על לדחוף כדורים מה6 לכיוון שחקני מפתח ולשבור קווי הגנה, לאו דווקא בישולים או מסירות מפתחThe real Tsepo אמר:אני לא מסכים, הייתה לו קבלת החלטות מעולה ויכולת השתחררות אדירה שפתחו לו קווי מסירה. אני כמעט לא זוכר את נטע נותן חצים כמו אבו פאני או מסירות עומק קשות. וזה בסדר זה לא התפקידKevinDurant אמר:לנטע הייתה יכולה מסירה מעולה. היה דוחף כדורים מעולה מה6