• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא חלון העברות קיץ 23/24 ע"ש לורן אברג'ל ונייתן בקסטר

• יוצר הנושא יוצר הנושא Smurk
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Ganjot אמר:
Hulk אמר:
Apoc אמר:
מעדיף שחקן כמו אצילי שמוצא תמיד את הדרך לכבוש או לבשל משחקן שיש לו את האיכויות על הנייר אבל לא את הווינריות המטורפת. לדעתי לא בר השוואה.
שמע ווינר הוא לא, כל משחק מול הגרמנים הוא שילשל, איפה הוא ואיפה הצורר זהבי בווינריות.
ווינר הוא לא?
אתה אמיתי תגיד לי?
רק מכבי תל אביב קיימת בליגה? (אגב, בישל מולה לדעתי 5 פעמים או יותר - שער יתרון לפלאניץ' בסמי עופר, שער שוויון של שרי במשחק הכי חשוב שלנו אולי בעשור האחרון, שער שוויון + ניצחון במהפך בסמי, שער שוויון של סק במשחק מפנה בבלומפילד).
לשים שערי ניצחון/יתרון מול באר שבע שהיא הייתה היריבה האמיתית שלך בשנתיים האחרונות, זה לא נחשב?
לשים שערי מאני טיים נגד חצי מהליגה, זה לא נחשב לווינר?
מתי נתן שער ניצחון חשוב? אני זוכר רק את השער מול סכנין בדקה 90ֶ וזהו.
מול בש בגמר גביע החטיא את הפנדל, מול הגרמנים עם כל הכבוד לבישולים היה זוועה ואפשר להיות כנים לגבי זה( להוציא את 2-2 בבלומפילד).

Hulk אמר:
Ganjot אמר:
Hulk אמר:
שמע ווינר הוא לא, כל משחק מול הגרמנים הוא שילשל, איפה הוא ואיפה הצורר זהבי בווינריות.
ווינר הוא לא?
אתה אמיתי תגיד לי?
רק מכבי תל אביב קיימת בליגה? (אגב, בישל מולה לדעתי 5 פעמים או יותר - שער יתרון לפלאניץ' בסמי עופר, שער שוויון של שרי במשחק הכי חשוב שלנו אולי בעשור האחרון, שער שוויון + ניצחון במהפך בסמי, שער שוויון של סק במשחק מפנה בבלומפילד).
לשים שערי ניצחון/יתרון מול באר שבע שהיא הייתה היריבה האמיתית שלך בשנתיים האחרונות, זה לא נחשב?
מול בש בגמר גביע החטיא את הפנדל, מול הגרמנים עם כל הכבוד לבישולים היה זוועה ואפשר להיות כנים לגבי זה( להוציא את 2-2 בבלומפילד).

רק of the top of my head:

אשדוד בי"א, נתניה בפלייאוף העליון (הגול אחרי 3 ההחמצות), הבישול שניצח את באר שבע בסיבוב הראשון, הצמד מול נס ציונה כשיתר הקבוצה לא תפקדה בסיבוב הראשון, שני הפנדלים מול אשדוד בבית ב10 שחקנים, שער הניצחון מול הפועל ירושלים בתחילת הפלייאוף העליון.

שער ניצחון מול הפועל תל אביב
שני בישולים מול הגרמנים.
עזבו זה דיון לא רציני. אצילי הוכיח את עצמו מעל ומעבר עשה כל מה שאפשר
ברגע שדיא יתן עונה כמו של אצילי נוכל להשוות. כרגע זה לא שם.

Judokan אמר:
Hulk אמר:
Ganjot אמר:
ווינר הוא לא?
אתה אמיתי תגיד לי?

אשדוד בי"א, נתניה בפלייאוף העליון (הגול אחרי 3 ההחמצות), הבישול שניצח את באר שבע בסיבוב הראשון, הצמד מול נס ציונה כשיתר הקבוצה לא תפקדה בסיבוב הראשון, שני הפנדלים מול אשדוד בבית ב10 שחקנים, שער הניצחון מול הפועל ירושלים בתחילת הפלייאוף העליון.
מקבל, אכן משחקים שהוא הכריע.
עדיין לא סותר את הביקורות למשחקים מול הגרמנים שלכולנו הם בטופ של החשיבות שם אכזב.

אליאור אמר:
בינתיים מכבי תל אביב מחתימה כבר זר שני ושחקן משמעותי ואצלנו עוד אופטימיים/מקווים לסגור השבוע. וזה אף על פי שהעונה שלנו מתחילה בעוד יומיים ושלהם אין לי מושג מתי.
צודק, מקנא בהתנהלות של מכבי ת''א במיוחד ב3 השנים האחרונות, חבל שאנחנו לא הם

KevinDurant אמר:
אליאור אמר:
בינתיים מכבי תל אביב מחתימה כבר זר שני ושחקן משמעותי ואצלנו עוד אופטימיים/מקווים לסגור השבוע. וזה אף על פי שהעונה שלנו מתחילה בעוד יומיים ושלהם אין לי מושג מתי.
צודק, מקנא בהתנהלות של מכבי ת''א במיוחד ב3 השנים האחרונות, חבל שאנחנו לא הם

ביקורת מאוד עניינית על התגובה שלי.

Hulk אמר:
Judokan אמר:
Hulk אמר:

מקבל, אכן משחקים שהוא הכריע.
עדיין לא סותר את הביקורות למשחקים מול הגרמנים שלכולנו הם בטופ של החשיבות שם אכזב.

מסכים שאלה משחקים שהוא מאוד התקשה בהם, אבל אי אפשר להתעלם מנתון של 5 בישולים מולם ב3 שנים, כולל בישול גול ניצחון בשנה שעברה וגול שוויון בדקות האחרונות העונה.

ותוסיף לזה הכרעה סדרתית של משחקים מול באר שבע שהיא הטוענת השנייה לכתר.

אי אפשר לומר שאצילי לא ווינר ולא שחקן של משחקים גדולים.

אליאור אמר:
מה ההשוואה הזאת קשורה?
יש להם אי ודאות על גויאגון ויובאנוביץ', ובלי קשר הם שחררו 2 זרים (ג'ראלדש ואילייה שסיים השאלה).
ככה או ככה היה להם מקום ל 2 זרים, אחד מהם זה מגן ימני במקום מגן ימני אחר שהלך, ואחד זה שחקן אגף שהם כבר 3 שנים צריכים.
לנו בכל מקרה יש מקום רק לזר אחד, וכל עוד פיירו נשאר פה אז אין אופציה להביא עוד אחד בהמשך.
הבעיה זה השוק הישראלי ובינתיים ממה שזה נראה אף אחת לא בדיוק עושה בו מהלכים.

שוב אומר תעבירו את הדיבורים על אצילי וסבע לנושא הייעודי ותשאירו את הדיון הזה לענייני העברות בבקשה.

Ganjot אמר:
אליאור אמר:
מה ההשוואה הזאת קשורה?
יש להם אי ודאות על גויאגון ויובאנוביץ', ובלי קשר הם שחררו 2 זרים (ג'ראלדש ואילייה שסיים השאלה).
ככה או ככה היה להם מקום ל 2 זרים, אחד מהם זה מגן ימני במקום מגן ימני אחר שהלך, ואחד זה שחקן אגף שהם כבר 3 שנים צריכים.
לנו בכל מקרה יש מקום רק לזר אחד, וכל עוד פיירו נשאר פה אז אין אופציה להביא עוד אחד בהמשך.
אנחנו משחקים צ׳יקן עם אוסטריה וינה על הפיצוי על בלטקסה ובסוף נצא צ׳יקן נאגטס

Shocking4U אמר:
Ganjot אמר:
אליאור אמר:
מה ההשוואה הזאת קשורה?
וואלה פייר לא הייתי משלם עליו, מעדיף שאם שמים כסף אז ישימו אותו על גיל כהן או ישראלוב.

לא רוצה לעורר את הדיון על אצילי/סבע, כי זה באמת לא המקום אבל הכפיות טובה כלפי אצילה מביכה. מילא היפי נפש מהטוויטר אבל לכתוב שסבע שחקן הרבה יותר טוב/פי 7 יותר טוב זה מנותק אחושרמוטה. מתערב שסבע לא עושה פה את מה שעומר עשה.

Smurk אמר:
לא רוצה לעורר את הדיון על אצילי/סבע, כי זה באמת לא המקום אבל הכפיות טובה כלפי אצילה מביכה. מילא היפי נפש מהטוויטר אבל לכתוב שסבע שחקן הרבה יותר טוב/פי 7 יותר טוב זה מנותק אחושרמוטה. מתערב שסבע לא עושה פה את מה שעומר עשה.

סלייק

Ganjot אמר:
Shocking4U אמר:
Ganjot אמר:
מה ההשוואה הזאת קשורה?
וואלה פייר לא הייתי משלם עליו, מעדיף שאם שמים כסף אז ישימו אותו על גיל כהן או ישראלוב.

מתעלם רגע מדעתי המקצועית עליו, בהינתן זה שאלברמן ודגו החליטו מבחינה מקצועית שרוצים אותו והוא מתאים להם, למי אכפת הסכום שהוא עולה? מדובר על 400 אלף יורו, אולי פחות. לא מדובר על עסקה יקרה ומורכבת ועל שחקן שקנדיל צריך להעביר מסע שכנועים בשביל שיצטרף. הסכום שהופיע במערכה ראשונה יהיה זהה לסכום שהוא יעלה בסוף החלון, במערכה אחרונה, וכשנהיה בלחץ היסטרי להחתים אותו/מגן שמאלי אחר, וקבל סקופ- זה מה שנשלם עליו בהמשך.

תחתים אותו כבר עכשיו שירוץ עם הקבוצה וייכנס לאינטנסיביות של הקבוצה ויהיה כבר בתנועה. למה למרוח את הזמן סתם בלי שחקן מחליף?

Ganjot אמר:
Shocking4U אמר:
Ganjot אמר:
מה ההשוואה הזאת קשורה?

גיל כהן יעלה מיליון וחצי יורו במינימום. זה לא אותם סכומים. וישראלוב לא בשל לשחק במכבי חיפה וגם יעלה סכומים דומים

Kozmo אמר:
Ganjot אמר:
Shocking4U אמר:

מתעלם רגע מדעתי המקצועית עליו, בהינתן זה שאלברמן ודגו החליטו מבחינה מקצועית שרוצים אותו והוא מתאים להם, למי אכפת הסכום שהוא עולה? מדובר על 400 אלף יורו, אולי פחות. לא מדובר על עסקה יקרה ומורכבת ועל שחקן שקנדיל צריך להעביר מסע שכנועים בשביל שיצטרף. הסכום שהופיע במערכה ראשונה יהיה זהה לסכום שהוא יעלה בסוף החלון, במערכה אחרונה, וכשנהיה בלחץ היסטרי להחתים אותו/מגן שמאלי אחר, וקבל סקופ- זה מה שנשלם עליו בהמשך.

תחתים אותו כבר עכשיו שירוץ עם הקבוצה וייכנס לאינטנסיביות של הקבוצה ויהיה כבר בתנועה. למה למרוח את הזמן סתם בלי שחקן מחליף?

בול. המשחק הזה כדי לחסוך במקרה הטוב 200 אלף יורו הוא די מביך וטיפשי. בטח כשאנחנו בקיץ מאוד רווחי מבחינת סכומי העברה.
אם כבר החליטו שבלטקסה הוא השחקן שרוצים לעמדת המגן השמאלי, אז שיסגרו את זה.
ואם תגידו שבלטקסה זה לא השחקן שרוצים או לא בטוחים, אז מצפה שייסגר בהקדם הסיפור עם מגן אחר כלשהו.

כי כרגע אנחנו עולים באירופה בלי מחליף לעמדת המגן השמאלי שזה פשוט הזוי.

חג'ג' מול אנגליה שיחק מגן שמאל ברביעייה אחורית
הוא לא יכול לשחק מגן נגד המלטזים?

בינתיים אשדוד מחזירה אליה את שלומי אזולאי, מה שמעלה שוב את הקריאה לפנות אליהם בשביל להחתים את חמודי כנעאן.
זו הזדמנות מעולה לנסות להביא שחקן ישראלי עם פוטנציאל להיות מוביל בטיפול נכון במחיר סביר (עכשיו שג'קי כבר לא חי בסרט של בוננזה).

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה