• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא חלון העברות קיץ 23/24 ע"ש לורן אברג'ל ונייתן בקסטר

• יוצר הנושא יוצר הנושא Smurk
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Kozmo אמר:
Ganjot אמר:
Shocking4U אמר:
אנחנו משחקים צ׳יקן עם אוסטריה וינה על הפיצוי על בלטקסה ובסוף נצא צ׳יקן נאגטס
וואלה פייר לא הייתי משלם עליו, מעדיף שאם שמים כסף אז ישימו אותו על גיל כהן או ישראלוב.

מתעלם רגע מדעתי המקצועית עליו, בהינתן זה שאלברמן ודגו החליטו מבחינה מקצועית שרוצים אותו והוא מתאים להם, למי אכפת הסכום שהוא עולה? מדובר על 400 אלף יורו, אולי פחות. לא מדובר על עסקה יקרה ומורכבת ועל שחקן שקנדיל צריך להעביר מסע שכנועים בשביל שיצטרף. הסכום שהופיע במערכה ראשונה יהיה זהה לסכום שהוא יעלה בסוף החלון, במערכה אחרונה, וכשנהיה בלחץ היסטרי להחתים אותו/מגן שמאלי אחר, וקבל סקופ- זה מה שנשלם עליו בהמשך.

תחתים אותו כבר עכשיו שירוץ עם הקבוצה וייכנס לאינטנסיביות של הקבוצה ויהיה כבר בתנועה. למה למרוח את הזמן סתם בלי שחקן מחליף?

תיארת את זה יפה. זה בדיוק ההתנהלות של מכבי בשנים הרעות שבסוף או שהשחקן יגיע לצהבת או שהוא יגיע לכאן לא בכושר ועד שהוא יכנס לעניינים זה יהיה בסביבות אוקטובר. במקום פשוט לשלם 300 אלף דולר שזה סכום מגוחך עבורנו ולקבל שחקן שיעשה את כל ההכנה ויכנס לקצב עם הקבוצה.

Judokan אמר:
בינתיים אשדוד מחזירה אליה את שלומי אזולאי, מה שמעלה שוב את הקריאה לפנות אליהם בשביל להחתים את חמודי כנעאן.
זו הזדמנות מעולה לנסות להביא שחקן ישראלי עם פוטנציאל להיות מוביל בטיפול נכון במחיר סביר (עכשיו שג'קי כבר לא חי בסרט של בוננזה).
הזדמנות מעולה. לא יקרה. מכבי לא תחתים שחקן שעבר פציעה בצולבת ויש לו מוניטין של פציע שלא קוראים לו בוזגלו וצריך למכור מנויים.

שוער עולה אמר:
חג'ג' מול אנגליה שיחק מגן שמאל ברביעייה אחורית
הוא לא יכול לשחק מגן נגד המלטזים?

חג'ג' מעולם לא שיחק מגן בקו של 4. מול אנגליה הוא שיחק קיצוני, רוי רביבו פתח כמגן.

זה כמו לשים את חזיזה מגן בקו 4. אין לו מספיק יכולת הגנתית לשחק שם.
בקו 5 אולי - אבל אני מאוד לא סומך על יורו הצעירות כמדד כלשהו בנושא הזה.

שוער עולה אמר:
חג'ג' מול אנגליה שיחק מגן שמאל ברביעייה אחורית
הוא לא יכול לשחק מגן נגד המלטזים?
למה שהוא ישחק נגד המלטזים? יש לך את קורנו. וחגג לא מגן שמאלי. הוא יכול לחלטר כמגן כנף אבל זה לא התפקיד שלו.

Shocking4U אמר:
Judokan אמר:
בינתיים אשדוד מחזירה אליה את שלומי אזולאי, מה שמעלה שוב את הקריאה לפנות אליהם בשביל להחתים את חמודי כנעאן.
זו הזדמנות מעולה לנסות להביא שחקן ישראלי עם פוטנציאל להיות מוביל בטיפול נכון במחיר סביר (עכשיו שג'קי כבר לא חי בסרט של בוננזה).
הזדמנות מעולה. לא יקרה. מכבי לא תחתים שחקן שעבר פציעה בצולבת ויש לו מוניטין של פציע שלא קוראים לו בוזגלו וצריך למכור מנויים.

החתמנו את חזיזה שעבר שתי פציעות בצולבת למיטב זכרוני. החתמנו הרגע את סוף אחרי פציעה סופר קשה של עונה שלמה.
ואני די בטוח שאם נעמיק נגלה שאלה לא המקרים היחידים.

הרי שחר אמור לאהוב עסקאות שהן כביכול טובות מבחינה כלכלית ויש להן פוטנציאל לאפסייד.

Judokan אמר:
Shocking4U אמר:
Judokan אמר:

החתמנו את חזיזה שעבר שתי פציעות בצולבת למיטב זכרוני. החתמנו הרגע את סוף אחרי פציעה סופר קשה של עונה שלמה.
ואני די בטוח שאם נעמיק נגלה שאלה לא המקרים היחידים.

הרי שחר אמור לאהוב עסקאות שהן כביכול טובות מבחינה כלכלית ויש להן פוטנציאל לאפסייד.
חזיזה שיחק כבר עונה שלמה כשהחתמנו אותו. הוא לא היה פצוע. ולגבי סוף הוא נפצע בזמן שהוא כאן מה שקודם כל מפתח סוג של תחושת מחוייבות של המערכת כלפיו בשילוב עם העובדה שהוא שחקן בית וגם העלויות של העסקה נמוכות בצורה משמעותית מעסקה על כנעאן.

אני איתך, הלוואי שזה יקרה אבל אני פשוט לא רואה את זה קורה. זאת באמת הזדמנות פז להביא אותו במחיר נורמלי

מעניין מה הסיטואציה עם פיינגולד. חזרנו מהמחנה והוא כרגע בלי חוזה.

אליאור אמר:
בינתיים מכבי תל אביב מחתימה כבר זר שני ושחקן משמעותי ואצלנו עוד אופטימיים/מקווים לסגור השבוע. וזה אף על פי שהעונה שלנו מתחילה בעוד יומיים ושלהם אין לי מושג מתי.

לנו יש מקום לזר אחד
להם יש מקום לעוד 3

מה עם קני סייף? לא טוב להעמקת הסגל בחלק הקדמי?

silvas אמר:
מה עם קני סייף? לא טוב להעמקת הסגל בחלק הקדמי?

חסר לך ווינגים שיודעים לשחק ב5 בהגנה?
קיצוני הוא לא יכול לשחק לא קרוב לרמה הנדרשת.

Adi81 אמר:
אליאור אמר:
בינתיים מכבי תל אביב מחתימה כבר זר שני ושחקן משמעותי ואצלנו עוד אופטימיים/מקווים לסגור השבוע. וזה אף על פי שהעונה שלנו מתחילה בעוד יומיים ושלהם אין לי מושג מתי.

לנו יש מקום לזר אחד
להם יש מקום לעוד 3

אני לא משווה את מספר הזרים שכל קבוצה החתימה. אבל עושה רושם שהם עובדים נכון הקיץ ומחתימים שחקנים שבאים להיות משמעותיים. כל זה כשאנחנו היינו אמורים למהר יותר בבניית הסגל ולבצע את ההחתמות המשמעותיות שלנו עוד קודם. להזכיר לכם שיש לנו משחק ראשון באירופה בעוד יומיים.

הם עובדים נכון אבל הם בונים על יהונתן כהן כווינג ימין וממשיכים עם לוקאסן שהוא בינוני וסבוריט שירד דרסטית ברמה, רוצה לומר יש להם המון חורים בסגל.

Hulk אמר:
הם עובדים נכון אבל הם בונים על יהונתן כהן כווינג ימין וממשיכים עם לוקאסן שהוא בינוני וסבוריט שירד דרסטית ברמה, רוצה לומר יש להם המון חורים בסגל.
אכן נראה שיש שם שינוי תפיסתי לצערנו בכל המסביב אבל כמו שאמרת הסגל שלהם עדיין עם המון סימני שאלה. מעבר למה שאמרת עמדה מגן שמאל שלהם זה דוידזאדה הבינוני ורוי רביבו שלך תדע מה איתו, בקישור חוץ מדור פרץ הרבה מאוד עומק של שחקנים בינוניים פלוס, יש שם סימן שאלה גדול עם פארפה ויובאנוביץ אם ישארו, תלות בשחקן בן 36 ועוד ועוד

Adi81 אמר:
אליאור אמר:

לנו יש מקום לזר אחד
להם יש מקום לעוד 3

איך יש מקום לעוד 3 זרים?
יש להם כבר לוקאסן, סאבוריט, גויאגון ויובאנוביץ'.
עכשיו הם החתימו עוד שני זרים ובזה סגרו את מכסת הזרים שלהם לחלון הזה, אלא אם ישחררו את יובאנוביץ'/לוקאסן/גויאגון ו/או סאבוריט יקבל אזרחות.

אליאור אמר:
Adi81 אמר:
אליאור אמר:

לנו יש מקום לזר אחד
להם יש מקום לעוד 3

אני לא משווה את מספר הזרים שכל קבוצה החתימה. אבל עושה רושם שהם עובדים נכון הקיץ ומחתימים שחקנים שבאים להיות משמעותיים. כל זה כשאנחנו היינו אמורים למהר יותר בבניית הסגל ולבצע את ההחתמות המשמעותיות שלנו עוד קודם. להזכיר לכם שיש לנו משחק ראשון באירופה בעוד יומיים.

לא רואה מה בבניית הסגל שלהם עד עכשיו הוא כזה נכון.
הם גררו את מינוי המאמן שלהם מלא זמן ובסוף הביאו מישהן בעיקר לפי השם בשלב די מאוחר, ממש על סף תחילת האימונים;
הם החתימו שני זרים שהם סימני שאלה ולא ברור עד כמה הם באמת יכולים להיות שחקנים משמעותיים (אני בטוח שאנחנו היינו מתלוננים על חסכנות אם מישהו מהם היה בא אלינו);
הם לא ביצעו עדיין שום רכש ישראלי למעט משפתי, שוער שאנחנו לא רצינו;
ובעיקר יש להם שני שחקני מפתח שעלולים לעזוב (פרץ ויובאנוביץ') שיורידו אותם בצורה ניכרת ברמה.

הדבר היחיד שהם עשו שבאמת מרשים זה הצוות המקצועי שבנו סביב רובי קין.

נראלי שראיתי איפשהו שאבוקסיס מעוניין בציבוטה

אקט משמעתי? מאוויס צ'יבוטה לא ייצא עם מכבי חיפה למלטה. החלוץ קיבל הוראה לא להגיע מחר לשדה התעופה והוא לא יהיה בסגל למשחק החוץ מול חאמרון ספרטנס במסגרת הסיבוב הראשון של מוקדמות ליגת האלופות. מוקדם יותר השבוע נרשם עימות בינו לדולב חזיזה באימון הקבוצה.
צנצי.

טוב. רעיונות לטרייד?

רק מכבי אמר:
אקט משמעתי? מאוויס צ'יבוטה לא ייצא עם מכבי חיפה למלטה. החלוץ קיבל הוראה לא להגיע מחר לשדה התעופה והוא לא יהיה בסגל למשחק החוץ מול חאמרון ספרטנס במסגרת הסיבוב הראשון של מוקדמות ליגת האלופות. מוקדם יותר השבוע נרשם עימות בינו לדולב חזיזה באימון הקבוצה.
צנצי.

טוב. רעיונות לטרייד?
איזה טובבבבב השם
יאללה להעיף את הטמבל הזה כבר. מקבל חררה כל פעם שאני רואה אותו על הדשא.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה